מזון כלבים רפואי

yala

New member
מזון כלבים רפואי

יש לי רועה גרמני עם בעיית דלקת כרונית במעיים, אני זקוק למזון רפואי צימחי והסתבר לי שהעניין מאוד יקר, יש למשהו מידע על משהו איכותי מספיק אך במחיר סביר? אם כן, איך קוראים למזון והיכן ניתן להשיגו?

sagi.exe

New member
ידידי....אכלת אותה....

אלו בדיוק המחירים. בסביביות 400 שח לחבילה אחת. טיפול של לפחות חצי שנה. אל תתקמץ ואל תחפש תחליפים. גם לי היתה העיה והייתי צריך מזון רפואי. הכלב הוא בן משפחה ובעיות קורות. טפל בו יפה.

yala

New member
אם אכלתי אותה אז אכלתי...

בכל זאת, האם ידוע לך היכן ניתן לקנות ואיזה מזון עדיף? אני במיקרה קיבלתי המלצה על מזון שאיני זוכר כרגע את שמו במחיר של 150 ש"ח ל7.5 ק"ג. חוץ מזה אתה בטוח שזה רק לתקופה, לי הוטרינר אמר שכנראה זה FOR EVER.

amichai58

New member
אולי זה יעזור

אם או כאשר המצב של הכלב לא יהיה קריטי, אפשר לנסות שרק חלק מהאוכל יהיה מהסוג שצינת, וחלק אחר לא. אולי אפשר לעשות לו השלמה תזונתית שמבשלים בבית ?אולי סוייה למשל, צריך להתייעץ עם ווטרינר שמתמצא. יש גם באינטרנט לא מעט חומר על בישול לכלבים ! זאת לאור ביקורות שונות על המזון המסחרי, שאגב אולי בגינו כלבך חולה - כמובן זו רק השערה. באנגלית זה המון חומר. בעברית תוכל למצוא מאמר באתר www.pinat-hay.com תסתכל ברשימת המאמרים די בסוף מאמר בשם "בגנות המזון המסחרי"- ולענינך יש שם גם קישורים לאתרים בנושא שמצאים איך לתת לכלבים אוכל, לא על ידי המזון המסחרי.

למעלה