מזלטוב ליובל על עליית "השיר שלנו" 3

LuLiLoPiLaTo1

New member
מזלטוב ליובל על עליית "השיר שלנו" 3

לא יודעת אם הוא מופיע בתחילת העונה אבל בפרק שמשודר עכשיו(הראשון) דווקא כן והוא ממש חמוד שם!:)

יובלי אתה מושלםםםםםםםם יפה אחד

אוף למה אתה רק אורח למה למה למה? גם אני רוצה את יובל על מדים חחח היה ממש פרק נחמד ....... יובלי, אתה הכי יפה בעולםםםםםםם מלך היופי שלי חח!! היית מושלם..... וגם מיה דגן איזה מושלמת היא היא ממש רזתה מזה? כל היפים נעלמים...... מיה מושלמת בטרוף וגם אושרי כהן כמה קעקועים יש לו זה? חח אני מזה לא מרגישה טוב אני עם חום וחצי מתה כבר יומים אז הלכתי בנתיים יובלי אוהבת אותך הכי הכי הכי מושלם אחד....

לכל אוהבי יובל כנסו .......=)

סורי שאני מציפה אבל מוזמנים לבוא ולחגוג את שאר הברכות ליובל וכל מה שקשור בפורום שלי הרשימי ליובל אברמוביץ'

חיחי יובלי הורס יובלי הורס!!! =)

מלך מלך אתה =) מגיע לך להיות שחקן ראשי =)!! למה מיזאת נינט לעומת יובל?.... למה מי זה רן דנקר ? יובלי הכי שווה והוא יותר יפה משניהם ביחד חח =) כולי מציפה פה אסור לכם להגיד לי את המילה יובל אחר כך אני ישתגע פה וזה לא היה בשליטה חחחחח

תודה רבה אבל....

מכיוון שזה לא הפורום של השיר שלנו (עדיין...) אני אוותר על התייחסות מורחבת לסוגיות הרות הגורל שרשומות פה

סליחה.....=/

אני ניסתי להגיד להם שאסור להגיד את השם יובל כי אז אני מאבדת שליטה חח וזה באמת בלי כוונה רעה הפעם אני לא אשמה אני לא זאתי שפתחתי אשכול חחחחח אני התאפקתי למרות שמאוד רציתי ואתה כבר מכיר אותי ... ואם לא היית מגיב עכשיו כמעט פתחתי על זה אשכול בפנאי פלוס כי מה אני יעשה אני לא יכולה להתעלם מעובדה שכזאת שאתה מופיעה בוענה חדשה וכיאלו כלום אפילו שזה לא קשור....... סתם סתם אני מכבדת אותךהכי הכי הכי וגם מבטיחה לא להציף יותר.......!

LuLiLoPiLaTo1

New member
סליחה ?! האשכול נפתח עם ההערכה

רבה..אני חושבת שזה בסדר גמור גם אם זה לא הפורום של הסידרה.. סופשבוע נעים|4u|

ayeltush

New member
אני מצדיקה אותך, LuLiLoPiLaTo1

יובלי, מתי תבין שיש דברים שאי אפשר ולא רצוי לא להתייחס אליהם באותו רגע? אי אפשר להתעלם מדברים שכאלו גם עם זה לא קשור לפה....! אם כל הכבוד ויש כבוד אתה יותר חשוב=) אפשר קצת (אפילו טיפה) לפעמים לגלוש קצת לנושאים אחרים מבטיחה לך שזה לא יזיק לאף אחד... ואם כן אני מרשה לך להרוג אותי אחר כך חח ושכל האשמה אחר כך תיהיה עלי ..... ועם יפטרו אותך או יגידו לך משהו בגלל זה יהיה להם עסק איתי
מ-ב-ט-י-ח-ה!!! די תשתחרר קצת חח אנחנו אוהבים אותך!.... אי אפשר כל הזמן להתעלם מהעובדה הזאת קודם כל כבוד למנהלים שיש פה זה הכי חשוב!! ..... אה קבל איזה קטע אתה אחד מהם..... אפילו אביגיל מסכימה איתי נכון אביגיל? חח

../images/Emo13.gif אין לי בעיה וברור שאפשר לקשקש

על עוד הרבה דברים בפורום בשביל הוא נוצר... זה פשוט קצת... ... מביך אותי לדבר עליי

ayeltush

New member
חח אתה מעצבן אותי.......

ואתה יודע למה.... ניתן לך לחשובב לבד.... חח עזוב זה באמת לא לכאן חח...

למעלה