מזון לחתולי רחוב דלישס (דמיטרי כנס בבקשה)

מזון לחתולי רחוב דלישס (דמיטרי כנס בבקשה)

מהמרכיבים אני מבין שמדובר במזון לא טוב, סתם מסקרן אותי מה דעתך, האם זה ממש התחתית של התחתית מבחינת איכות?

dimitrygo

Active member
מנהל
כן, לא משהו. 25% חלבון זה מתחת למינימום הנדרש לחתול

כביש 22

New member
יש המלצה למשהו אחר?

יש לי משהו כמעט זהה.
לדעתי אצלי זה 7 אחוזים אפר (WTF?).

אמנם החתול אוכל את זה ואפילו כבר פחות מתעניין באוכל הרטוב מהשימורים שזה די מוזר אבל שיהיה, אך מצד שני, הוא לא אוכל מהגרגירים האלו כמו שצריך, אלא אוכל קצת ואז תוך לא הרבה זמן שוב נהיה רעב (הוא מתחיל ליילל ולהיות רגשי) וזה מצריך ממני כוחות נוספים שאני מנסה לשמור לעצמי.

בשק הזה יש 17 קילו ושילמתי עליו 100 שקלים.
האם יש משהו בערך באותו משקל שאולי עולה קצת יותר אבל איכותי יותר מבחינה תזונתית (אם אפשר בלי אפר זה יהיה אפילו מרגש עוד יותר אבל גם אם יש אפר ובכל זאת האוכל טוב יותר אשמח לשמוע על זה).

dimitrygo

Active member
מנהל
יש פה כמה נקודות בעייתיות. כפי שאתה יכול לראות בהודעה ראשונה

מדובר על מזון לחתולי רחוב. אתה מדבר על חתול אחד אז אני מניח שזה חתול בית.
1. בלי קשר לחתול אחד לא קונים שק של 17 ק"ג, המזון יאבד את הטריות שלו, יתחמצן ויתקלקל. אפשר לשמור מזון פתוח בערך 3 חודשים וגם במקרה כזה צריך לנקוט צעדים שהוא לא יתקלקל, במיוחד בקיץ. כשלב ראשון והכי פשוט ניתן להעביר מזון למספר מיכלים וכך שלמור עליו כי פותחים רק מיכל אחד וכל השאר נשארים סגורים.
2. חתולים אוכלים מספר פעמים ביום וכל פעם אולים מעט מזון לכן נהוג להשאיר מזון נגיש חופשי אלא אם מדובר על חתול גרגרן במיוחד.
3. המזונות האלה נחותים ומעילים בעיקר דגנים. החתול הוא חיה טורפת וזקוק לבשר, לא לדגנים. כשמאכילים הרבה חתולי רחוב אז אין ברירה וקונים מזון זול. אבל כשמדובר על חתול בית אחד כדאי לקנות מזון יותר איכותי. חשוב לזכור שממזון איכותי חתולים אוכלים פחות וזה בצורה מסויימת מכזז את המחיר הגבוה.
&nbsp
לשאלתך לגבי אפר. אפשר להגיד שאפר זה סה"כ מינרלים במזון. פשוט מודדים את זה ע"י שריפת המזון וכל מה שנשאר זה אפר.
&nbsp
אני יכול להמליץ לך את המזון הזה, הוא יחסית איכותי והכי זול בכמות סבירה
http://www.gag-lachayot.co.il/מזון-לחתול-ריגל-הודו-18-קג-regal-cat-bites-turkey-2

כביש 22

New member
העניין הוא שאני מנסה לחסוך כמה שיותר.

אין לי יותר מדי כסף
.
אני מאכיל שני חתולים.
אותו ואת אמו ולפעמים עוד איזה ג'נג'י שאני מרחם עליו.
אשמח אם תוכל להמליץ לי על משהו מהרשימה בשאלה שנמצאת כרגע בראש הפורום.

למעלה