מזוכיזם,ביזבוז,או העצמה של רגשות..

מזוכיזם,ביזבוז,או העצמה של רגשות..

תודה לכולכם על שדרשתם בשלומי,זה מה שיפה בחיים,שרוב הזמן אני בריא. כל שנה אני תוהה לי,מה הסיבה שאני יושב מול המירקע,צופה בכתבות תחקיר, על חיילים יפים שאינם כבר,צופה ובוכה,צופה ובוכה,הרבה הרבה, אני חש פורקן כשאני בוכה,אך זה לא ממש כיף כשאישתי נמצאת לידי,כי אז אני לא יכול לבכות כמו שאני ממש אוהב,כשאני לבד... אז אם זה כיף זה כבר לא מזוכיזם,ואני נשאר עם שתי אפשרויות. בזבוז של רגשות,או העצמת רגשות? כמו שאלת הכעס,האם זה מועיל לי,או אולי מזיק.... האם עצם העובדה שכיף לי לבכות היא התשובה הניצחת לכך שזה מועיל,או שמא לא כל מה שכיף לי בחיים,מחייב שגם טוב לי בחיים.. ובכלל,למה זה מושך אותי לשבת ולבכות? אין לי חברים שנפלו בקרב,ובכל זאת,אחד אחד,כל אחד הוא עולם שלם,שכאשר הוא מסתלק בדרכו מין העולם,מותיר אחריו חלל,שכנראה לא ניתן לגשר עליו, ואם כן,לעולם יהיה זה פער חלקי... ולמה אני שואל,לא יודע,סבורתני כי אני תוהה יותר מאשר שואל,תוהה על קנקני,ותוהה על הסיטואציה/ריטואל,שחוזרים אצלי בכל שנה,התמכרות לכאב.. האם יש דבר כזה,התמכרות לכאב,או שמא התמכרות לביטוי רגשות רטובים.. מכל מקום,בזכותם אנחנו כאן,והם שווים הרבה יותר מהפינה שאנו מעניקים להם,כאומה. בלבות ההורים,האחים והאחיות,הסבים והסבתות,וגם החברים הם נשארים לעד חרוטים. ולמה המעבר הזה מיום הזכרון ליום העצמאות,ואת מי הוא משרת? את ההורים,האחים,שאר האוהבים? לא יודע...

זה לא מזוכיזם

זה עצוב נורא זה לא נקלט כל המוות הזה בני אדם שהורגים אחד את השני אנשים מתים ואחרים נשארים מרוסקים וכל זה נעשה אחרי מחשבה,תכנון וכוונות צור היקר צור השכן המקסים שלי צור החייכן ילד פלא איננו עוד איך לא לבכות...איך? איך לא לבכות על כל הצער והאובדן? כן לבכות לבכות/לזעוק/לדבר ולכתוב על זה כל הזמן כדי שלא נשכח...כדי שנפנים כדי שנעשה/יעשה משהו כבר כדי שנצליח להגיע לפתרון חייבים לעצור את מעגל הדמים כל אחד/אחת עולם שלם המעבר קשה אבל נכון....החיבור בין המוות שלהם לסיבה הוא חשוב...הסיבה (המדינה) אמורה למלא את החלל....החגיגות מאלצות את המשפחות להמשיך הלאה לא לשקוע ביום הזכרון. החלל האישי נשאר לתמיד. הם נשארים לעד חרוטים ב
.

InnerKid

New member
התמכרות לכאב גם מעבר ליום הזיכרון?

האם ההתמכרות לכאב בצורות ובדרכים שונות ואחרות גם נוכחות בחיים שלך במהלך השנה ביומיום ולא רק ביום הזכרון?

למעלה