מזלטובב~!|קרמבו|

MomijiSan

New member
מזלטובב~!|קרמבו|../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

|סלון|נימו33>~~ ילדה גדולה שלי גדלת לי כלכך מהר;;
אני אוהבת אותך מאוטטט!@ תמשיכי להיות כמו שאת ילדה מצחיקה וסטלנית שאוהבת MCR ואוהבת אוונסנס תחת לחץ *אהמלשמועדיסקים* אני אוהבת אותךם הכיהכיהכי שבעולם אין כמוך ולא תהיה מי שתוכל להחליף אותך! את ילדה מדהימע מצחיקה חמודה ואין לי עוד מה להוסיף כי מי שמכיר אותך כבר יודע את זה
טוב אז פה נגמרת הברכה שלי נימו שילי כי אני לא מוכשרת בברכות >< אבל בשבילך פידחתי את עצמי
התמונה המיתולוגית שעשיתי לך XD

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gif../images/Emo175.gif

לפאקו מזל טוב עד 1200000000000000000000000000000000 אם המון מירוקו

Pooki Looki

New member
פאקו >0<../images/Emo85.gif

מזל טוב ועד 120!! משו יפה יותר תקבלי היום... שקד- אני אמרתי שאני פותחת!!!!!

PakoLina

New member
שיו, יובע 3>../images/Emo118.gif

תודה רבהרבה על המתנה המושקעת. [:: 33>

פאקו ^__________^

וואי ואני עוד זוכרת שהייתה לך בתמצווה XD אז אמ.... מזל טוב וזה @@ ובשבילך אני אתאמץ ואשים תמונה XPP

מית צאן

New member
אני רציתי לפתוח;;../images/Emo119.gif

הו וול, זה מה שקורה שאתה מת מעייפות ב10 בלילהXD לא יכולתי להישאר ערה~ אזאז נעם$%$#&$%$#%&@@$@ אני גרועה בברכות._.; אבלאבל- שיהיה לך מומו שמייחD: שכל משאלותייך יתגשמו, שתקבלי מלאמלא מתנות וכל השיט הרגיל~ ו..ו..- שתישארי בדיוק כמו שאת^-^ ילדה חמודה, מקסימה, יצירתית, מקורית ומאגניבהD: ו.. אני יודעת קצת ניתקנו קשר, וגם אם אני אכתוב פה ת'חרא ש"אני אתאמץ כדי לחדש את הקשר#$%$^@" אני יודעת שאני אשכח אתזה מהר מאודXDD אבל אני ממש שמחה שיצא לי להכיר ילדה נפלאה כמוך^-^~ ואני כן מקווה שהקשר בינינו קצת יתחדש והכיהכי חשוב- אני בחיים לא אשכח אותך3> אוהבתותך המוןהמון~~~ נכון זאת תמונה כ"כ חמדמדה?XD הצוציקיות;;

PakoLina

New member
שיאעעע 333>../images/Emo118.gif

עמיתי ;;;; תודה רבהרבה פאמפקין 333> אני אוהבת אותך מלא ומתגעגעת אלייך~;; 333> תודהתודה 3> גאד איזה כונפה יצאתי בתמונה. XDD

../images/Emo15.gif נומו! *חיבוקע*

אחחחח, כמה גדלת *סניף סנוף* *שימו ברקע מוסיקה עצובה* אני זוכרתצ כששתינו התלהבנו המפרקים הראשונים של בליץ' ושרנו דואט בטלפון ;; וחיברנו שירפיקים מהגהנום! *נרות* ואת הסרט פוקימון! *מתפ]קעת* אינוואי *שינוי חד למוסיקה קצבית* *האפי ברסדיי טו יו!* מזל טוווווב!
אני אוהפתותך!
שיהיה לך מדהים ומלא מלא בישים, ובעיקר מירוקו! ושנזכה לשנה הבאה עד מאה כעשרים שנה! ובעיקר לערימת בישים! *מצעד יומולךדת לנומו* *עוגת יומולדת צנועה בגדול של ממוטה ממוצעת* *מצעד פאנסרביס מלא בבישים מכל הסוגים*

PakoLina

New member
שיאע ניצן 333>../images/Emo118.gif

תודה, ותודה שהתקשרת, זה היה ממש נחמד מצידך~ ;; 33> ובהחלט - כ"כ הרבה נוסטלגיות XDD הו, אני מתגעגעת לימים ההם 3>

PakoLina

New member
הווו שאקד 333>../images/Emo118.gif

תודהרבהרבהרבהרבה 3> אני כ"כ אוהפתותך~!! ;; התמונה גאונית, שוב. XD אבל יצאתי כונפה >> תודע שקד, מיאו. אני אוהבתותך 333> תודה. [: וטוב שהזכרת לי לשמוע את הדיסקים של אוונסנס~! אני לא יכולה לבוא להופעה לא מוכנה X_X

NoAmItA ChAn

New member
אמגגגגגג

מזל טוב @!#@<?$<%<#%!@<!@^< דבר ראשון, עד 1240, ילדה בישית שכמותך (שקטנה ממני!!111). דבר שני, שכל מה שתרצי יתגשם תמיד בדרך הישר ושלעולם לא תשיגי דבר במרמה D: דבר שלישי, המון המון המון אושר, יושר, כושר, עושר, בריאות, הצלחה, אהבה וכל מה שתרצי תמידתמידתמיד!1 שתצליחי בחיים במה שתרצי, ובכלל בהכל. המון יאוי, בישים, אנימות, מנגות, יאויים (?), שוננים למיניהם (?!) ושאר הזבל הזה D: אני באמת שמחה שזכיתי להכיר אותך, כי את חברה כל כך מיוחדת 3333333333333> אה וגם אלפי מירוקויים וזה ^.~ אוהבת תמידתמידתמיד 333333> נעם

למעלה