מזון צמחוני לכלבים

• פותח הנושא sidny
  • פורסם בתאריך

sidny

New member
מזון צמחוני לכלבים

לפני הרבה זמן בעיתון הוירטואלי של אנונימוס הייתה כתבה לגבי מזון צמחוני לכלבים ושם אמרו שמזון זה קיים רק בחו"ל. בנוסף לכך אמרו שאפשר דרך אנונימוס להזמין את זה וכך זה יצא זול יותר. השאלה שלי היא האם מישהו כאן יודע אם זה עדיין אפשרי להזמין את המזון הצמחוני לכלבים דרך אנונימוס? ואם כן כמה זה יעלה?

InvisibIe

New member
כל העניין הזה בכלל לא נראה לי

המזון הטבעי לכלבים הוא בשר. האם הם יקבלו את כל מה שנחוץ לגוף שלהם ממזון צמחוני? אני אישית לא חושבת שהייתי מאכילה את החתולים שלי במזון כזה, זה כבר נראה לי גובל בהתעללות. אפשר לפחות להתנחם בזה שהמזון הבשרי מיוצר משאריות של תעשיית הבשר, ככה שזה לא פוגע כמו לקנות בשר שמיועד לבני אדם...

In Limbo

New member
פוגע ועוד איך

יש אנשים שאומרים שהמזון הטבעי של בני האדם הוא בשר, ואנחנו שורדים פה מצוין בלי בשר... אז אני מניחה שאם תאכילי את החתול שלך במזון צמחוני, המזון הזה יהיה מן הסתם מועשר בויטמנים שהחתול שלך צריך, אז אני לא חושבת שיש הרבה מה לדאוג. וגם לי בתור צמחונית, קצת מפריע שאני מאכילה את החתולה שלי בלה-קט בטעם דגים/כבד/שמנת או כל השטויות אלה... גם ככה זה לא באמת בשר.. זה כל הזבל משאריות של תעשית הבשר.
רעות.

Eclipsed 0

New member
אני מאכילה את החתולות שלי

בלה-קט בטעם דגים. תעשיית הדגים אכזרית פחות, לכן אני מעדיפה דגים על תרנגולות, פרות או ארנבים.

veganguy

New member
תעשיית הדגים אכזרית מאד ../images/Emo10.gif

באחד העלונים האחרונים של אנונימוס הייתה כתבה על תעשיית הדגים. זו תעשייה זוועתית. תוסיפי לכך את העובדה, שהדגים הם בעלי-חיים קטנים, כך שלאותה כמות של בשר יש לענות ולהרוג יותר דגים מאשר עופות - ובטח פרות. אמנם קשה למדוד סבל, אבל נדמה לי שדווקא תעשיית הבקר גורמת הכי פחות סבל, יחסית. תוסיפי לכך את הטיעון של משקלם של בעלי החיים. אני מוסיף קישור לדף באתר אנונימוס על תעשיית הדגים.

Eclipsed 0

New member
קראתי גם קראתי.

אך הדגים לא חיים בשבי. המוות שלהם מהיר יחסית, גם אם הוא אורך מספר שעות כברשתות - אי אפשר להשוות את זה להעתללות בתרנגולות או הפרות שסובלות במשך חודשים עד לשחיטה המיוחלת.

InvisibIe

New member
הם אומרים

אבל הם טועים. בשר זה בפירוש לא מזון טבעי לבני אדם. אבל לחתולים הוא כן, ואת לא יכולה להתווכח עם זה. אני ממש לא מבינה בתזונה של חתולים, אבל בכל זאת לא נראה לי שזה יהיה כל כך בריא בשבילם להיות צמחונים, ולא משנה איזה ויטמינים דחפו שם, קשה לי להאמין שזה חיקוי מדוייק. גם לי זה מפריע, אבל בכל זאת אני לא רוצה לפגוע להם בבריאות...

mitzy miaoo

New member
לפי מה שאני הבנתי...

יש במזון הצמחי הזה את כל חומצות האמינו, הויטמינים והחומרים האחרים שדרושים לחתולים/כלבים, פשוט ממקורות צמחיים ולא מבשר כזה או אחר. כמו שבאתר של אנונימוס אמרו, זה לא שיושב בקיבה של הכלב או החתול שלכם איזה גמד שאומר "רגע, הויטמינים האלה מצמחים ולא מבשר - זה לא טבעי ולא מתקבל כאן".

דמגוגיה זולה...

הרפואה והביולוגיה המתקדמת שלנו לא באמת מודעים לכל הנזקים / התועלות שגורמים דברים מסויימים. קשה לדעת אם בע"ח שהם טורפים מטבעם (ולא כמו האדם שמטבעו הוא הרבניבור) לא יפתחו נזקים כלשהם אם יגדלו על תזונה צמחית. טענה ששמעתי היא שניסויים קליניים הוכיחו כי כלבים יכולים להתפתח כראוי על תזונה צמחית ולעומתם חתולים לא. אני אישית מגדל שני כלבים, אבל מכיוון שמשק הבית הוא לא בניהולי (אני חי עם ההורים שלי), הם מקבלים רק מזון לכלבים בסיסי שכזה. אם כשאנהל משק בית בעצמי, אגדל בע"ח כלשהו, אני חושב שבמידה ויתאפשר (בכל זאת יש אילוצים כלכליים) אני אתן לו בשר "חופש".

דמגוגיה זולה...

הרפואה והביולוגיה המתקדמת שלנו לא באמת מודעים לכל הנזקים / התועלות שגורמים דברים מסויימים. קשה לדעת אם בע"ח שהם טורפים מטבעם (ולא כמו האדם שמטבעו הוא הרבניבור) לא יפתחו נזקים כלשהם אם יגדלו על תזונה צמחית. טענה ששמעתי היא שניסויים קליניים הוכיחו כי כלבים יכולים להתפתח כראוי על תזונה צמחית ולעומתם חתולים לא. אני אישית מגדל שני כלבים, אבל מכיוון שמשק הבית הוא לא בניהולי (אני חי עם ההורים שלי), הם מקבלים רק מזון לכלבים בסיסי שכזה. אם כשאנהל משק בית בעצמי, אגדל בע"ח כלשהו, אני חושב שבמידה ויתאפשר (בכל זאת יש אילוצים כלכליים) אני אתן לו בשר "חופש".

למעלה