מזלטוב מזלטוב מזלטובב!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
מזלטוב מזלטוב מזלטובב!! ../images/Emo65.gif

מר צ'יפס חוגג היום את יום הולדתו ה..אמ..יום הולדתו ה..אההמ..*שיעול*..אממ..(מישהו עוד סופר?..אני הפסקתי ב642..
) אז בכל מקרה, יובל, תהנה מהחיים ותמצה אותם! (במילא לא נשאר הרבה זמן!) תשמח כל בוקר כשאתה קם (או שפשוט תשמח מהעובדה שקמת) תנצל כל רגע (יול נבר נואו..
) ותמשיך להיות פעיל בפורום,דואג לכולם, מצטיין בלשון (לאא נו, לא הלשון הזאת, יא מלוכלך) והכי חשוב- תמיד תזכור (תשתדל לפחות, זה בעיתי בגילך המופלג) שהכל בצחוק והחיים יפים! ואם אתה צריך משהו- אנחנו פה:) מתן

פIלי

New member
יובל!

שיהיה במזל טוב באמת, כמו שנאמר "שתזכה לשנה הבאה, עד מאה ועשרים שנה". מה? 120? קבל ביטול על זה.. לפחות עד 240 (זה לא עוד שנתיים?). שתישאר כל כך גבוה, זקן, וממורמר, ומי ייתן שיום אחד תמצא עבודה
מזל טוב אח לבן.

Yuvalenko

New member
תודה רבה!

אבל.. אח לבן?.. אממ.. זה בציניות? לא הבנתי. אממ.. אממ...
תודה תודה.

greeneye

New member
מזלטוב צ'יפססססס!!

יין, וכל מאכל שתחפוץ בו. עד 13,905 שנה, ואל תשכח לא להפסיק לצחוק ולאהוב את קיציס ופרידמן, ו..[ברכה בסגנון בצפר יסודי בעוד 1...2...3..] שתמיד יהיו לך חברים וחברות, ושתחיה באושר עושר וכושר, ותזהר בכבישים!! [תראה איך עברתי ברכה שלמה בלי להזכיר שאתה זקן..]

metl

New member
יוווובל../images/Emo70.gif

המונמוןןןן מזללל טווווו

Yuvalenko

New member
על זה שאיחלת לי ת'גיל המופלג ביותר-

אז הכי תודה רבה לך!!!!
אגב, סתרת ת'צמך, הזכרת שאני "זקן" בסוף. אבל נסלח לך, אני גם ככה לא קורא בסוגריים.

Yuvalenko

New member
מתנושששששש תודה!! ../images/Emo9.gif

כבר אמרתי שאין עליך?.. אני יודע שהכל בצחוק ואני יודע שהחיים יפים. אבל את - את עושה אותם קצת יותר יפים.
אם אני אצטרך, תהיי פה? אני מקווה שתוכלי לעמוד מאחורי המילה שלך.... חחח טאנקיו!!!!!

שלנג

New member
מותקקקקקק

מזל טובבבבבבב!!!!! שיהיה לך את היומולדת הכי כיפי בעולללללללללללם!! :) אוהבת המון יעלושי

~*~gaL

New member
יובל, מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

פשוט חזרתי רק היום מהקורס שלי הביתה... :)) מזל טוב! באמת! עד 120

F10J

New member
הו, יובל

מי יתן ויהיה לך המון אוכל והמון שוקולד והמון דברים טובים וכן לא ממש אכפת לי שבאתי באיחור וכל זה אז מזל טוב (ובתאבון) עדי

Yuvalenko

New member
הו עדי

לי ממש אכפת שבאת באיחור!! לכי להביא פתק מהמנהל. אבל בכל זאת תודה רבה, ואני מחכה לשוקולדים...

Yuvalenko

New member
תודה רבההההה!!!!!

אותך לא ראינו כאן שנים האמת...
ומה זה הס' הזו שהשתרבבה לה שם בשם שלי,הא??

PitZzahat

New member
כן, חופש עמוס. אין זמן לכלום...

בכל אופן- מצטערת על האיחור המאוחר. וה-ס'?.. כי להוסיף ס' זה תמיד טוב :)

למעלה