מזזזזזזזזזזזזל טוב

SupeRonit

New member
מזזזזזזזזזזזזל טוב

לכינרת על פתיחת הפורום ואני לא באה לבאס-אבל,העבודה הראשונה שלך כמנהלת הפורום,הוא לאחד את כל הודעות ה"מזל טוב על פתיחת הפורום".. ורק לפרוטוקול: רציתי לשרשר,אבל מרוב הודעות מזל טוב, לא ידעתי איפה לשרשר את עצמי (באיזה מהן להוסיף את המזל טוב שלי)

python 4

New member
אני ישרשר...

מזל טוב לפתיחת הפורום!!! מזל טוב גם לך רונית על שינוי הכרטיס.

SupeRonit

New member
נשמה כפרה עלייך

עשית אותי מאושרת. למה,אתה שואל את עצמך
כי אתה האדם הראשון שטרח לקרוא את הכרטיס שלי או לפחות להודיע (ולברך) אותי על כך (שהרי אחרת איך אני אדע,אם אני לא זוכה/אזכה לפידבקים
)

KinKin

New member
רונית יקרה...

ברוכה הבאה לפורומינו הקט! הסיבה שלא שירשרתי את שירשורי "הפתיחה" זה שהפורום חדש ואין הודעות שעלולות להידחק לארכיון

מוגי13

New member
אחותי - מה קורה?

אז גם אני אאחל לך מזל טוב ועכשיו תגידי לי מה תרגום החתימה שלך. אני רק יודעת לרשום את השם שלי בערבית.. יותר מזה... ועכשיו ההכירות.. שלום לכולם שמי אורית גרגו הרבה זמן לא 'קפצתי' לכאן או בכלל לאתרים שונים שקשורים ללחיות עכשיו אני צריכה רק להבין מי זה מי לפי הניק-ניים. נ.ב- K: מה אמא שלך הכינה בסופ"ש האחרון... ואיזה סלט הכנת לאחרונה . . כן כן אני רעבה... מוגי

KinKin

New member
WELCOME...../images/Emo24.gif

החתימה שלי בערבית??? אין לי שמץ... בטח סתם רצף אותיות וסימני פיסוק למינהם... ואני בערבית יודעת להגיד "כיף חלק ו' אנטי בחיר"! (טוב קצת יותר מזה 3 שנות של טחינת ראשים עשו את הסימן אצלי
ואורית את תמיד רעבה (כמוני!
)

SupeRonit

New member
אנטי בחיר=את בסדר

אנא בחר=אני בסדר אנא ג'ואנה וטעבנה=אני רעבה ועייפה עוד שאלות
והיום הפורום פורסם רשמית על ידי
-אז מזל"ט רשמי

KinKin

New member
LOLOLOLOL

You crack me u girli!!!! איפה ה- "פיל חמדולילה" "איוה ו לע" אך היו ימים....

מוגי13

New member
חמדולילה= בסדר גמור

טייב= טוב. והמשפט שאני הכי אוהבת. . אחרי סוף חדשיות בערבית של יום שישי - - אילאליקה מין אושילי מלקוץ= שיהיה לכם לילה טוב. אור

SupeRonit

New member
חמדולילה=השבח לאל

אילאליקה מין אושילי מלקוץ=להתראות מירושלים (וזה אורשילים אל קוץ=אושילי מלקוץ)

מוגי13

New member
נו אותודבר

רוניתסופ.... הוא אר יו... ואיך את יודעת ערבית... ספרי פה לא מתביישים אורית

SupeRonit

New member
אכן האמת קשה (כי אני נבחנת עליה)

אך אני אוציא אותה לאור:"קוראים לי רונית ואני לומדת 5 יחידות ערבית,בגרות השנה (י"ב)" תסבירי
את המשפט:"רוניתסופ....הוא אר יו.... ..." זה אמור להיות:who r u=הוא אר יו
ומזה זה ה"סופ",ברוניתסופ

למעלה