געגועים לקוקה קולה=הדבר האמיתימה עולה בראשכם כשאתם רואים את הפקק של פפסי?
גם נכוןגעגועים לקוקה קולה=הדבר האמיתי
שהם אויבים של החיזבאללה!!!מה עולה בראשכם כשאתם רואים את הפקק של פפסי?
החיזבאלםה אוייב שלהם!!!שהם אויבים של החיזבאללה!!!
אני כרגע עדיין בארצות הברית אצל בתי, הזהרתי אותה שלא תכנס לתחנות דלק מסויימות שהצבעים בהם הם כחול לבן מחשש לכטב"מים מלבנון!!החיזבאלםה אוייב שלהם!!!
הזהרת נכוןאני כרגע עדיין בארצות הברית אצל בתי, הזהרתי אותה שלא תכנס לתחנות דלק מסויימות שהצבעים בהם הם כחול לבן מחשש לכטב"מים מלבנון!!![]()
![]()
בלבנון החליטו להחרים את פפסי קולה, הפקק מזכיר להם את ישראל, ומי שקונה פפסי, בעינהם תומך בישראל.לא עולה לי שום זכרון או משהו אחר שקשור לפקק של פפסי קולה.
פפסי קולה החליפו את הצבעים בפקק או בבקבוק, איני זוכר, לכחול לבן כאות תמיכה בישראל.בלבנון החליטו להחרים את פפסי קולה, הפקק מזכיר להם את ישראל, ומי שקונה פפסי, בעינהם תומך בישראל.
אמת!!!פפסי קולה החליפו את הצבעים בפקק או בבקבוק, איני זוכר, לכחול לבן כאות תמיכה בישראל.
על זה קמה הצעקה של הסכנה לשלום העולם!!!![]()
![]()
ואללה לא ידעתי את זה. תקוע לי בראש שבתקופת החרם הערבי פפסי לא מכרה בישראל. לכן מאוחר יותר היו ישראלים שהחרימו אותה, בטענה שאם הם נכנעו בהתחלה לחרם הערבי אין סיבה לכלכל אותם כשהם מגיעים לפה לאחר שהחרם הוסר. אבל לא הכרתי שהם שינו את צבע הפקקים כדי להביע תמיכה בישראל דווקא. מענין.פפסי קולה החליפו את הצבעים בפקק או בבקבוק, איני זוכר, לכחול לבן כאות תמיכה בישראל.
על זה קמה הצעקה של הסכנה לשלום העולם!!!![]()
![]()
כן, אכן מעניין!!ואללה לא ידעתי את זה. תקוע לי בראש שבתקופת החרם הערבי פפסי לא מכרה בישראל. לכן מאוחר יותר היו ישראלים שהחרימו אותה, בטענה שאם הם נכנעו בהתחלה לחרם הערבי אין סיבה לכלכל אותם כשהם מגיעים לפה לאחר שהחרם הוסר. אבל לא הכרתי שהם שינו את צבע הפקקים כדי להביע תמיכה בישראל דווקא. מענין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.