מזכיר נשכחות...

אולסנית

New member
מזכיר נשכחות...

תמונה מהאתר הכי ישן שלהם... מישהו זוכר??? למי שלא: ככה פעם היה בנוי האתר שלהם. קטן נכון???

motib4

New member
אני מעדיף שהוא יחזור להיות כמו שהוא

היה... בגלל שהיום באתר שלהן יש מלא אבל מלא שטויות כמו: ג´סטין ובריטני נפרדים וכו´... יש כתבות שלא קשורות והוא לא מקיף. יכלו להוסיף קצת קטגוריות לאתר הישן אבל אני מעדיף אותו איך שהוא היה.

Nomero Uno

New member
כי עכשיו האתר שלהן ממוסחר

עכשיו המטרה של האתר היא בעיקר למכור דברים בגלל זה יש שם את הקישור לוואל מארט ולא ניתן להעתיק את התמונות(זכויות יוצרים) ועוד כל מיני שטויות אכן האתר הישן היה הרבה יותר טוב

motib4

New member
נכון...

וזה גם קשור חלקית לנושא שהעלנו כבר, על התדמית של התאומות שעושות כסף מכל דבר ושוב- לא שזה אשמתן.

אולסנית

New member
לא חברים אתם לא הבנתם

לא האתר מלפני חצי שנה (הוא באמת היה טוב). מה ששמתי זה האתר מלפני בערך 3 שנים. הבנתוש???

DreamS_HunteR

New member
לא ניתן להעתיק את התמונות?

ועוד איך אפשר, בשיטה קצת יותר מסובכת, שימו
מי שנואש לתמונות באתר: 1. בעמוד שאתם רוצים ממנו את התמונה, היכנסו אליו והציגו את התמונה על המסך. 2. הזיזו את הסמן של העכבר לתחתית העמוד (שלא יפריע) 3. ליחצו במקלדת על המקש Print Screen שנמצא בשורה של כל ה F1 F2 F3 וכו´.. 4. אחרי שלחצתם על המקש הזה, היכנסו לצייר של הווינדוס. 5. ליחצו על משטח העבודה של הצייר Ctrl+V. תופיע לכם הודעה, ליחצו "כן" או שזה "אישור". 6. ואז יופיע המסך שצילמתם.. מה שעליכם לעשות הוא, לסדר את התמונה בפינת העמוד, ולחתוך אותה, והנה יש לכם את התמונה
זה קצת מסובך, אבל מי שבאמת חייב אותה, זו השיטה.

Nomero Uno

New member
אני מכיר את השיטה

אבל קודם כל כמו שאמרת זה קצת מסובך ודבר שני אמרתי את זה כדוגמא למסחור האתר חוץ מזה את התמונות שיש באתר אפשר להשיג גם במקומות אחרים

למעלה