מזלזלים בנו.

מזלזלים בנו.

אני עדיין לא מאמין שיש פורום לסדרה הנפלאה הזאת. זה רק מחזק בי את הדיעה שטלעד פשוט מזלזלת בנו! בהתחלה הם העבירו את הסידרה שעה קדימה ( ואפילו שעה וחצי באחד הפרקים ) ועכשיו הם פשוט קטעו אותנו בעונה הראשונה שבארה"ב כבר משודרת העונה השלישית. מה נעשה עכשיו?!?!? נחכה שתיגמר כל העונה של הסופראנוס שהחליפה את סידני ? יום ראשון כבר לא אותו דבר, אני נאלץ לצפות במייג'ור מאק ובקומנדר ראב מג'אג כתחליף לסידני, ולסידני אין תחליף ! אני מתגעגע, נקווה שמישהו בטלעד יקרא את ההודעה הזו...

לדעתי טלעד היו צריכים ../images/Emo66.gif

לשדר ישר אחרי העונה הראשונה את השנייה ולא אחרי חצי שנה (ואפילו יותר). מקסימום חודשיים. זאת אחת הסדרות שמחזיקות את טלעד עדיין בחיים. במיוחד כשהפער בינינו לבין ארצות הברית הוא פער של שתי עונות.

זה נכון

אבל גם לא צריך לשים את זה כל כך מאוחר- אני תמיד שוכחת שיש... ובמקרה ואני מצליחה לראות אז יום אחרי זה (שהוא יום מאד קשה אני חייבת לציין) אני נרדמת באמצע שעור אזרחות או הסטוריה... זה לא ממש עוזר לי לבגרות זה בטוח

עומר173

New member
למי שיש מוטיבציה...

למי שיש רצון לעשות משהו ובתקווה שזה יצליח (וזה באמת יכול להצליח!)יכול לשלוח מכתב או אי מייל לטלעד או אפילו להתקשר עם אפשר וללחוץ עליהם שיעלו את העונה השניה כמה שיותר מהר. עם הם יראו שיש עליהם לחץ ויותר יעיל שזה לחץ מהרבה צופים הם יחזירו לנו את סידני כמה שיותר מהר ליום ראשון. אני ניסיתי לשלוח להם מהאתר שלהם אי מייל וזה נתקע לי, אני ינסה שוב בזמן הקרוב. ואגב, אין מצב שאני ככה סתם שוכח שמשדרים את "זהות בדויה", אני מחכה לזה כל השבוע.

מה לעשות... אני סנילית

ואגב אני מקווה שטלעד לא כמו ערוץ 1- אלוהים יודע כמה ניסינו ואין עם מי לדבר בקשר ל"השבט"....

בחיים לא שוכח לראות !

אני אוהד שרוף של מכבי ת"א כדורגל. לפני שבועיים ניצחנו בדרבי ביום ראשון, הפרק האחרון של העונה היה ישר אחרי המשחק. כל מה שעניין אותי אחרי הנצחון הגדול לא היה החגיגות, אלא להספיק לראות את סידני. כדורגל משחקים משבת לשבת, אבל אנחנו חיים מראשון לראשון. My Name Is Sydney Bristow" וכולכם בטח מכירים את ההמשך...

אוקיי אבל אני לא חולה כמוכם על הסדר

ה כלומר אני מאד אוהבת אותה... אבל היא לא הסדרה האהובה עלי... לא צריך לתקוף אנשים...

../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אני הייתי בטיול השנתי בדרבי וראיתי את הדרבי במועדון של האכסנייה ואז אני ועוד כמה חברות רצינו לראות את אליאס, אבל אז הגיעו אנשים מצוות המורים והתחילו לעשות שם שירה בציבור וסילקו אותנו

Moreiro

New member
אני ועוד כמה חברות?../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

תיקון טעות: "מור הכריחה אותי לראות אליאס ועד שהסכמתי אז הגיעו מורים מעצבנים שסילקו אותנו משמה"

Moreiro

New member
אנשים - יש וידאו ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

בשביל מה הוא קיים
חוצמזה שלא נראה לי שקרה פעם שטלעד שידרה שתי עונות של סדרת רכש במקביל/לי הפסקה... לדוגמה הם משדרים עכשיו (במקום סקראבס
) את תיקים באפילה - עונה שעוד לא שודרה. מישהו זוכר לפני כמה שנים שודרה העונה הקודמת

green beetle

New member
תקליטי....

