מזון מומלץ לחתולה
(החלטתי לשאול שאלות נפרדות לפי הנושאים שבהם אני מבקש עזרה - אם זה לא נהוג אשמח להבהרות בנושא)
שלום - כפי שכבר כתבתי למטה לאחרונה אימצתי חתולה ראשונה (מעוקרת).
סל האימוץ כלל שק של מזון שהוא לפי המחיר והמרכיבים באיכות די ירודה ואשמח לוותר עליו.
הקדשתי שעות רבות לחיפושים (כולל עצות מידידים עם נסיון חתולי)
ובדרך מצאתי המון מידע והמלצות (כל כך הרבה שהלכתי לאיבוד)
אז אשמח להתייעץ גם עם חברי הפורום בנושא,
החתולה בת כשנה (כך נאמר לי) לא גדולה מדי אבל לא גורה,
חתולת בית שובבה ופעילה, לא ניכר שהיא אכלנית גדולה
(בערך קערה קטנה ביום) לאחר 3 שבועות רק כמחצית משק האוכל נגמר (כלומר קילו וחצי) של אוכל באיכות די ירודה (הבנתי שככל שהאוכל יותר ירוד כך החתולים זקוקים ליותר ממנו)
בחיפושיי הרבים היו שהמליצו לי על אוכל ללא דגנים (קראתי על היתרונות)
הווטרינר שאליו הלכתי לבדיקה ראשונית המליץ על N&D אבל הוא יקר מדי וקשה מאוד להשיג (כמעט אין חנויות שמכירות את זה)
רבים המליצו על רויאל קנין או פרו פלאן (גם אני התלהבתי כי אלו חברות מוכרות והמחיר יחסית סביר) אבל לאחר בדיקות יותר מעמיקות הרכיבים (לדעתי) מעט ירודים (האופציה היא רק עוף הודו או כבש כי אני לא סובל ריח דגים או מאכלי ים)
לאחר מספר בדיקות נוספות הנה האופציות שהכי נראות לי:
אוריג'ן - ביקורות מצוינות אבל מעט יקר וקיבלתי רושם שהוא משמין מדי ()
ACANA - גם יקר אבל שוב ביקורות מצוינות
פיור ויטה - מחיר סביר הביקורות מעט חלוקות וקשה להשיג
NATURE VARIETY - (אינסטינקט) - נראה מבטיח אבל המחיר יקר
האם למישהו יש נסיון עם סוגי המזונות האלו (לגבי אלו שכתבתי שקשה להשיג זו ההתרשמות שלי ואשמח להתבדות)
החיים מלמדים אותנו שלא כל מה שיקר בהכרח יותר טוב אז אולי עדיף פשוט ללכת על רויאל קנין או פרו פלאן
התקציב צריך להיות עד 45 שקל לקילו (העדפה לשק יחיד כי היא חתולה קטנה וייקח לה זמן רב לסיים שק גדול)
מתנצל על החפירות - חשוב לי להכניס את כל הפרטים (ואם מישהו אפילו השכיל מעט, אני שמח)
תודה...
(החלטתי לשאול שאלות נפרדות לפי הנושאים שבהם אני מבקש עזרה - אם זה לא נהוג אשמח להבהרות בנושא)
שלום - כפי שכבר כתבתי למטה לאחרונה אימצתי חתולה ראשונה (מעוקרת).
סל האימוץ כלל שק של מזון שהוא לפי המחיר והמרכיבים באיכות די ירודה ואשמח לוותר עליו.
הקדשתי שעות רבות לחיפושים (כולל עצות מידידים עם נסיון חתולי)
ובדרך מצאתי המון מידע והמלצות (כל כך הרבה שהלכתי לאיבוד)
אז אשמח להתייעץ גם עם חברי הפורום בנושא,
החתולה בת כשנה (כך נאמר לי) לא גדולה מדי אבל לא גורה,
חתולת בית שובבה ופעילה, לא ניכר שהיא אכלנית גדולה
(בערך קערה קטנה ביום) לאחר 3 שבועות רק כמחצית משק האוכל נגמר (כלומר קילו וחצי) של אוכל באיכות די ירודה (הבנתי שככל שהאוכל יותר ירוד כך החתולים זקוקים ליותר ממנו)
בחיפושיי הרבים היו שהמליצו לי על אוכל ללא דגנים (קראתי על היתרונות)
הווטרינר שאליו הלכתי לבדיקה ראשונית המליץ על N&D אבל הוא יקר מדי וקשה מאוד להשיג (כמעט אין חנויות שמכירות את זה)
רבים המליצו על רויאל קנין או פרו פלאן (גם אני התלהבתי כי אלו חברות מוכרות והמחיר יחסית סביר) אבל לאחר בדיקות יותר מעמיקות הרכיבים (לדעתי) מעט ירודים (האופציה היא רק עוף הודו או כבש כי אני לא סובל ריח דגים או מאכלי ים)
לאחר מספר בדיקות נוספות הנה האופציות שהכי נראות לי:
אוריג'ן - ביקורות מצוינות אבל מעט יקר וקיבלתי רושם שהוא משמין מדי ()
ACANA - גם יקר אבל שוב ביקורות מצוינות
פיור ויטה - מחיר סביר הביקורות מעט חלוקות וקשה להשיג
NATURE VARIETY - (אינסטינקט) - נראה מבטיח אבל המחיר יקר
האם למישהו יש נסיון עם סוגי המזונות האלו (לגבי אלו שכתבתי שקשה להשיג זו ההתרשמות שלי ואשמח להתבדות)
החיים מלמדים אותנו שלא כל מה שיקר בהכרח יותר טוב אז אולי עדיף פשוט ללכת על רויאל קנין או פרו פלאן
התקציב צריך להיות עד 45 שקל לקילו (העדפה לשק יחיד כי היא חתולה קטנה וייקח לה זמן רב לסיים שק גדול)
מתנצל על החפירות - חשוב לי להכניס את כל הפרטים (ואם מישהו אפילו השכיל מעט, אני שמח)
תודה...