יש פה כמה נקודות בעייתיות. כפי שאתה יכול לראות בהודעה ראשונה
מדובר על מזון לחתולי רחוב. אתה מדבר על חתול אחד אז אני מניח שזה חתול בית.
1. בלי קשר לחתול אחד לא קונים שק של 17 ק"ג, המזון יאבד את הטריות שלו, יתחמצן ויתקלקל. אפשר לשמור מזון פתוח בערך 3 חודשים וגם במקרה כזה צריך לנקוט צעדים שהוא לא יתקלקל, במיוחד בקיץ. כשלב ראשון והכי פשוט ניתן להעביר מזון למספר מיכלים וכך שלמור עליו כי פותחים רק מיכל אחד וכל השאר נשארים סגורים.
2. חתולים אוכלים מספר פעמים ביום וכל פעם אולים מעט מזון לכן נהוג להשאיר מזון נגיש חופשי אלא אם מדובר על חתול גרגרן במיוחד.
3. המזונות האלה נחותים ומעילים בעיקר דגנים. החתול הוא חיה טורפת וזקוק לבשר, לא לדגנים. כשמאכילים הרבה חתולי רחוב אז אין ברירה וקונים מזון זול. אבל כשמדובר על חתול בית אחד כדאי לקנות מזון יותר איכותי. חשוב לזכור שממזון איכותי חתולים אוכלים פחות וזה בצורה מסויימת מכזז את המחיר הגבוה.
 
לשאלתך לגבי אפר. אפשר להגיד שאפר זה סה"כ מינרלים במזון. פשוט מודדים את זה ע"י שריפת המזון וכל מה שנשאר זה אפר.
 
אני יכול להמליץ לך את המזון הזה, הוא יחסית איכותי והכי זול בכמות סבירה
http://www.gag-lachayot.co.il/מזון-לחתול-ריגל-הודו-18-קג-regal-cat-bites-turkey-2