מזכרות מהמסע לפולין

Recluse Warrior

New member
מזכרות מהמסע לפולין

המסע מתקרב וחשוב לי ללמוד מטעויות של חבר'ה שחזרו מהמסע. אני מעוניין לרכוש מזכרות רבות מפולין - כמובן בעיקר מאתרי השואה. אני אשמח לקבל המלצות למקומות בהן כדאי ומשתלם לרכוש מזכרות, תודה מראש.

R e A

New member
ממ לא זכורות לי חנויות מזכרות

באתרי שואה. אולי במכרות המלח אם אתה קורא לזה 'אתר שואה' ויכול להיות שיש בבירקנאו אבל לא בטוח לגבי זה. מזכרות מפולין לא יהיה לך חסר.

R e A

New member
אה ו...

אני אישית אהבתי נורא את השוק של קרקוב. שלא נדבר על הכיכר המדהימה שיש שם, השוק ענק ומלא בדוכנים. בכלל עדיף שתקנה מזכרות וכד' מהשווקים. יותר זול, והכי יפה.

עדידי222

New member
.......

מממממממ...מזכרות מ"אתרי שואה" או איך שאתה לא קורא לזה..אין כ"כ.. המקומות שאפשר לקנות מזכרות זה בקרקוב ובזקופנה..2 השווקים הכי טובים..:)

t a h a t

New member
השוק של קרקוב ממש מעולה

לכל מיני סוגים של מזכרות. גם לא יקר שם. הממ.. ובלי שום קשר למזכרות יש שם אחלה חנות מטאל. סתם לידע האישי שלכם.

•BluEyeS•

New member
יש באושוויץ

בכניסה לאושוויץ 1 חנות ספרים המליצו לנו על ספר ששכחתי את שמו... כמה חברות שלי קנו יש עותק בעברית כמובן

Gal isr

New member
אתה לא רציני איתי כן?

אנחנו בכלל לא חשבנו על לקנות שם מזכרות. בשאר האתרים אין מצב לקניות...כמובן. אנחנו קנינו בקראקוב (חובה עליכם לטעום את השווארמה שלהם...ענקית), בקניון ארקדיה וקליף בווארשה- שם כן. גם בחלק מהמלונות (הולידי אין אקספרס בקראקוב למשל) יש חנויות מזכרות קטנות- אבל יקרות. מכרות המלח? מאגניב!! קניתי שם המון המון מלח

trigotrigo

New member
אם זה טעים, זה כנראה

לא כשר...
אני מקווה שהיה לך מסע משמעותי ללא קשר לשווארמה, גל.

Noya18

New member
מזכרות מאתרי שואה?

ואוו. משהו לא מתחבר לי במשפט הזה
. באופן עקרוני, המזכרות הטובות ביותר הן תמונות... אבל את זה אתה לא צריך לקנות. פשוט תדאג להביא מצלמה
. אנחנו לא נכנסנו לחנויות, אבל זכור לי שבאושוויץ יש חנות. כדאי לך לשאול את המדריך/ה, אם זה דחוף לך. הם בטוח יידעו. מזכרות מפולין באופן כללי אפשר לקנות בשוק של קרקוב, במכרות המלח, בזאקופנה... לא חסר

michelle2113

New member
מצטרפת לנוייה- אם יש מצלמת וידאו-

הכי טוב! בטח מצלמים אצלכם וידאו כללי ותוכל לעשות קופי. במכות מלח קניתי מלחי אמבט עם ריח משגע ממש!!! והשווקים באמת מאוד נחמדים ולא יקרים. יש שם נעלי בית מצמר וקניתי שתי זוגות וכל מיני דברים מעץ. מזכרות מהשואה אני חושבת שהם מנסים בכלל לא להתייחס לזה...

למעלה