זה מה שאני עושה, אני רואה את החלק הראשון של הסידרה (וגם אותו אני מקליטה) ואם אני נרדמת אז יש לי את זה מוקלט....

בוביץ

New member
על מה התלונה <?

תדעי לך שבארצות הברית יש גם הפסקות בין העונות ואםילו צדעי לך שבמהלך העונה שהם משדרים אותה הם לא משדרים אותה רציף. כלומר לפעמים פעם כן ולפעמים פעם לא. המצב בארץ יחסית סביר ואפילו טוב (יותר אפילו על ארצות הברית) אז התלונות לפעמים לא במקום וכן טווב שיש קצת הפסקה בין העונות.

T3rminator

New member
../images/Emo26.gifהסברון../images/Emo36.gif../images/Emo88.gif../images/Emo44.gif

בחו"ל יש הפסקה בין העונות כי בהפסקה הזו מצלמים. ובארץ לרוב סידרה נרכשת לאחר שהיא דיי מצליחה בחו"ל. ועד אז עוברים כמה וכמה פרקים ועוד זמן עובר עד שהסדרה/עונה נרכשת (משא ומתן וכו'). אז אולי התלונה כן נכונה
..

T3rminator

New member
לדוגמא עם "24"...../images/Emo26.gif

ערוץ 10 רכש מייד את העונה השנייה לאחר סיום העונה הראשונה, וכך גם מתוכנן לעבור מייד לעונה השלישית בסיום העונה השניה. ובנושא שלנו: טלעד בחרה לשדר את הסופרנוס במקום להמשיך לשדר את העונה השנייה של זהות בדויה - בנתיים יש שידורים חוזרים - מה שמראה שטלעד כן מתכננת לרכוש את העונה הבאה. Enjoy

בוביץ

New member
אז מה?

נכון הם מצלמים שם אבל גם שם מחכים . אין על מה להתלונן כל כך תראו שמצבנו הוא לא כזה רע! המצב הוא לא כזה רע ולא צריך צלשדר את זה בין העונות רציף גם בחול יש הפסקה בין אם שם זה סיבות שהם מצלמים. ותראי טלחעד שידרו את העונות ברצף לעומת אמריה שלשמשל עכשיו יש לה חודש שהיא כמעטו לא משדרת תוכניות בגלל הקריסמס. המצב בארץ לא כזה רע בשביל מה יש עונות אם זה משודר ברצף? מחכים קצת היא תחזור כנראה בערך מתי שעלתה העונה הרשונה בארץ. לפני הקיץ בערך.. אני אומר שאין כל כך על מה להתלונן. אין כזה דבר שמשדרים את העונות ברצף לא בחול ולא בארץ .. המצב בארץ מבחינת תוכניות זרות לא כל כך רע.. וערוץ 10 שידר את העונה השנייה של 24 רק כי הוא זקוק לרייטינג הזה...

T3rminator

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifעוד הסברון../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

בחו"ל יש אכן הפסקות אבל ממש קצרות, כמעט ורק לתיכנונים וצילומים... אני בכל אופן, לא מתלונן, וגם לא ממש אכפת לי כל עוד הפרקים זמינים ברשת. אבל המצב היה יכול להיות הרבה יותר טוב
אם כבר יש את העונה השניה אז למה טלעד לא רוכשת אותה
זה שבחו"ל יש הפסקות מעניין לי ת'ביצה... וערוץ 10 שידר את העונה השניה של 24 גם כי הוא זקוק לריטינג וגם כי זה היה זמין, גם בחו"ל התחילו כמעט מייד את שידורי העונה השלישית.
אצלנו יש הפסקה ענקית... Enjoy

Moreiro

New member
בכל מקרה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

טלעד כבר רכשה את העונה השנייה, היא פשוט לא משדרת אותה עכשיו. אבל זה לא שהיא עוד לא רכשה אותה..

למעלה