מזלטוב לטטי. [:

keep smiling

New member
מזלטוב לטטי. [: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אעעע. טטי [טומויו האחת] חוגגת היום יומולדת!!!11 <: הייתי בטוחה שאני אחזור הביתה וכולם כבר יכתבו לה. י-י; וול, היא בטיול היום, אבל היא בטיחה שכשהיא תחזור ביומשישי היא תקרא הכל. אז...תנו לה מה לקרוא. --- טטי יקירע, המוןהמוןהמון מזלטוב, עד 527 שנים רנדומליות ומלאות באושר, הרבה אהבה וכאלה. אוהבת אותך כלכך הרבה.
[אעע. תעשי לי ילד רנדומלי. ;;] באמא'שלי.

BlackEyedSpirit

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

ניא ~~ מזל טוב ~ עד 43954395630948092840384093827 וארבע ימים ושתי דקות וחצי ^-^ נה נו דה 3= יאא הגבתי ראשונה D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif תמותיייייייייייייייייייייייי.

מי אוהב אותך בכלל???????????????????????? אני רציתי לפתוח אחרי שאני אסיים את הברכההההההה ;____;

keep smiling

New member
פחח.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בשמחה. ובכלל, תכננתי לפתוח עוד אתמול. שוש.

MichelleLev

New member
טטייייייייי ^^

מזל טובבבבבבבבבבב שיהיה לך עד 1371 מלאות ביאוי בישים שונן איי ובמיוחד בבליץ'~! ובאנימות אחרות, לא לשכוח לגוון, נה? ;) מזל טוב כוסע!

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif שרשור יומולדת לטניה

היום טניה צ'אן בת 17 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: א"א סנסיי D: מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ליום הולדתך *_____________________________________________________* מכל קהילת האנימה (לא כולל את אתי *-*), את הראשונה שיצרתי איתה קשר, את ידידה טובה, ואני בהחלט שמח ומודה על הזכות להכיר אותך *___* מקווה שתזכי לחיים מלאים אושר,עושר ובריאות, ושתקבלי את כל מה שאת רוצה. שכל חלומותייך יתגשמו ^_^ |חיבוק ענק ענק ענק ענק ענק ענק| מי ייתן ונזכה להכיר אותך עוד שנים רבות :] יומולדת שמח

קמגארו

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif מזל טוב טאטי מותק

הברכה המלאה בקומונה ....... צו~

לבנדר א

New member
מזלג זולג למלא טורט ../images/Emo65.gif

לא ממש מכירה אותך, אבל זה לא ממש מפריע לי לשלוח לך חיבוק גדול. D: תזכי לשיבה טובה, אמן!

RaVeN IYI

New member
אמ"ג לא!!!!!1111111

קיפי מותי יא זבללללללללללל ;O; אני רציתי לפתוח ;; אמ"ג זה כזה חרא התכוונתי לפתוח ב12 !!111111 ;< אני מאשימה את אור צ'אן שהסיח את דעתי בפלא XD ובכל מקרה, טניה יקירה 3>~ ממתי היית בת 16? @w@ הייתי בטוחה שאת בת 18 !!1111 אמ"ג איכ עליך ;< למה לא אמרת לי שאת יותר גדולה ממני בשלושה חודשים !!1 אני עדיין הסאמא שלך, שיהיה ברור ;< ואמפ"ג !!!11111 את יכולה להוציא רשיון נהיגה ולדרוס חתולים כמו אתי !!!!11111111 ;< הקנאה~ הממהממ רק רציתי לאחל לך את כל המזל שבעולם ;< ושתבואי לקוספליי ;< ושתעשי לי חמציץ ועוד המוןהמון דברים ;< ושתגידי לאור שגינאמורי זה טוב ;< ושתאהבי אותי לנצח !!111 3>~ ;< אזאז.. בת 17, איכ עליך ;< ואני רוצה כבר לשים את התמונה המושימושלמת שלי אז אני אסיים פה !!11111 גין שולט !!1 3>~ דשו? ;>

keep smiling

New member
תודה גםכן. >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

בהתחלה עוד זה היה בסדר- אבל פג"ס, לא פתחתם את השרשור, אני כן, תתמודדו, כוסעמק!!!11 בכלל, כבר שנה אני מתכננת לפתוח לה את השרשור יומולדת. קפצו לי. ^_^

מה שולט? הוא כוסההההע1!! XD

ואמ. ברור ש'ני אוהבת אותך ^0^; ואת לא'צכה לדאוג. לא בעיה להיות סאמא עלי... לאמשנה בת כמה אני .__.;; טודע על הברכה ^__^ [אני לא באה לקוספליי >:]

Envious

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif אוו מזל טוב ~! D:

הרבה היקארואקירה אושר בריאות וכל שאר ברכות של זקנות :p

Sakai Shana

New member
מזל טובבבבב!!!11111

כאילו שיואו.
רק עוד שנה אחת ואת יכולה לראות אמריקן פאי בלי ייסורי מצפון! *O* או שלא "*O*". .____.;;; אני אומרת דבריםלאקשורים. ;; קיצר! O: מזלטוב בובע 3: אוהבים אותך 3: ו...אפשר ילד? ]; בבקשה?]; [אל תפלי ביני לבין הקיפי! D: ]

marinaaa

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo110.gif

יומולדת שמייח עד 121 שנה! אושר והמון עושר$:] שתהיי בריאה ומקסימה:]

Violettecat

New member
מזל טוב טטי!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

טטי מתוקה שלי! המון המון המון מזל טוב! בהצלחה בכל מעשי ידיך (למרות שאת כבר עכשיו די מוצלחת) אני מתה עלייך!!!!!!!! מי ייתן וכל משאלותיך יתגשמו ותמשיכי להיות מקסימה כפי שאת. היית חברה ממש טובה שלי מהיום הראשון שבו נפגשנו, את אחד מבני האדם שאיתו יש לי הכי הרבה שיחות מעניינות ומעמיקות ובכללי את אדם מאוד אינטליגנטי , נהדר וטוב לב. יום הולדת שמח, ממני אתי!

למעלה