תגובה לכולכם
ראשית תודה עבור התגובות החמות והתומכות. באמת שנעים לי לשמוע את ההזדהות למרות
הנסיבות הלא קלות ואגיב פה לכל מה שכתבתם לי
אני מעדיפה לא להרחיב לגבי תחום הטיפול כדי שלא להזדהות יותר מידי אך אין לי בעיה לפרט בפרטי.
מה שכן אני יכולה לומר זה שלא הייתי צריכה לעבור טיפולים פרט לשני ניתוחים וב- 9 חודשים האחרונים הייתי
במעקב במכון אלה בתל השומר.
למרות שהכל היה בסדר עד היום, הם מאד אכזבו אותי כשהרופא המטפל בי החליט לשנות את ימי הקבלה שלו ובהתאם פשוט דחו לכל מי שנקבע
לו התור בחודש (!) מה שהיה פשוט הזוי בעיניי. מילא אני שתודה לאל הבדיקות עד היום תקינות וגם אלה שאליהן
הוא הפנה אותי לפגישה הבאה אבל מה עם מי שנמצא במצב דחוף יותר??
באותו רגע התייעצתי עם הרופא המנתח שלי והוא המליץ לי על אותו אונקולוג מצוין של הקופה ובעל שם ומעדיף שלא אמשיך
במכון אלה. הייתי המומה כי ממה שקראתי פה טרם בחירתי בהם בזמנו וממה שקראתי עליהם בכלל הבנתי שהם מהמתקדמים
בתחומם, בייחוד בתחום 'שלי' והוא אמר שהוא לא ממש אוהב אותם בגלל שמה שמוביל אותם זה סטטיסטיקה....
המצחיק הוא שאותו אונקולוג העביר ביקורת על אותו מנתח שלא שלח אותי לבדיקה חשובה טרם הניתוח הגדול, מה שהאונקולוג
במכון אלה כן הפנה אותי אליה מייד במפגש הראשון שלי כך שכן נהג נכון.
אז אני נורא מבולבלת
לא יודעת כבר למי להאמין פה ומי לא....
לגבי אותו אונקולוג, עכשיו כשנרגעתי קצת נותרה לי מילה אחת עיקרית לגביו - פשוט מופרע!! מעולם לא ראיתי דבר כזה.
בוודאי שהערתי לו. התחלתי בלשאול מדוע הוא כועס עליי...? הוא אמר שזכותו להגיב ככה ומאותו רגע הלב שלי דפק כ"כ מהר בגלל שנבהלתי
מהסגנון שאני כבר לא זוכרת כלום. אחרי שהוא המשיך לאגור ממני מידע לגבי מה שעברתי, הוא עוד פעם קטל אותי על משהו שהסתבר
אח"כ שהיה רשום לו בניירת רק שהוא לא שם לב ואני בגלל שזה קרה מזמן ומרוב מסמכים רפואיים פשוט שכחתי היכן זה מצוין בדיוק
ואז שוב, באמת בצורה עדינה, אני לא בחורה גסה חלילה, שאלתי למה הוא כ"כ כועס? אני עברתי לא מעט במהלך התקופה האחרונה וגם אם שכחתי
מסמך מסוים אז אדאג להעביר אותו ביום למחרת ובמקום לנשום עמוק ולומר אוקיי, בואי נתחיל מההתחלה, הוא פשוט חצי דחף
לי את כל המסמכים (אחד מהם אפילו חצי עף לכיווני..!) ואמר לי "חמודה, אם לא מתאים לך את יכולה ללכת!!!"
הייתי פשוט בהלם, רעדתי, נשארתי מולו בפה פעור שאי אפשר היה להסתיר. אם זה היה רופא רגיל אז כבר בדקה הראשונה הוא לא היה רואה אותי אבל אחרי
שאני לא סגורה על מכון אלה והנה קיבלתי המלצה לגבי אותו רופא מופרע, עכשיו להחליף שוב...?? לא פשוט בכלל ואני גם לא מכירה....
אז לנסיכה - זה לא קשור לעניין מקצועי, זה התנהגותי לחלוטין וגם אם לא אחזור אליו, איך בדיוק אתלונן עליו? זו מילה כנגד מילה שלו... ואני גם לא בטוחה
שאני רוצה לעשות כרגע דבר כה קיצוני
אוףףף אני ממש מתוסכלת. המפגש הבא שלי במכון אלה הוא ממש עוד כמה ימים ואני בדילמה אם להמשיך שם או לא...