מזכירות חניכים

One In A Milion

New member
מזכירות חניכים../images/Emo66.gif

מי מגיע מחר? תגידו מאיזה קן אתם.....
וכמה מגיעים מהקן שלכם....!!!!!

../images/Emo12.gif

ענת קן כרמצ ואנחנו באים 5 (אחת שמדריכה שם) ואחת מהארבעה האחרים אנחנו ממש לא רוצים אותה היא זונה סתם מתה עליך

מה שלומך???

מה נשמע...? אין לי ממש מה לכתוב (היית מאמינה?) אז רק ד"ש חם! המזכירות שהיתה אחלה, לי אישית היא נתה מוטיבציה חדשה, והכניסה בי הבנה של מזה בוגרת של קן ומה היא צריכה לעשות. המליאה שהיתה היתה ממש ארוכה (כמה היא היתה 3 שעות?) אבל נהניתי.... עכשיו אני חולה ): - חברה´ ברביד ממש קרררר!! אז ביי ביי לכולם, בברכת עלו והגשימו- לי נ.ב למדריכים שלי תום וניר, לא באמת הייתם משעממים, ואני מקווה שלא נעלבתם... ביי

One In A Milion

New member
מה שלומי?../images/Emo8.gif

הכל בסדר!!! חוץ מהקטע שהייתי צריכה לקום היום לבית ספר,אחרי שישנתי רק שמונה שעות [בשני לילות]... ! ! ! ומה זה צריך להיות?!!! לי??? קן עתלית??? 100,000 ,לך אין מה להגיד?!?! בעצם רק-לי? לך אין מה להגיד?! מי הכניס לך כדורים למיץ התנועתי??
וזה טוב מאוד שהכניסו לך מוטיבציה,ותודי שהשביעיסטים מ-אאא-גניבים
רק בזכותנו הבנת מה זה בוגרת של קן חיחיחיחי,סתם...שלא יתחילו כאן כל החמישיסטים-שישיסטים...:) אה,והמליאה-היא הייתה 22 שעות...לפי הזמנים שלי..וואו היא הייתה ארוכה. עלו והגשימו אנשים,אל תשכחו להביא שבע מעילים למזכירות הבאה! לי-מה המספר איציק שלך ?? טיפשה..

המספר "איציק" שלי....

135500940 זה המספר... חוצמזה למה את קוראת לזה איציק לעזאזל??... באמת למיץ היה טעם מוזר, אבל חשבתי שזה בגלל שאנחנו בתנועה וכל זה.... ביי ביי... לי

One In A Milion

New member
צודקת..

זה שאנחנו בתנועה..זה כבר עושה אותנו מוזרים המיץ צריך להיות מוזר בהתאם אלינו... לא חשבתי על זה הרבה...! וזה שאני אומרת שאת צודקת...המממ...את לא תשמעי את זה הרבה אז תנצרי את ההודעה הזו למה אני קוראת לאיציק איציק? זה הכל חלק ממזימה. חה.

One In A Milion

New member
מזימות לא מגלים!

אוי,העתליתניקים האלה...איזו זוועה..... [זה מופנה רק אל לי..אז כל השאר שמעתלית,לא להפגע
]

למעלה