מזון Vet`s choice לא קיים ומחסור במלאי של Regal... מה עושים?

DAHUJI

New member
מזון Vet`s choice לא קיים ומחסור במלאי של Regal... מה עושים?

שלום לכולם,
אני מאכיל חתולה בוגרת (וכלב) בתקציב מוגבל... מעוניין לרכוש שקים גדולים של 13-15-20 ק"ג ולא כל פעם לרוץ או להזמין משלוח מהחנות.
כמובן שאני לא מדבר על מזון "לחתולי חצר" כמו ג'ורג'י. משתדל להאכיל את החתולה במשהו נורמלי וסביר (אין תקציב ל- GO! Fit & Free).
מה האופציות שלי במחיר סביבות ה- 20 ש"ח לק"ג?... אשמח לעצות.

קראתי, ביררתי (הקובץ של דמיטרי), וניסיתי להשיג את השק המדובר של 15 ק"ג תוצרת Health Extension vets choice אבל לא ניתן להשיג אותו יותר אצל פנדה ובכלל (גם כשהתקשרתי ממזמן לא היה להם אותו, זה ממש מזון רוח רפאים). הוא פשוט ירד מהראדר ולא ניתן להשיג אותו לפי מה שאני הבנתי.
עכשיו מסתבר גם שהמזון הבא ברשימה, שק 20 ק"ג תוצרת Regal Cat bites אזל מהמדפים ולא ברור מתי יחזור...

מה המזון הבא הלאה המומלץ?

DAHUJI

New member
הצעות חלופיות...

1. שק 15 ק"ג של LEONARDO לחתולים בוגרים (308 ש"ח = 20.5 ש"ח/ק"ג).
מאתר היצרן (בגרמנית) נראה כי המזון די בסדר, מרכיב ראשון ורביעי בשר מיובש.

2. שק 12 ק"ג תוצרת FLATAZOR לחתולים בוגרים מתכון "עופות" (259 ש"ח = 21.6 ש"ח/ק"ג).
מאתר היצרן 20% בשר מיובש כמרכיב ראשון, אחריהם תירס וחיטה

3. שק 10 ק"ג תוצרת Sanabelle לחתולים בוגרים (269 ש"ח = 26.9 ש"ח/ק"ג).
מאתר היצרן מרכיב ראשון 20% בשר עוף טרי, מה שאומר שאחרי ייבושו בקושי נשאר בשר, ואחר כך אורז ושוב בשר (מיובש).

מה אומרים?... על מה ללכת?

דרורפפ

New member
האם אתה מחפש תשובה ממישהו עם ניסיון?

שלום, אני לא בטוח איזו תשובה אתה מחפש- אם אתה מחפש תשובה ממישהו עם ניסיון ספציפי עם המזונות הללו כדי שיעיד על עדיפות כזו או אחרת, אני אישית אין לי ניסיון עם המוצרים הללו- ואני לא בטוח עד כמה ניסיון שכזה יעזור.

ציינת שאתה מכיר את הדירוג של דימיטריגו- ואם אני קורא נכון ולא טועה בסוגי המזונות, למוצר הראשון שציינת (Leonardo) ל-4 מתוך 5 המזונות לחתולים בוגרים, עם עדיפות/כדאיות גדולה יותר מהמזונות אחרים (#2 ו #3) שציינת.

אבל אני מנחש/מניח שכבר ידעת זאת- אז אם אתה מעוניין בתשובה/עצה יותר ספציפית, אני חושב שעדיף שתציין במה בדיוק אתה מעוניין.

shirul2

New member
אני קונה בד"כ ריגל

וגג לחיות שלחו לי משהו תחליפי באותה רמה פחות או יותר ובאותו מחיר, לא זוכרת את השם אבל אם אתה קונה מגג לחיות שאל אותם.

למעלה