מזון המפחית בצקת במיתרי הקול

מזון המפחית בצקת במיתרי הקול

שלום רב, האם קיים מזון המפחית בצקת במיתרי הקול? אני סובלת מרפלוקס ומטופלת באומפרדקס. בימים האחרונים אני חשה גירוי מוגבר במיתרי הקול וצורך להשתעל בזמן שמדברת. אלה הסממנים שלמדתי לקשר לרפלוקס, אלא שהם כרגע מוגברים. אני יודעת מאיזה מזון יש להמנע בשל הרפלוקס, אך אינני יודעת איזה מזון יכול להפחית את הבצקת במיתרים, להפחית את עוצמת הגירוי ולקצר את התהליך שאורך אצלי בד"כ 10-14 ימים. דרך אגב, שמעתי שחליטת ציפורן יכולה לסייע. האם זה נכון? תודה, דורית

עוז46

New member
לדורית

מרגיעי שיעול עממיים הם השומר קמומיל לבנדר מליסה וכמובן הסמבוק. ממשפחת השיפתניים עוזרים לעיכול ומה שעוזר המון האלווורה בת קורנית וקלנדולה. לבצקות בדרכי נשימה השתמשנו לילדתנו הקטנה במיץ אננס( לא שימורים) מיץ פטרוזיליה וסלרי. אבל מכיוון שזה ריפלוקס רצוי להגיע למטפל ברפואה המשלימה שיאזן אותך בתזונה ויתאים צמחים המתאימים לך אישית. נדמה לי שציפורן מחליש את הסוגר לכן לא מומלץ כאן לשיעול. בריאות שלמה

מזון המפחית גירוי במיתרי הקול

תודה רבה על תגובתך המהירה!! האם מיץ פטרוזיליה וסלרי הינם חליטות של פטרוזיליה ושל סלרי? האם אכילתם חיים מסייעת אף היא? אגב, בנוגע לרפלוקס, קיבלתי טיפול הומיאופתי אצל ד"ר גדעון עירון: לקחתי כדורי BASENTABS , אך לא הרגשתי שיפור ולכן חזרתי לרפואה הקונבנציונלית, לאומפרדקס. תודה רבה, דורית

למעלה