ברכה לבטלה
New member
בזמן האחרון יש מחסור במזון GO לחתולים. מישהו יודע למה? מה לקנות במקום? תודה
אצלנו בבאר שבע בחנות אניפט בדנד קניון, יש מזון זה. אולי שווה להתעניין בחנות כזאת במקום מגוריך? לא מפריע לך הריח של המזון? הוא בלתי נסבל ממש ואני מחכה שהחבילה תסתיים...בזמן האחרון יש מחסור במזון GO לחתולים. מישהו יודע למה? מה לקנות במקום? תודה
ניסיתי להבין את הרשימה ואת הציונים, קראתי והקדשתי זמן ולא הבנתי כלום.
אולי אפשר לתת רשימה מקוצרת בעברית, עם שם המוצר וציון שיהיה זמין וברור לפחות 2-3 מזונות נפוצים מומלצים. השאלות על המזון חוזרות הרבה מאוד, כבר שנים.
אולי יש למישהו, המלצות?
ובעניין המזון GO שנחשב למזון טוב, מה שמפריע לי זה הריח שלו. קשה לי להיכנס למטבח שלי, עם ענני הריח המבחיל שעולים מצלחת האוכל של החתולים. גם גודל הגרגר מפריע. הוא נורא קטן, וכשהוא מתפזר וזה קורה לפעמים , כשהם משתוללים קשה לאסוף גרגר גרגר. איזה מזון נוסף ניתן לתת לחתול בן קרוב לארבעה חודשים וחתול בן 12?
ייתכן וזה בגלל שהמזון חדש לה ועם הזמן התאבון שלה ירד.כבר זמן מה אני נעזרת בהמלצות של דימיטרי.
נובי שמתקרבת בצעדי ענק לגיל שנה (עוד כ 3 שבועות) קיבלה לאחרונה מזון גורים ללא דגנים של NUTRIENCE. בברור מעמיק יותר, הבנתי שהדעות חלוקות לגבי מזון עם או בלי דגנים. (וגם, מאז שהיא אוכלת את המזון, ההשתוללויות חסרות הרסן שדי נרגעו, חזרו לה. לא בטוחה שזה קשור)
לכן החלטתי ללכת על דרך האמצע, כלומר, מזון מופחת דגנים.
הבעיה, שיש מעט מאד מזונות כאלה. דווקא ה N&D שמצאתי, אם כי במעט מאד חנויות, קיבל ציון מאד גבוה אצל דימיטרי. (מזון יקר, אבל מצאתי באתר ALL4PET, רשת תחת חנויות היפופוטם, במחיר יחסית נמוך מהאחרים)
עכשיו לשאלות. התחלתי לתת לנובי, בערבוב כמובן כמו כל מזון חדש, את אחד משלושת המזונות שבקטגוריה של בוגרים (של 1.5 קילו, 5 קילו הרבה מידי). בחנות היה רק זה עם הדגים ותפוז. הריח נוראי, אבל בוא נדלג על זה. נובי פשוט טורפת, והפחד מהשמנה גדול. כמובן מגדיל גם את ה"תוצרת" בעקבותיו.
האם יש מזון מומלץ מופחת דגנים? כזה שנמכר ביותר חנויות, כי כשחסר, יש בעיה.
תודה מראש.
Primordial זה למעשה מזון הבית של היצרן של מזונות Marpet Equilibria ו-Ambrosia, כלומר כל המזונות האלה זהים או מאוד מאוד דומים.
הם די טובים עם ציונים 70-74.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.