מזון מומלץ לבולדוג צרפתי?

igalm

New member
מזון מומלץ לבולדוג צרפתי?

שלום,
יש לנו בולדוג צרפתי בן 11 חודשים ובדיוק נגמרה האריזה האחרונה שלו של יוקנובה לגורים.
נראה לי שמספיק עם מזון לגורים.

הוא היה טורף את המזון הזה במשך ה4-5 חודשים האחרונים אבל ב3 שבועות האחרונים הוא פשוט הפסיק לאכול אותו בכלל.
הוא כן אוכל אותו אך ורק אם הוא ממש רעב (נניח אחרי 24 שעות) או אם אנחנו מוסיפים שימורי בשר.

מישהו יכול להמליץ על מזון לבולדוג שלי שיהיה לו טעים?

חשוב עוד להוסיף שהכלב הזה מפליץ קרוב ל4 פעמים בשעה, ניסינו סוגי מזון אחרים אבל זה לא ממש השפיע, הוא ממשיך בשלו כמו שעון שויצרי.
אשמח להצעות למזון טעים, בריא ושאמור כביכול להתאים לבטן רגישה כמו של הבולדוג הצרפתי.

תודה רבה !

fi0na24

New member
הייתי הולכת על מזון על בסיס דגים או על בסיס

כבש. כמו בן שזה ניסוי וטעייה לראות מה מתאים ספציפי לכלב שלך

נתי 3011

New member
גם אנחנו האכלנו ביוקונובה גורים

אבל לגזע גדול. גם אצלנו הייתה בעיה רצינית של גזים עד כדי כך שכולם היו בורחים מהחדר (אצל כלב גדול זה מסריח כמו אצל בן אדם) והכלבה הייתה רצה אחרי כולם
.

אצלנו הפתרון היה לעבור לאוכל ללא דגנים בכלל (התירס והאורז ביקונובה היו בעייתים בשבילה והסתבר שהיא בנוסף גם רגישה לעוף).

הגזים נעלמו לגמריי.

לגבי טעימות, לברדור אוכל הכל, הכל טעים לו
.

בהצלחה

אצלנו, מזון על בסיס כבש מחמיר את הבעיה

וגורם לו להפליץ יותר (יש לי בולדוג צרפתי בן 4.5).

מזונות על בסיס עוף בינתיים היו הכי מוצלחים. כרגע הוא אוכל Nutra Source ואני שוקלת להעביר אותו לקנין קוויאר שהוא קצת יותר יקר - אבל שמעתי שהוא מוצלח.

אגב, כשאימצנו אותו בגיל שנתיים, הוא לא הפסיק להפליץ ואחרי קצת זמן אצלנו וכשהתבייתנו על מזון על בסיס עוף - הפלוצים ממש נרגעו.
אנחנו מאד שומרים עליו מבחינת "אקסטרות"- בלי אוכל מהשולחן וכו'. כפינוק הוא מקבל או ממתק של כלבים או פסטרמה בלי תיבול או עוף מכובס.
כשממש רוצים לפנק אותו אנחנו קונים לו עצם בקר אצל הקצב (ואופים אותה בתנור) ואין מאושר ממנו.

חשוב מאד להשגיח על המשקל שלו ולא לתת לו להשמין יותר מדי - יש להם לפעמים נטייה להשמנה וזה בעייתי מבחינת הנטייה שלהם לפתח בעיות אורתופדיות מסוימות.

יומני

New member
יש לי חבר עם בולדוג צרפתי וגם היתה לו בעיה

דומה. המליצו לו לנסות מזון היפואלרגני HA . הוטרינר אמר לו שהכלבים בגזע הזה נוטים מאד לאלרגיה למזון. ולעיתים צריך גם לתת טיפול תרופתי במקביל. אבל אמר לו שחלק מהכלבים מפסיקים להראות סימנים ולסבול לאחר שעושים שנוי של המזון. אצלו זה עבד (בלי תרופות( אמר גם שחשוב לא לתת שום דבר אחר כשעוברים למזון הרפואי הזה.
תנסה, וספר איך התפתח..

למעלה