מזי ולולו אהלן...אני כאן
לא נעלמתי ..אני פשוט בעיצומם של הטיפולים... כבר יש לי פיאה על הראש..איזה יופי
מזי - תודה על ההתעניינות . אני כאן כל הזמן רק לא תמיד במוד לכתוב. לולו- כתבתי לך במסר האישי כשהיית בארץ, נשמע שנהנית והיה לך כייף כאן ...דווקא חשבתי לדבר אבל לא קיבלתי תשובה במסר האישי..אני בטוחה שהיית עסוקה...בביקורים כאלה רוצים למצות את הזמן כמה שאפשר... אולי כשאני אגיע לחו"ל..ועוד יש לי תכניות כאלה... במיוחד לעיר שאני אוהבת.. אני כבר אחרי הטיפול השני...שורדץ דווקא יחסית עובר עליי בסדר ולא מפיל אותי לימים. קצת בחילות אבל הכדורים עוזרים. בעיקר חשיבה חיובית...מנסה לפחות. הסיפורים כאן הולכים ומצטברים וכל אחד בא עם המטען שלו. לפעמים אני מגיבה לפעמים עומדת מהצד. איפה פייה ומכשיפה? היא נעלמה לי...גם לכן? יש כל מיני החלטות בתוך סרטן השד הזה שאני אצטרך לקבל ואני מעדיפה כרגע לדחות את הקץ..למשל גילו לי עוד בלוטה נגועה שלא הורידו בניתוח- דיכאון. עכשיו צריך להחליט מה לעשות איתה. נראה...כל יום החלטה חדשה, הפתעה חדשה...גיליתי שאני לא נשאית של הגנים הידועים לסרטן השד. גם זו לטובה ...יש קצת נחמה...מצד שני - מה אנחנו יודעים על גנים אחרים שגורמים לזה ועדיין לא התגלו??? רב הניסתר על הגלוי. טוב נתראה כאן בהמשך מקווה ששלומכן טוב. לולו- שיהיה כייך בחזרה. תכתבו לי גם באישי. ולאחרות כאן - שחוות סרטן השד-אם תרצו לכתוב לי אני כאן.
לא נעלמתי ..אני פשוט בעיצומם של הטיפולים... כבר יש לי פיאה על הראש..איזה יופי