מזון בריאותי HILLS Z/D

תלתלים19

New member
שלום לכולם,

החתול שלי סובל מרגישות למזון.
הוטרינר המליץ לי לתת לו את המזון HILLS Z/D.
הבעיה שהמזון הזה מאוד יקר.
רציתי לשאול האם מישהו מכיר מזון דומה במחיר שפוי יותר?

ניסית לתת לו את המזון האיפואלרגני של בריט (מצורפת תמונה שלו), אבל לא נראה לי שהמזון מתאים לו (גזים),למרות שההחלפה התבצעה בהדרגה.

אשמח לעזרה.

קבצים מצורפים

• בריט.png
    בריט.png
    KB 163.3 · צפיות: 3

dimitrygo

Active member
מנהל
מה הכוונה רגישות למזון? אלרגיה? איך זה מתבטא? איזה מזונות הוא אכל?

dimitrygo

Active member
מנהל
אפשר לנסות את המזון הזה אבל איני יודע אם הוא יצא יותר זול.

תלתלים19

New member
אפשר לנסות את המזון הזה אבל איני יודע אם הוא יצא יותר זול.
תודה רבה, רבה על העזרה

גורדיאן-II

Active member
שלום לכולם,

החתול שלי סובל מרגישות למזון.
הוטרינר המליץ לי לתת לו את המזון HILLS Z/D.
הבעיה שהמזון הזה מאוד יקר.
רציתי לשאול האם מישהו מכיר מזון דומה במחיר שפוי יותר?

ניסית לתת לו את המזון האיפואלרגני של בריט (מצורפת תמונה שלו), אבל לא נראה לי שהמזון מתאים לו (גזים),למרות שההחלפה התבצעה בהדרגה.

אשמח לעזרה.
אני מת לדעת איך חתול יכול לסבול 'רגישות למזון'.
הניחוש שלי הוא כי זה חתול 'גזעי' שנקנה בכסף רב והוא תוצאה של הכלאה בין קרובי משפחה במכלאות של איזו מפלצת תאבת-בצע שמתפרנסת מחוסר-הידע של אנשים שמחפשים חתול 'יוקרתי'.

אז, מר/גברת תלתלים19, איזה חתול זה?

תלתלים19

New member
אני מת לדעת איך חתול יכול לסבול 'רגישות למזון'.
הניחוש שלי הוא כי זה חתול 'גזעי' שנקנה בכסף רב והוא תוצאה של הכלאה בין קרובי משפחה במכלאות של איזו מפלצת תאבת-בצע שמתפרנסת מחוסר-הידע של אנשים שמחפשים חתול 'יוקרתי'.

אז, מר/גברת תלתלים19, איזה חתול זה?
אני לא יודעת מי אתה, ואני לא חושבת שאני חייבת לך דין וחשבון, אבל אענה לך בכל זאת כי החוצפה שלך עצבנה אותי!
לשפוט אדם בלי להכיר!!

זה היה חתול רחוב שאימץ אותי.
למרות כל הקשיים ולמרות המצב הרפואי שלו שהיה בכי רע, לא יכולתי לעמוד מנגד והכנסתי אותו לביתי למרות שכבר יש לי חתולה אחת.

גורדיאן-II

Active member
אני לא יודעת מי אתה, ואני לא חושבת שאני חייבת לך דין וחשבון, אבל אענה לך בכל זאת כי החוצפה שלך עצבנה אותי!
לשפוט אדם בלי להכיר!!

זה היה חתול רחוב שאימץ אותי.
למרות כל הקשיים ולמרות המצב הרפואי שלו שהיה בכי רע, לא יכולתי לעמוד מנגד והכנסתי אותו לביתי למרות שכבר יש לי חתולה אחת.

כל הכבוד על האימוץ. ועל הטיפול.

ובקשר לזה שכינית אותי חוצפן - זה בסדר, אני זקן מכדי להתרגש מכינויים, ובכלל אני מעדיף שיכנו אותי 'רוצח המונים' מאשר שיגידו שאני 'מרביע-חתולים באופן מסחרי' או 'קונה חתול ממרביע-חתולים באופן מסחרי'. כל אחד והערכים שלו.

