מזכיר את הפרק היום בתשע ומשו.. אהה.. 21:20? אמממ.. אני לא בטוח.. תבדקו לבד בערוץ 3 כמובן..
D dylan New member 7/11/03 #1 מזכיר את הפרק היום בתשע ומשו.. אהה.. 21:20? אמממ.. אני לא בטוח.. תבדקו לבד בערוץ 3 כמובן..
D dylan New member 8/11/03 #3 ארררג../images/Emo46.gif הצלחתי לפספס! נזכרתי להתסכל בשעון שוב רק ב21:35 ואז בדיוק היה לי טלפון.. טוב נו, אפשר להתנחם בעובדה שהחדשה הופיעה הרבה בפרק..
ארררג../images/Emo46.gif הצלחתי לפספס! נזכרתי להתסכל בשעון שוב רק ב21:35 ואז בדיוק היה לי טלפון.. טוב נו, אפשר להתנחם בעובדה שהחדשה הופיעה הרבה בפרק..
D dylan New member 8/11/03 #4 ואם כבר שרשורק שלי.. אני אנצל"ש ואשאל.. לאן סער טובי נעלם? אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו העדרויות ממושכות כ"כ של חברי פורום..
ואם כבר שרשורק שלי.. אני אנצל"ש ואשאל.. לאן סער טובי נעלם? אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו העדרויות ממושכות כ"כ של חברי פורום..
D dylan New member 8/11/03 #6 הו, איזה רשע נפלא! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לך וזה בסדר.. אני אשיג לי רצף חדש.. (להודיע לכולם שאת חדשה ורבת עוצמה ולבקש שיתנהגו אלייך יפה?)
הו, איזה רשע נפלא! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לך וזה בסדר.. אני אשיג לי רצף חדש.. (להודיע לכולם שאת חדשה ורבת עוצמה ולבקש שיתנהגו אלייך יפה?)
N Neta558 New member 8/11/03 #7 לאלא, בוא נשמור את זה בסוד... (מחכה לשרשור ברוכה הבאה עם מיליונתלאפים בלונים וחיבוקים..)
D dylan New member 8/11/03 #10 ../images/Emo45.gif לשמור בסוד.. רגע, את רוצה שרשור חדש? או שלשרשר לפה זה בסדר? כי כבר שירשרתי לפה..
N Neta558 New member 8/11/03 #11 יופי, גבר טיפוסי...../images/Emo4.gif קודם עושה ואז שואל כמו ג'ק גאלו *מנסה לקשר משו לסדרה*
D dylan New member 8/11/03 #12 ../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif אני לא גבר../images/Emo70.gifדי לקרוא לי ככה כן.. ג'ק גאלו.. (ממשיך לשמור על הקשר לסדרה)
../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif אני לא גבר../images/Emo70.gifדי לקרוא לי ככה כן.. ג'ק גאלו.. (ממשיך לשמור על הקשר לסדרה)
N Neta558 New member 8/11/03 #13 אז מה אתה..? פינץ'? הגרסה השחורה לפינץ'? הגרסה השחורה והצרפתית לפינץ'? הגרסה השחורה, הצרפתית והטבעונית לפינץ'? דילאן?
אז מה אתה..? פינץ'? הגרסה השחורה לפינץ'? הגרסה השחורה והצרפתית לפינץ'? הגרסה השחורה, הצרפתית והטבעונית לפינץ'? דילאן?
D dylan New member 8/11/03 #14 אהההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לירון.. אתה תמיד מחפש אנשים לחסום.. מצאתי לך אני בן.. ושחור.. ולא צרפתי ולא גרסה של פינץ' (למרות שזה היה יכוליות דווקא נחמד.. ) ובטח שלא דילאן ובההה איתך לסיום.. וזהו..
אהההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לירון.. אתה תמיד מחפש אנשים לחסום.. מצאתי לך אני בן.. ושחור.. ולא צרפתי ולא גרסה של פינץ' (למרות שזה היה יכוליות דווקא נחמד.. ) ובטח שלא דילאן ובההה איתך לסיום.. וזהו..
N Neta558 New member 8/11/03 #15 דילאנדום!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אתה דוקא מושלם לתפקיד פינץ'! אבל איפה נמצא אנשים שישחקו את כל שאר הדמויות שמציקות לך על כל דבר... לעזאזל!
דילאנדום!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אתה דוקא מושלם לתפקיד פינץ'! אבל איפה נמצא אנשים שישחקו את כל שאר הדמויות שמציקות לך על כל דבר... לעזאזל!
D dylan New member 8/11/03 #16 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אוף.. אם רק היה מישו שיציק לי.. אמממ.. *מסתכל לכל הכיוונים בשרשור ולא מוצא* טוב נו.. אולי זה פשוט לא נועד לקרות..
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif אוף.. אם רק היה מישו שיציק לי.. אמממ.. *מסתכל לכל הכיוונים בשרשור ולא מוצא* טוב נו.. אולי זה פשוט לא נועד לקרות..
N Neta558 New member 8/11/03 #19 עדיין מחכה לאייקון שלי..../images/Emo7.gif נו, אז ראית את הפרק שהיה היום בסטאר? (איך זה הולך, כל כמה הודעות צריכות להתקשר לנושא?)
עדיין מחכה לאייקון שלי..../images/Emo7.gif נו, אז ראית את הפרק שהיה היום בסטאר? (איך זה הולך, כל כמה הודעות צריכות להתקשר לנושא?)
D dylan New member 8/11/03 #20 |שטנטע| (עד שתפוז יכנעו) אהה.. זה לא קבוע.. לפעמים כל הודעה לפעמים הודעה אחת לאמממ.. 12 מיליון!
N Neta558 New member 8/11/03 #21 מיליון! אבל מה זה 12? אני מכירה 2 מכירה 5, שזה ה2 החדש וגם 9, אפילו שבשבילי 9 זה 5 וכמובן, 558! אבל מה זה 12? ממוצע או משהו?
מיליון! אבל מה זה 12? אני מכירה 2 מכירה 5, שזה ה2 החדש וגם 9, אפילו שבשבילי 9 זה 5 וכמובן, 558! אבל מה זה 12? ממוצע או משהו?