מזור למחזור......

נירי4

New member
מזור למחזור......

יש למישהו רעיון כיצד ניתן להתגבר על כאבי הגב
שמופיעים בתקופת הביוץ והמחזור? תודה.........

כאבי מחזור..

נירי ערב טוב, תשובתי מחולקת ל 2 טיפול ומניעה. כאבי המחזור , בראיה הסינית נובעים מסטגנציה ( תקיעות) של הכבד הגורם לכל תופעות ה PMS ובינהם גם לכאבי הגב. נסי להמנע כשבוע לפני הגעת הוסת מקופאין (קפה, תה, שוקולד וכד) מאכלים חריפים או מטופלים מאוד, מאכלים מטוגנים, והרבי בשתית מים פושרים עם לימון ( ושיהיה חמוץ!) . טיפול בדיקור מתמקד במניעת התופעות מלכתחילה ע"י איזון הכבד ואני יודעת על תוצאות טובות ע"י טיפול זה . אם כבר יש כאבי גב שכאלה - 2 דברים שיכולים לעזור - הראשון זה לחמם את המקום הן ע"י אמבט חמים והן ע"י כרית חמה. הדבר השני הוא לבקש ממשהו ( שלא שמן הרבה יותר ממך) שישב לך על הישבן... ערב טוב יעל

איזון הוא המפתח

תזונתית: צריך לבדוק מה חסר: מגנזיום בדרך כלל מתאים (ואז כדאי להוסיף גם חומצה מלית (GNC) שמסייעת מאוד בספיגתו ; זה יכול להיות אבץ, כרום, ויטמין A, ויטמין B6, ויטמין E, שמנים דוגמת אומגה 3, GLA. אומגלין - שמנים של חברת טבעוני, יעילים מאוד לאיזון הורמונלי הורמונלית: טיפולים מסודרים ברפלקסולוגיה או בדיקור, יאזנו את פעולת המערכת ההורמונלית גב: עיסוי, שיאצו, רפלקסולוגיה ושיטות אחרות "יפתחו" את הגב התחתון וישחררו השפעות של הגב על המערכת פעילות גופנית סבירה יכולה להיות מועילה מאוד, במיוחד אם היא מעודדת חיזוק הבטן לשמירה על הגב, ויציבה נכונה. נפשי: כאבי מחזור מצביעים על קושי כלשהו עם הווסת, עם הנשיות, עם הרעיון של אימהות. שווה לעבוד גם ברמה של קבלת עצמך כאישה בוגרת,בריאה ופורייה. בקיצור, כאבי מחזור יכולים להיות סיפור מורכב, במיוחד אם את סובלת גם מכאבי ביוץ (רוב הנשים לא מכירות). אני ממליצה בחום למצוא מרפא/ה מוסמך/ת שיאתרו את מוקד/מקור הבעיה ואת האפיקים היעילים ביותר להשגת תוצאות טובות, בתקווה שזה יהיה לשביעות רצונך... נאוה נאוה

bib011

New member
הפתרון הכי חכם

זה פשוט לקחת כדור. מה שלי עזר הכי הרבה זה, דקסמול פלוס וגם נורופן. על חשש אומרים שאחרי לידות וכאלה הכאבים האלה פשוט נעלמים. הרבה בריאות ! ! !

Talia E

New member
לא חראם על הרעלים?

גם הרפואה ה"מערבית" מכירים בנזק המצטבר שלהם (כבד, כליות)... זאת מעבר לכך, שזהו טיפול בסימפטום ולא במקור הבעיה; אם הגוף לא יהיה בהרמוניה, יצוצו בעיות גם במקומות אחרים... (טפו, טפו, טפו
...)

לא ממש לא...

זה הפתרון הכי מהיר אבל לא הכי חכם... ואחרי הלידות הרבה פעמים כאבי המחזור פשוט הופכים למגרנות... (שזה אותו הסינדרום עם סימפטומים אחרים..) להקשיב לגוף , ולטפל בו - זה פתרון חכם ערב טוב יעל

odeia

New member
יעל, אז איך נפתרים מהם? אז יכול

שבגלל הלידה אני סובלת מכאבי ראש יותר, כי לפני היו לי כאבי מחזור?

לא בגלל הלידה ..

בעיקבות הלידה עבר הכאב למקום אחר ,אם היה לך חוסר איזון בכבד שלא טופל שבגללו סבלת בכאבי מחזור הגיוני מאוד שהיום את סובלת מסימפטום אחר כמו כאבי ראש. צריך לעשות איבחון מדוייק ולאזן את האיבר שגורם לכאבים האלו, אם באמת הכבד הוא שה שלט מאוזן , תצטרכי לשמור גם על תזונה מיוחדת לתקופה מסויימת ע"מ לנקות את הכבד. נסי לשתות מים עם הרבה לימון או מיץ עשב חיטה /שעורה, אם תחושי הקלה בכאבי הראש או במיחושים אחרים נוכל לקבל כיוון שאכן מקור חוסר האיזון הוא בכבד.

למעלה