מזכירה לכולם- פינת "אז מה היה לנו השבוע"

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מזכירה לכולם- פינת "אז מה היה לנו השבוע"

אז כמו בכל סוף שבוע אשמח לשמוע ממכם איך עבר השבוע- דברים טובים, דברים משמחים שקרו, כאלה שקצת פחות , דברים חדשים, וכו'.
אז חברה, מחכה לשמוע את הסיכום השבועי שלכם בתקווה שהפעם תהיה הענות

נתחיל בזה ששמחתי מאוד על האירוח של ד"ר רמון בפורום ואי חושבת שזה ענה על הרבה שאלות . כמו כן אני שמחה לראות פה שוב בנות שכותבות וגולשים חדשים וותיקים שכותבים

אז אצלי עבר האמת שבוע לא קל בכלל. ההרגשה הזו של החוסר אוויר גומרת אותי. רוב הזמן נלחמתי על האוויר ובשאר הזמן או שישנתי או שניסיתי לתפקד רגיל

ביום שלישי כבר התייצבתי דחוף במרפאה הראומטולוגית ואיזה פדיחה הרופאה שלחה אותי לבדיקות דם דחופות וביקשה שאשר עד שיגעו התוצאות ובמשך מספר שעות פשוט נרדמתי על הכורסא בחדר הטיפולים של האחיות
.כזו תשושה אני כל הזמן רוצה לישון. בסוף לקראת השעה 14:00 כשלא הגיעו עוד הבדיקות היא שלחה אותי הביתה ולמחרת יצרה איתי קשר. המוגלובין 11.4 לא נורא ולא מסביר את החולשה זה בטוח אבל ה סי ר פי עלה לכמעט 11 וזה מבאס

בקיצור היא הפנתה אותי לרופא ריאות שהייתי אצלו היום וביקש תפקודי ריאות מלאים ואקו לב.היא גם רוצה לחזור על הדופלר ברגליים כי יש הבדל בגודל בין שתי הרגליים

חוץ מזה ירדתי עוד 2 קילו בשבוע- לא יודעת אם זה משמח או לא כי מצד אחד כיף לי נורא
מצד שני אני חסרת תאבון לחלוטין
. לא כל כך בא לי על אוכל ואם אני אוכלת זה איזה חטיף אנרגיה ( רק הלוואי שהיה מביא לי את האנרגיה
) ועוד משהו קטן מהלך היום ודי חייה על קפה ונסטי.

מחר מסיבת רווקות של בת דודה שלי שמתחתנת שבוע הבא. אני זוכרת אותנו בתור ילדות קטנות איך היא תמיד הייתה באה לישון אצלנו ואיזה שטיות של ילדות היינו עושות ביחד והנה היא מתחתנת -הזמן עף!!!!!!!!!!

אז זה היה השבוע שלי- ברובו
אבל מקווה שישתפר.
ואיך היה השבוע שלכם???

בטסי

New member
אז ככה...

אני בהריון, שבוע 7. השבוע ביצעתי אולטרסאונד שתוצאותיו לא לגמרי מעודדות. נשמע דופק איטי יחסית ושק חלמון מוגדל. סימנים מדאיגים, זומנתי לבדיקה נוספת בשבוע הבא, לבדוק אם העובר גדל... אני מתוחה ודי פסימית כי גם יש לי הפרשות דמיות, אמנם דלות, לא דימום רציני אבל בכ״ז הפרשות בצבע אדום ואדמדם לא נשמעות כמשהו טוב ):
חוץ מזה ההרגשה הכללית בסדר, היו לי כאבים בחוליות הצוואר כל השבוע, כמו כאב של דלקת, לא כיף!
השגחתי בבחינת בגרות במתמטיקה, נתן לי קצת תעסוקה למשך יממה אחת.
בחוג לציור לא היה לי מצב רוח לצייר אז פרשתי באמצע.
אתמול יצאתי לבלות עם חברות, הן רגילות לראות אותי שותה הרבה והן לא יודעות שאני בהריון אז הייתי צריכה להטעות אותן, הזמנתי רק שנדי אחד ומשכתי אותו כל הבילוי, בשלב מסויים הן היו בטוחות שזה כבר השלישי שלי, חחחחחח....
היום אני מציגה ציורים באירוע לילה לבן שנקרא ביאנאלה, מין הפנינג של אומנים, תהיה גם מוסיקה ויין (שאסור לי לשתות) ודוכנים של אומנים שונים ואוכל... אמור להיות נחמד מאוד... גם בעלי מציג ציורים שלו...
וזהו, החתולים שלי מקסימים כרגיל, גזרתי להם ציפורניים השבוע, משימה לא קלה. בעלי גם מקסים, מקבל הכל בלי תלונות...

ל3

New member
הי בטסי

אני מקווה שהכל יהיה בסדר בבדיקה שבוע הבא. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק בתקווה שתשמעי בשורות מעודדות.
לא ידעתי שאת מציירת, האם יש סיכוי שתעלי תמונה אחת או שתיים
של הציורים שלך? אני ממש סקרנית. ספרי איך היה ההפנינג? האם מכרת גם תמונות או רק הצגת אותם?

בטסי

New member
הי ל3, תודה על התגובה וההתעניינות

ההפנינג היה נחמד, רק הצגתי ציורים, הם לא נמכרו. אני עדיין מרגישה בוסר בתחום אז לא ממש שלמה עם התוצאות. הצגתי מספר ציורים בהמלצת המורה שלי, כדי שברזומה יצויין שהצגתי בתערוכה ( זה טוב למקרה שארצה להתקבל לאגודת האומנים...). כשאהיה ממש מרוצה מהציורים שלי אעלה אותם לרשת ולפורום.
המשך שבוע נעים לך, אעדכן לאחר הבדיקה ביום רביעי... גם אני מחזיקה אצבעות...

ל3

New member

דווקא במקומות בהם יש קושי היצירתיות פורחת לכן אין לי ספק שאת מציירת מדהים. כשתרגישי בנוח ובזמן שלך להראות מציורייך אני אשמח

שבוע מקסים

למעלה