הפרות בהחלט אוכלות בשר, בשר עופות
בדקתי את הנושא בעבר ואני יכול לחפש את המידע בקישורים ממשלתיים אם אתבקש. בגלל הבהלה שהייתה עם מחלת הפרה המשוגעת ההוראות הן שלא להאכיל פרות בפרות, היו גורמים שטענו שזה המקור למחלה. כיום מאביסים את הפרות ב"זבל עופות" שזה כל מה שנישאר, וזה כולל גופות של תרנגולות שהתמוטטו בכלובי סוללה. תרנגולת מתה לא יכולה לשמש כבשר כשר כי אין שחיטה, אבל היא כן יכולה לשמש כמזון לפרות. עד כמה כשר לקיים כלובי סוללה ? גם אני תוהה, ביהדות אסור להתעלל. עד כמה כשר להאכיל בע"ח למאכל במזון שאינו כשר (לא שחטו את התרנגולת), גם אני תוהה. ביהדות אוכלים בע"ח צמחונים, איך זה אפשרי שהפרה ותנובתה יהיו כשרים כשהיא כבר לא צמחונית ? לא יודע. מה שכן, אלה העובדות, הפרות אוכלות בשר וניתן לטעון די בוודאות שלא כך אלוקים ברא את העולם ולא ראוי שהאדם יעוות חוקי בריאה ששכתובים במפורש בתורה כאיסור (אני לא דתי, רק מושפע מדיונים רבים בנושא, לאחרונה). לשאלתך, הגיוני שהשמנת מושפעת מתזונתה המעוותת של הפרה, לא יודע להגיד באיזו מידה. אבל זה לא משנה כי החתול לא אמור לשתות חלב מיצור ביולוגי אחר, גם אנחנו לא. חלב הוא מזון לתינוקות שאמורים לקבל את החלב שתואם להם, מאימא שלהם. את כותבת על פרה טבעית, פרה טבעית יכולה להיות רק בטבע או מקסימום בכפר נידח, כל השאר מעוותות ומהונדסות לצורך עשית כסף מהן ומתנובתן.