דרך אגב, כן אפשר לשפוט אדם בלי להכיר אותו. השיפוט הוא על מעשיו, ולא על מה שהוא או על מה שהוא מתיימר להיות.
אם גנדי היה אונס מישהי, או שאמא תרזה הייתה רוצחת ילדים, זה שהם מוכרים בתור מוסריים לא היה עוצר אותי מלומר שהם אשפה אנושית.

ועוד מחשבה קצת יותר רלוונטית: האם החתול הזה עבר בדיקה מעמיקה בנוגע לנוכחות טפילים כלשהם / דלקת חיידקית במערכת העיכול שלו שגורמת לו לרגישות הזאת? זאת מפני שחתולי רחוב הם בדרך כלל יצורים עמידים מאוד (ברירה טבעית) מפני דברים כמו 'רגישות למזון'.

נערך לאחרונה ב:

דגלמנגל

Well-known member
חתולי רחוב הם בדרך כלל יצורים עמידים מאוד
עמידים כמו כל עדר זברות בספארי באפריקה; החזקים שורדים והחלשים נטרפים ונגרעים מהעדר.
במקרה שלפנינו, נאספה "זברה" חלשה, שאומנם נגרעה מהעדר, אבל לא הספיקה להיטרף.

גורדיאן-II

Active member
עמידים כמו כל עדר זברות בספארי באפריקה; החזקים שורדים והחלשים נטרפים ונגרעים מהעדר.
במקרה שלפנינו, נאספה "זברה" חלשה, שאומנם נגרעה מהעדר, אבל לא הספיקה להיטרף.
אמרתי "בדרך כלל".
ובכלל לא בטוח שזאת זברה שנולדה חלשה או שמשהו חיצוני תוקף אותה.

תלתלים19

New member
כל הכבוד על האימוץ. ועל הטיפול.

ובקשר לזה שכינית אותי חוצפן - זה בסדר, אני זקן מכדי להתרגש מכינויים, ובכלל אני מעדיף שיכנו אותי 'רוצח המונים' מאשר שיגידו שאני 'מרביע-חתולים באופן מסחרי' או 'קונה חתול ממרביע-חתולים באופן מסחרי'. כל אחד והערכים שלו.

דרך אגב, כן אפשר לשפוט אדם בלי להכיר אותו. השיפוט הוא על מעשיו, ולא על מה שהוא או על מה שהוא מתיימר להיות.
אם גנדי היה אונס מישהי, או שאמא תרזה הייתה רוצחת ילדים, זה שהם מוכרים בתור מוסריים לא היה עוצר אותי מלומר שהם אשפה אנושית.

ועוד מחשבה קצת יותר רלוונטית: האם החתול הזה עבר בדיקה מעמיקה בנוגע לנוכחות טפילים כלשהם / דלקת חיידקית במערכת העיכול שלו שגורמת לו לרגישות הזאת? זאת מפני שחתולי רחוב הם בדרך כלל יצורים עמידים מאוד (ברירה טבעית) מפני דברים כמו 'רגישות למזון'.
1. גם אם מה שחשבת היה נכון, יש דרך להעביר ביקורת.
לא תמיד "להיכנס" באנשים מעביר את המסר הנכון, אתה רק יוצר יותר אנטי, וגם אנשים שהיו מוכנים להקשיב לגבי כל הזוועות שעוברים הכלבים/ חתולים המשמשים להרבעה, ננעלים ומפתחים אנטי.

2. לא אתה לא יכול לשפוט אדם שאינך מכיר ויצא לך רק לקרוא את דבריו באינטרנט.
אני לא אמא תרזה או גנדי שמעשי מפורסמים לכל ואתה יכול לשפוט אותם.
אינך מכיר ואינך יכול לדעת.

3. הוא כבר טופל מספר פעמים לטפילים.

תודה על העזרה
חג שמח ושנה טובה

למעלה