מזך הזהב - עוד 6 ימים להצבעה

מזך הזהב - עוד 6 ימים להצבעה

נשארו עוד בערך 6 ימים להצבעה!! <אולי פחות> אז יאללה אנשים תצביעו ותפיצו! חייגו 777999-057 בקטגוריית הפקות מקור לילדים ולנוער- הקישו באופציה מספר 3 (אקזיט),תשאירו את כל הפרטים שלכם כי אחרת זה לא נקלט ויש גם פרסים ממש שווים בין המדרגים, אז בואו נגרום לאקזיט לעלות על הבמה עם הרבה כבוד באחד הערבים החשובים של ערוץ 2!!! צריך להשאיר מספר תעודת זהות אם לא השארת זה לא שווה!!! וגם תפיצו לכמה שיותר אנשים זה חשוב חשוב חשוב יש רק עוד איזה 6 ימים אם לא פחות לסגירת הבחירה! צריך לחכות עד הסוף סוף של כל הקטגוריות... ואם רוצים להעביר קטגוריה ולא לבחור... אז לוחצים על סולמית.. וככה משאירים בסוף את התעודת זהות ומחכים שיגידו שזה נקלט! תעזרו לאקזיט לזכות!!!!! וגם לאבק כוכבים בדרך כי זאת אותה הפקהקטגורית מגאזינים מספר 01!!! יאללה!!!!! אין עוד הרבה זמן....

Digi Lista

New member
יופי לי&#

התגעגעתי לראות אותך מציפה פורומים

Digi Lista

New member
יופי ליאת הכוונה

רשמתי ליאת אבל משום מה זה העתיק משהו אחר...

Digi Lista

New member
אגב ההצבעה הזאת...

ההצבעה לא נסגרת,האפשרויות פשוט מצטמצמות פלאים מ30 בממוצע ל5 אפשרויות בכול קטגוריה,ככה זה כול שנה...מהחמש הנותרות יבחרו הזוכים והזוכות,אם נראה שאקזיט עלתה לחמישייה בקטגוריה שלה נצטרך לחרוש על הטלמסר יום וילה כדי שהיא תזכה(מגיע לה,לא?)

:) ב-12.10 נסגרת ההצבעה לקדם...

אחר כך נותנים את התוצאות של החמישה ב-16.10 ואז ניראה לי שאנחנו הצופים בבית כבר לא בוחרים אבל אני לא בטוחה בקיצור תתקשר תתקשרו תתקשרו!!! אה ומי את? :):)

hadas 5

New member
אני אצביע אח"כ....

איזה אפשרויות יש חוץ מאקזיט
סתם לדעת... לראות את הסיכויים...

../images/Emo15.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifהצבעתי לאקזיט..

יו איך בא לי לראות את עפר בופר שכטר{{
}} על הבמה כזה ששששוווווווווויייייייייינננננננגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה