מזי ולולו אהלן...אני כאן

anati4

New member
מזי ולולו אהלן...אני כאן

לא נעלמתי ..אני פשוט בעיצומם של הטיפולים... כבר יש לי פיאה על הראש..איזה יופי :( מזי - תודה על ההתעניינות . אני כאן כל הזמן רק לא תמיד במוד לכתוב. לולו- כתבתי לך במסר האישי כשהיית בארץ, נשמע שנהנית והיה לך כייף כאן ...דווקא חשבתי לדבר אבל לא קיבלתי תשובה במסר האישי..אני בטוחה שהיית עסוקה...בביקורים כאלה רוצים למצות את הזמן כמה שאפשר... אולי כשאני אגיע לחו"ל..ועוד יש לי תכניות כאלה... במיוחד לעיר שאני אוהבת.. אני כבר אחרי הטיפול השני...שורדץ דווקא יחסית עובר עליי בסדר ולא מפיל אותי לימים. קצת בחילות אבל הכדורים עוזרים. בעיקר חשיבה חיובית...מנסה לפחות. הסיפורים כאן הולכים ומצטברים וכל אחד בא עם המטען שלו. לפעמים אני מגיבה לפעמים עומדת מהצד. איפה פייה ומכשיפה? היא נעלמה לי...גם לכן? יש כל מיני החלטות בתוך סרטן השד הזה שאני אצטרך לקבל ואני מעדיפה כרגע לדחות את הקץ..למשל גילו לי עוד בלוטה נגועה שלא הורידו בניתוח- דיכאון. עכשיו צריך להחליט מה לעשות איתה. נראה...כל יום החלטה חדשה, הפתעה חדשה...גיליתי שאני לא נשאית של הגנים הידועים לסרטן השד. גם זו לטובה ...יש קצת נחמה...מצד שני - מה אנחנו יודעים על גנים אחרים שגורמים לזה ועדיין לא התגלו??? רב הניסתר על הגלוי. טוב נתראה כאן בהמשך מקווה ששלומכן טוב. לולו- שיהיה כייך בחזרה. תכתבו לי גם באישי. ולאחרות כאן - שחוות סרטן השד-אם תרצו לכתוב לי אני כאן.

tomii

New member
שמחה שאת אופטימית

ענתי מה שלומך איך את מרגישה והכי חשוב שתדעי לך שאני שמחה שאת אופטימית. אני כותבת לך משום שאני לא הכרתי מישהי חולה בסרטן בשד רק בסוגי סרטן אחרים אבל אני חדשה באתר ואני רוצה להכיר מכל הסוגים. בעצם, את אימא שלי שלחו לעשות צילום בחזה ואמרו לה שראו לה משהו שם והיא נלחצה והיה רעש וצעקות בבית ועכשיו היא צריכה ללכת שוב לפרופסורית בבית חולים כרמל והיא כל הזמן מפחדת מעצם המילה המפחידה הזאת.. מעצם המחלה.. אני בחורה בת 22 ואימא שלי בת 55 והיא מטופלת בבית חולים כרמל בבדיקות שיגרתיות אבל זה מדאיג. אני אשמח אם תספרי לי איך גילו לך . שמי תום ואני במייל הזה בנתיים.. וגם כותבת מדי פעם בפורום.. עכשיו בא לי להקיא מהטילון שאכלתי חחיחיחי אז נדבר אחכה ממך לתגובה בי בנתיים ותעשי חיים.. אוהבת תום.

מזי א

New member
יקירה

אני שמחה שאת מגיבה ככה. תראי שהכול יעבור ובסוף תצחקי על התקופה. גם אני לא מגיבה על כל דבר, פשוט היה נדמה לי שנעלמו לי כמה שמות מהמסך. אני פה אם את רוצה לדבר. כל טוב לך יקירתי

היי ענתי'לה

גם אני כאן, רק קצת "מג'וטלגת".... קמתי בחמש הבוקר. מרגישה קצת הפוכה אבל שמחה להיות בבית בחזרה... אני רוצה לומר לך שאת ממש אמיצה, עומדת ביציבות מול הטיפולים, כל הכבוד לך על כל צורת החשיבה החיובית - זו הדרך הנכונה להחלמה !! עדכני אותנו מידי פעם, במיוחד לגבי הבלוטה הסוררת... אני כרגע באמצע הבישולים - אכתוב לך למסר האישי טיפה יותר מאוחר יקירה, שמרי על עצמך בנתיים , כולם פה גאים בך !! -------------------------------------

למעלה