מזכירה !!!

SmallVille Girl

New member
מזכירה !!!

לכול מי שיש יס (לי אין !!! :((() אני אל יודעת אם זה בדיוק התאריך אבל ב17.11 יש ב יס 3 את הסרט לילה של יום מפרך ...

Miss CB

New member
מנצלש"ת...

וגם מקפיצה בהזדמנות זו אם זה לא מאוחר מדי, האם כולם פתאום עסוקים או אני היחידה שיש לה פתאום זמן פעם בכמה ימים להיכנס לפורום?! אני מקווה שלא פיספסתי יותר מדי, ושלישית: אנא קבלו את התנצלותי הכנה אם לוקח לי שנים להגיב לחידון, ע"ע "האם פתאום..."

Another Girl

New member
נכון...

אבל עדיין מצבו הרבה יותר טוב מהרבה פורומים אחרים. למישהו יש רעיון איך "להעיר" אותו? אני פתוחה להצעות.

אלרוס

New member
לא מהרבה אבל גם לא ממעט

הבעיה היא שיש פורומים על נושאים שאין מהם עוד, אין עוד ביטלס, אין עוד טולקין, אין עוד הרבה דברים...

Miss CB

New member
...יש בזה משהו.

אבל זה לא שהוא נרדם כי נגמר על מה לכתוב (אולי גם, אבל לא רק) אלא הוא נרדם בבת אחת כי כולם עסוקים פתאום: מה לעשות שיש פה אחוז גבוה של תלמידי בית ספר, ואולי גם כמה שעובדים במשרד החינוך... אבל כשיחלפו השבועות הלחוצים הראשונים, אני בטוחה שהוא יתעורר
או במשפט של פיית'ון הגאוניים: "איטס נוד דד... איטס רסטינג."

Another Girl

New member
אני גם חושבת ככה...

בכל מקרה הטעות הכי גדולה שנוכל לעשות היא להגיד "טוב,לא כותבים כאן כלום אז בואו נוותר"...אלא דווקא כל פעם לנסות ולכתוב דברים חדשים ולהעלות נושאים חדשים ולשמור על הגחלת,כדי שנשמור על מה שיש לנו. זה וגם-לנסות ולהביא לכאן עוד אנשים... בכל מקרה יש לי רעיון למה שאפשר לעשות: שכל אחד מאיתנו יכתוב איזושהי כתבה צדדית על הביטלס. למה הכוונה? לא סיכום חלילה על תולדות הביטלס והשפעתם על המוסיקה העולמית באורך של 300 עמודים(אם כי נידלס טו סיי שזה יתקבל בברכה
)אלא כתבה על צד אחד של הביטלס-למשל הכתבה שלי מלפני כמה שבועות על מיטת השלום של ג'ון ויוקו או הכתבה של הניבלונגים על ג'ורג',אריק ופטי...ככה אפשר לחשוב על כמה נושאים ולהעשיר מאוד את מאמרי הפורום. אם תהיה כתבה ממש טובה אפילו אשלח להנהלתה בקשה לשים את זה בעמוד הראשי לפרסום... אז כאן אתם מוזמנים להעלות נושאים ששווה לעשות עליהם כתבות כאלה.

איליקו

New member
הזכרת את מיטת השלום של ג'ון ויוקו..

אני נוהג להתארח במלון הילטון אמסטרדם בו היתה המיטה הזו בסוויטת ירח הדבש של ג'ון ויוקו כאשר במיגרש החניה היה קהל רב ועיתונאים רבים כולל עיתונאי ישראלי בשם עקיבא נוף שראיין אותם (מאוחר יותר הוא היה חבר כנסת). הסוויטה שומרה מאז ונשארה במצב שג'ון ויוקו השאירו אותו כאשר הם תרמו למלון את כל החפצים האישיים שלהם כולל כלי הנגינה. גם הכתובות על החלון "HAIR PEACE" ו-"BED PEACE" שומרו. הסוויטה מושכרת לכל דורש במחיר מיוחד ובמיוחד למטרת ירח דבש. יש סידור מיוחד עם ההנהלה שכל אורח במלון יכול לפנות לקבלה ובמידה והחדר פנוי באותה עת פקיד הקבלה חייב לעלות ולתת לאורח לבקר בו. אכן ניצלתי הזדמנות זאת ואני חייב לומר שהמעמד היה מרגש ביותר.

איליקו

New member
אז ככה...

אני מעריץ די ותיק של הביטלס מגיל צעיר מאוד. בזמן האחרון משתדל לבקר בהרבה אתרים בעולם הקשורים אליהם. בחלק מהם ביקרתי ממש ברגע האחרון לפני שהרסו אותם או שנסגרו לקהל. אני חייב לציין שהידע שלכם ממש מרשים והרעיון לעשות אתר למעריצים של הביטלס בארץ ולמידע עליהם נשמע ממש מגניב.

למעלה