מזון תינוקות-דחוף

rosh1234

New member
מזון תינוקות-דחוף

בס"ד בני שוקל 5.920 ק"ג~ גובה 63.4 ס"מ האם בכלל צריך להתחיל דייסה כי אמרו לנו שהוא טיפה רזה איך מכינים את הדייסה כדי שהוא יאכל ממנה כי ניסינו היום והוא ממש נגעל ממנה הוא בן 4 חודשים (דייסה של גרבר ניסינו את הדגמיות מטיפת חלב.). מה עושים ?ואיזה דייסה הכי טובה ? תודה,איריס

Yifat10

New member
אני מוסיפה קורנפלור

בני בן 4 חודשים ואני מוסיפה קורנפלור לחלב, לכמות חלב של 180 מוסיפים בין 1-2 כפיות

rosh1234

New member
אבל הטעם מגעיל אותו מה לעשות?

בס"ד ניסינו דייסת קורנפלור ודייסת אורז ובכלל מה מומלץ ??

Yifat10

New member
את צריכה לשאול בטיפת חלב

או אצל הרופא המטפל בכל אופן לי יש תינוק בן כמעט 4 חודשים ואני נותנת לו קורנפלור אם זה לא טעים לו תנסי להוסיף טיפה סוכר ענבים כדי להמתיק בהצלחה

תינוק רזה

קודם כל אני לא בטוחה שחייבים "לעשות " משהו. את לא מציינת באיזה משקל נולד התינוק, מה הכמויות של חלב אותן הוא שותה, האם פרט לכך הוא ילד עליז, ומתפתח כמצופה. ייתכן והוא עולה בקצב שלגביו נורמלי לחלוטין, ואז אין צורך לעשות כלום, וייתכן שגם לא יעזור. אם בכל זאת מדובר בתינוק שגדל לאט, ישנם בשוק חלבים שהם עשירים יותר בקלוריות מאשר מטרנה רגילה: סימילק נוישור (neosure ), מטרנה סנסיטיב, סימילק Special Care, אנפמיל לפגים. אבל כפי שאמרתי קודם כל חשוב להבין במה מדובר. דר' מילה ברק

rosh1234

New member
תגובה

בס"ד נולד במשקל 3100 היה אוכל אינפמיל כי היה חשש לרפלוקס בגיל חודשים וחצי בערך חזרנו למטרנה וסימיליאק והיום זה סימילאק הוא מתפתח יפה מאוד לגילו לפי מה שאמרו בטיפת חלב הוא אומנם נראה טיפה רזה אבל הגובה שלו הוא 63.4 ס"מ שזה יחסית גבוה חזרנו בינתיים רק לסימילאק וננסה בקרוב שוב את הדייסה יכול להיות שלא אהב אותה כי בקושי אכל משהו אחרי החיסון של 4 חודשים שניתן לן בטיפת חלב תודה ויום טוב איריס

למעלה