מזלטוב! סגרנו ב"ירוק על המים" !!

galitm

New member
מזלטוב! סגרנו ב"ירוק על המים" !! ../images/Emo24.gif

אנחנו מתחתנים ב- 15 לינואר 2002 !!

בעזרת השם, בלי נדר, טפו טפו, בלי עי ../images/Emo49.gif

בלי עין הרע, כן יהי רצון וכן יהי שמח וכן ירבו וכן תהנו. ברוכים הבאים לפורום החתונות, כעת באופן רשמי. אתי

הי גלית ../images/Emo49.gif

איך היה הביקור, תני עוד קצת פרטים... עם מי סגרתם? ואיך התרשמתם? שיהייה בהצלחה!

galitm

New member
תודה לכולכן על הברכות !! ../images/Emo13.gif

האמת היא שאני כבר כמה שבועות מסתובבת כאן בפורום, אבל די בשקט ... בכל אופן, היינו ב"ירוק על המים" ולשמחתי כולם אהבו את המקום והחליטו פה אחד שהולכים על זה. פגשנו (גם בפעם הקודמת) את ליאור והוא היה מאד נחמד ואחלה. נותן הרגשה טובה. אז זהו, עכשיו הכל מרגיש הרבה יותר אמיתי , ובאמת מתחילים להתרגש. ראיתי בשבוע שעבר שמלה משגעת אצל תגורי בדיזנגוף - מכירות ??

בפורום הקודם הזכירו אותו כמה פעמים

דווקא בהקשר של בגדי ערב לאמהות...... אני לא זוכרת שמישהי דיברה על שמלת כלה עבור עצמה. תבדקי טוב טוב, מה קורה עם אופי השמלות שלו.. ותבדקי אם יש גם שמלות כלה. (שלא תגיעי חלילה למצב שאת לבושה בשמלה "אימהית"). תבדקי בשרשורים לאורך העמוד הזה החגיגות הגדולות של הפורום גם בהווה וגם בעבר הם: מקום ראשון: עמנואל, יחס חם ונשמה לאורך כל התפר. מקום שני: יאיר ג´רמון שיחייה(אהוב הכלות) מקום שלישי: רונן לווין ושושקה שתחייה חולה עליו באמת. מקום רביעי: קומודה: מדליקות אבל ירושלמיות. ונועה של רועי וסטארי אינן כאן כדי להעיד.

galitm

New member
יש לו שמלות משגעות !! חברה שלי ..

התחתנה במאי עם שמלה שלו והיא זו שלקחה אותי אליו. הוא עובד הרבה עם אורגנזה ומשי פראי, בצבעים משגעים. יש לו אמנם גם כמה שמלות כלה, אבל הוא לא מעצב שמלות כלה PAR EXELLENCE. אהבתי מאד את הקו שלו - מאד מיוחד ויוצא דופן ולא "כלתי" כמו כל השמלות השגרתיות שרואים בשאר החנויות (כמו שגם את אמרת, אתי). מדדתי אצלו שמלה ממשי פראי בגזרה מאד מחמיאה (ואני לא טיפוס של שמלות בדר"כ- אני מידה 44 ...). בקיצור, אחרי שהייתי אצלו ממש לא בא לי לראות שמלות אחרות, למרות אני חושבת שבכל זאת אעשה "סיבוב"..

אני למשל מאוד הולכת אחרי איך שאני

מרגישה. מבלי להישמע חלילה מזלזלת באף אחת מכן.. אני מאוד מאוד יודעת מה שאני רוצה. כשעמדתי להתחתן, ידעתי בדיוק מי אני רוצה שיהא אחראי לשמלת הכלולות שלי. בדיוק כמו שיר שמעריצה את טל בק, כך אני הערצת את יובל רביד. אהבתי מאוד את הדרך שבה הוא מלביש נשים. יותר כמו שמלות ערב רומיות ופחות שמלות כלתיות. אני זוכרת שנכנסתי אליו ואמרתי: "יובל, את השמלה הזאת אני רוצה למדוד, רק תדאג שלילי(בזמנו לילי שרון ז"ל היתה מציירת ורוקמת פרפרים של זהב על שמלותיו) תצייר לי פרפרים מזהב למטה. מדדתי את השמלה, הפסקתי לנשום לשניה וחצי וסגרתי עניין. מאותו הרגע ידעתי שנוא שהשמלה סגור והפעם הבאה שהייתי אצלו זה רק על מנת להראות את השמלה לתמי ריגאי חברתי שתחייה. מעולם לא הצטערתי שלא מדדתי שמלות נוספות. כך שאני באופן אישי מאוד מאמינה בקליק עם בגד ומאמינה שצריך ללכת על זה. אחרי הכל, "האוייב של הטוב, זה העוד יותר טוב"...

galitm

New member
בדיוק כך !! ../images/Emo6.gif

ואותה הרגשה היתה לנו גם כשנכנסנו ל"ירוק על המים". כאילו - לא רצינו לראות שום דבר יותר כי הרגשנו שזה נכון. לגבי תגורי- באמת כשהייתי אצלו היתה שם מישהי מבוגרת שכנראה מדדה שמלה לחתונה (חתונה של הבת שלה או משהו), אבל האמת היא שהגזרה והבד וצבע הבד מאד משנים מאחד לשני. השמלה שמדדתי אצלו היתה מאד מחמיאה ובדיוק מה שדמיינתי לי. למרות שהבטחתי לעצמי (ולשי) שלא אראה לו את השמלה לפני החתונה - אחרי שמדדתי פתאום נורא בא לי שהוא יבוא איתי ויראה אותה לפני שאני מזמינה ! .. מה דעתכן ??

הילית*

New member
את פותחת נושא מאוד מאוד רגיש

אני עד עכשיו בדעה שלא צריך להראות לבחורים... שיהיה להם משהו מההפתעה. חבר שלי חושב הפוך (הוא טוען שלא צריכות להיות הפתעות בדברים כאלו...). אני לא הראתי לו את השמלה, למרות רצונו לראות אותה. מה שכן עשיתי, הראתי לו תמונה זלה וגם לפני שהתחלתי לחפש שמלה הראתי לו דוגמאות של שמלות, ושאלתי אותו מה הוא חושב על הגזרות שלהן. גם אם הוא היה רואה את השמלה וגם אם הוא אוהב אותה זה לא אותו דבר כמו לראות אותה ביום החתונה כשאת מאופרת ומסורקת היטב. ודרך אגב- הבן אדם הראשון שאליו התקשרתי אחרי שסגרתי על השמלה היה החתן שלי שביקש תיאור מדוייק של השמלה (ואח"כ הצטערתי על כל מיני פרטים שנתתי לו).

dorlim

New member
קודם כל מזל טוב..

גם אנחנו מתעניינים ב"ירוק על המים" ומבקשים חוות דעת. אגב, כמה מוזמנים יש לכם?

ואנחנו היינו שמחים להכיר ולדעת מי

אתם? ספרו על החתונה והקונספט.. על הרעיון והפנטזיה.. על ההגשמות ועל תקציבים. ובכלל, ספרו לנו על זה.

למעלה