מזזל טוב לטללל!!!
וגם שאלה..

מזזל טוב לטללל!!!../images/Emo49.gif וגם שאלה..

עם כל הברכות! שתיהי בריאה, תזהרי בדרכים, שיתגשמו כל משאלותיך בלה בלה בלה.... והעיקר-תישארי איתנו פעילה בפורום! תמשיכי לגייס אנשים, לעשות חידונים, ולפתוח שירשורים (אני מתלהבת מהמילה...)! ועכשיו, אמרתי למטה שאני אומר פה למה לא הייתי אתמול... (
) אוקי, אז בבוקר נסעתי לירושלים במשך איזה שעה וחצי כדי להתארח בטקס שבו סבא שלי מקבל את פרס יקיר החינוך הדתי בישראל (
) שעה אחרי שהגעתי הבייתה הלכתי לפסטיגל כי חברה שלי הזמינה אותי, היא קנתה את "הקופסה" של נוקיה וזכתה בארבעה כרטיסים.... חזרתי בסביבות עשר וחצי.... שיכורה לגמרה.... עייפה ומאושרת! ועכשיו שאלה-תראו, הגבתי בשירשור שהיה בסביבות סוף העמוד, ועכשיו הוא תקוע לי למעלה! זה אמור להיות ככה?... ואם לא- מה עושים?... אה! ושוב-מזל טוב טלטול!

Milky Boan

New member
מייזל טוב ו-../images/Emo138.gif שמח! (ראשית)

(לטלטל) שנית-כן,זה אמור ליהייות ככה כדי שתראי את התגובות שמגיבים לך ואם פותחים שרשור חדר הוא ניהייה למעלה ושלישית - רוצים לשחק במשחק התפקידים של סברינה?

Milky Boan

New member
../images/Emo79.gif

אתם כותבים שם של דמות בסדרה ואז היא שלכם...(קודם כל) ואז אתם צריכים בתוכן ליכתוב מה הם אומרים עם הם ניפגשים עם מישהו... ואתם פשוט ממציאים פרק!!! אבל אסור ליתפוס את השמות לאחרים!!! וכדי למהר!!! אז אני עורכת רשימה של שחקנים מהסידרה (דמויות) ומי שבוחר דמות אז הוא יהייה כמו מחליף של הדמות הזאת...אין לי איך להסביר את זה כל כך... אתם פשוט צריכים להמציא פרק חדש מהסידרה...או.קיי הנה הדמויות שפתוחות: ולרי- ג'ני- הארווי- סיילם-(אני כבר חושבת מי יתפוס את הדמות הזאת...) הילדה- זלדה- ליבי- סברינה- דרל- דמויות נילוות:(אתם יכולים לקחת עוד דמות שלא בסדרה...) ערנב מדבר- פרנקנשטיין-אנה!!!(אני-יש לי סיפור עליו) המנהל קראפט- רולנד- הפרס המדבר-

טודע עמיתושששששששששש

וסורי אם לא שמתי לב קודם
טודע על כל הברכות
חח זה כבר השירשור השלישי שפותחים לי
איזה כיייףףף

לא אמרת שאת פרנקשטיין../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

בכל מקרה אז אם סברינה תפוסה אני אהיה הילדהההה

Milky Boan

New member
אני סברינה כי אלה דמויות נילוות

את לא קראת את ההודעה שלי? דמויות נילוות אפשר לקחת גם עם דמויות רגילות

Milky Boan

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

למה כל פעם אני רואה בשירשורים באמצע הודעות חדשות? כי זה באמצע...איך זה?

Milky Boan

New member
דרך-אגב...אני סברינה כי אמרתי

את השם שלה ראשונה. ואני שמה את דרל ברשימה של הדמויות הנילוות...

תשובה

למשל את כותבת הודעה, ואז גיא מגיב, אז חלק מהאנשים עונים לגיא, ואז התגושה נמצאת בסוף השירשור, וחלק מאנשים עונים לך אחרי גיא, ואז התגובה נמצאת בינך לבין גיא. קפיש

אני...........

יש לי הטלבטות בין סיילים לליבי נו טוב נלך על ליבי הא ואם יש בעיה אני גם יכולה להיות הקוויז מאסטר(כי זה תפקיד קטן)

למעלה