מזון חתולים בריט פרימיום

מזון חתולים בריט פרימיום

שלום רב,

יש לי ארבעה חתולים, מחפש לקנות שק של 15-20 ק"ג, עד עכשיו נתתי להם לאונרדו, כעת אני רוצה לעבור למותג אחר.

צויין כאן בפורום שקיים שק 18 ק"ג למגדלים של חברת בריט פרימיום שעלותו 250 שקלים ושהוא מכיל מזון באיכות גבוהה. הלינקים מובילים לאתרים בהם לא מצויינת הכמות שבשק או לחלופין מצויין שהכמות היא רק 8 ק"ג.

האם היה זה רק מבצע שכבר חלף או שניתן עדיין להשיג כזה שק?

במידה והמבצע כבר לא קיים, אשמח לדעת מה הוא המזון האיכותי ביותר שניתן להשיג בשקים של 15-20 ק"ג ובעלות של עד 350 שקלים?

התקשרתי ואכן 18 ק"ג

העניין הוא שאין שום מזכר לשק 18 ק"ג באתר האינטרנט של היצרן בריט, רק עד משקל של 8 ק"ג ולכן אני תוהה האם יש סיכוי שמדובר בזיוף או בסוג ב'? איך אני יכול לוודא שהיצרן באמת משווק שרים בגודל של 18 ק''ג?

dimitrygo

Active member
מנהל
הרבה יצרנים מייצרים מזונות באריזות גדולות בשביל מגדלים

והם לא מופיעים באתרים שלהם. למשל גם אוריג'ן בשקים של 17 ק"ג לא מופיע באתר היצרן.
ייתכן גם והמזון נארז במיוחד לבקשת יבואן מסויים ואז הוא גם לא מופיע באתר היצרן.
לגבי זיוף אתה יכול לקנות שק מקורי של בריט פרימיום עוף לחתולים בוגרים ולהשוות אתו עם המזון משק של 18 ק"ג. לגבי סוג ב' זה כבר יהיה הרבה יותר קשה.

תודה. האם מישהו רכש את השק הזה ויודע להגיד האם מדובר

בוודאות במוצר זהה לזה הנמכר בשקים הקטנים יותר?
&nbsp
האם יש טעם לשלוח מייל ליצרן כדי לוודא שהשקים הללו אכן נארזים על ידו?

אלו הכופתיות בשק של ה-18 ק"ג

האם מישהו יכול להשוות לכפותיות בשקים הקטנים של המותג הזה ולהגיד לי האם הן זהות?

מעדכן שפניתי במייל ליצרן בריט פרימיום והוא מאשר שאכן

הוא משווק ליבואן בישראל את השקים של 18ק"ג, ושכמובן לא מדובר בזיוף או בסוג ב'.
&nbsp
עסקה מאד משתלמת, יוצא 200 שקלים לשק של 18 ק"ג בקניה של שני שקים. מתאים למי שיש לו גדוד של חתולים בבית.
בעלות כזאת אפשר גם לרכוש לחתולי רחוב ולתת להם מזון איכותי.
&nbsp
עד עכשיו נתתי לחתולים שלי לאונרדו שעלותו 310 ש"ח ל-15 ק"ג, ואם אני מבין נכון בריט פרימיום הוא מזון איכותי יותר.

למעלה