אם הכוונה לזו שדיברה על כך כאן...
היא תעדר לימים הקרובים. היא נאלצה לנסוע לכמה סידורים מאד דחופים באמסטרדם, ולהשאיר אותי כאן נטולת *ליקוקים* וחיזוקי מצב רוח חיוביים למיניהם
*נטע עומדת מאחורי עמוד כדי לשחזר את ההרגשה*. ולענין: אני אמנם אוכלת אוכל מעובד, אך בפירוש שוקלת להתנזר ממנו. בינתיים מחכה לחונכת הלא מעובדת שלי
אני לא יודעת מה להגדיר כאוכל מעובד כל כך.. זה מתחיל בכל מה שמכיל רכיבים שקשה לי לבטא, לוקח לי שעה לזכור איך מאייתים אותם ואין לי מושג מה זה... זה אומר גם בלי חלב סויה, ובלי מוצרים מוכנים למיניהם. בלי שניצל-טופו, בלי מוצרי מיקרו שונים, בלי גבינות-טופו. מבחינתי, זה כן אומר עם מוצרים אורגנים. כלומר, אני לא חייבת לרכוש רק מוצרי יסוד ולהכין הכל. אין לי בעיה להשתמש במוצרים שלא אני הכנתי, אבל שאינם מכילים חומרים לא מזוהים וכו´. קצת מבולבל, אבל זה בעיקר כי עוד אין לי ממש מושג איך אני רוצה להרכיב את התזונה חסרת הרעלים שלי. מקווה לדעת יותר בקרוב
המתכון שלי לחומוס ביתי: לביתי חומוס לא נכנס!