מזכירה ש.... השבוע לא ישודר בלוג, ביום רביעי זה יום השואה....
ע ע ד י ת ו ש New member 3/5/05 #3 נשמתי..... סתם בא לי.... מחר אני בחופש.... איזה כיף... תחזיקי אצבעות לאחותי, מחר היא מקבלת ציצים... אחרי 20 שנה בלי...
נשמתי..... סתם בא לי.... מחר אני בחופש.... איזה כיף... תחזיקי אצבעות לאחותי, מחר היא מקבלת ציצים... אחרי 20 שנה בלי...
G g u i t a r New member 3/5/05 #4 ../images/Emo24.gifוואי!! ../images/Emo2.gif קודם כל, תהני לך בחופש, כפי שאת רואה, גם אני חתכתי מוקדם. עייפה מאוד. ובקשר לאחותך... מחזיקה אצבעות, גם ברגליים, שיהיה § בהצלחה §
../images/Emo24.gifוואי!! ../images/Emo2.gif קודם כל, תהני לך בחופש, כפי שאת רואה, גם אני חתכתי מוקדם. עייפה מאוד. ובקשר לאחותך... מחזיקה אצבעות, גם ברגליים, שיהיה § בהצלחה §
ע ע ד י ת ו ש New member 3/5/05 #5 תודה כפרעעעעעעעע אולי ההצלחה שלך עזרה ואולי לא, אבל לאחותי יש ציצים!!!! היא עכשיו יצאה מהחדר ניתוח....
תודה כפרעעעעעעעע אולי ההצלחה שלך עזרה ואולי לא, אבל לאחותי יש ציצים!!!! היא עכשיו יצאה מהחדר ניתוח....
ר רציתי להגיד משהו New member 6/5/05 #6 יאללה, מסיבה!! "ציצים, טַלָלָלָה..." (---> יש לשיר במנגינת השיר "תותים"...) אולי... אהמממ... אולי... תביאי אותה למיטץ' שכולנו נוכל לראות ולקנא?!
יאללה, מסיבה!! "ציצים, טַלָלָלָה..." (---> יש לשיר במנגינת השיר "תותים"...) אולי... אהמממ... אולי... תביאי אותה למיטץ' שכולנו נוכל לראות ולקנא?!