מזלט, האינדי הישראלי חוזר לקצה!!

limors2

Active member
מזלט, האינדי הישראלי חוזר לקצה!!

הם קיבלו שכל שם סופסוף
אולי עכשיו אתחיל לשמוע יותר שוב!

tkuihehr

New member
התוכלי להסביר לי?

מעולם לא אהבתי את הקצה, ומעולם לא הייתי מוכן לשמוע יותר מאשר את הדקות הראשונות..

limors2

Active member
לפני כמה חודשים היה עניין גדול מזה

שאסרו על קוואמי לשדר חומרים ישראליים ב"קצה". אמרו משהו על זה שבגלל שהוא בעצמו יוצר ישראלי זה ניגוד אינטרסים וזה לא מתאים ובלה בלה בלה. והאיסור הוסר, מסתבר!

tkuihehr

New member
אוקיי, ידעתי על זה

פשוט לא הבנתי את המילה אינדי, איך זה מתקשר...

limors2

Active member
ו../images/Emo41.gifפלייליסט הקצה 7.1.07../images/Emo41.gif

כי יש שרשור ממילא
- Monkey Son Of A Donkey עוד שוט - Monkey Son Of A Donkey ( MONKEY SON OF A DONKEY – בדרך למטה ; sshaking - www.myspace.com/monkeysonofadonkey ) מי אמר?! – Brutal Assault ( BRUTAL ASSAULT – FUCK YOU, MOTHERFUCKER! ; constipation - www.myspace.com/constipationrecords ) סבטלנה סטלין – המיותרים ( המיותרים – ANIMAL BIPES IMPLUME ; fast - www.fastmusic.co.il ) Tabloid girl – Geisha No ( GEISHA NO – IDLE WORDS ; earsay - www.myspace.com/geishano ) Kiss of death – Charlie Megira Und Hefker Girl ( CHARLIE MEGIRA UND HEFKER GIRL – S/T ; the charlie megira recording company - www.sshakingrecordss.com/index2.htm ) בחדר הזה – העברית ( העברית - חיי הזהר של תל אביב ; spam / nana / hatav hashmini - www.myspace.com/haivrit ) אור בורשטיין – ס(ימ_נח)^(ש).ק ( אור בורשטיין – יחד נטייל לאבדון ; indie - www.myspace.com/orburstein ) Pass time – Shany Kedar ( SHANY KEDAR – BLOODLINES ; hiss - www.myspace.com/shanykedar ) עזרה בדרך – נעם רותם ( נעם רותם – עזרה בדרך סינגל ; www.myspace.com/noamrotem ) Rise above – Black Flag ( BLACK FLAG – DAMAGED ; sst - http://21361.com ) Spectacle to refute all judgments – Jason Forrest ( JASON FORREST – THE UNRELENTING SONGS OF THE 1979 POST DISCO CRASH ; www.myspace.com/jason_forrest ) Must be the moon - !!! ( Chk Chk Chk ) ( !!! – MYTH TAKES ; warp – mci ) Heimdalsgate like a Promethean curse – Of Montreal ( OF MONTREAL – HISSING FAUNA , ARE YOU THE DESTROYER ? ; polyvinyl - www.ofmontreal.net ) Powder burns – The Twilight Singers ( TWILIGHT SINGERS – POWDER BURNS ; 1 little Indian – nmc ) תוכנית לזיכרו של ז'אן ז'אק גולדברג : כולנו זרים – Jean Conflict ( לייב בפינגווין 83) ( white ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- הקליק – גולם הקליק – צלקת קטנה ( אמא אני לא רוצה להגמל – הקליק ; nmc ) One day I smile – Jean Conflict Reflection of art – Jean Conflict ( ( לייב בפינגווין 83 ( JEAN CONFLICT – JEAN CONFLICT ; earsay ) אהבה בבומביי – Jean Conflict ( JEAN CONFLICT – אהבה בבומביי סינגל ; earsay ) הקליק – אני לבד אני אבוד הקליק – נמאס לי / שוערי האימפריה ( - הקליק עולם צפוף; nmc ) אהוד בנאי והפליטים – עגל הזהב אהוד בנאי והפליטים – זמנך עבר ( אהוד בנאי והפליטים – אהוד בנאי והפליטים; nmc ) מאמי – השדות האדומים ( אופרת רוק - מאמי ; nmc ) Aline – ז'אן ז'אק גולדברג (שני מקלות ומתופף, מופע מחווה – ז'אן ז'אק גולדברג ; white ) אור כשדים – לך מכאן אור כשדים – בתוככי נפשי ( תיקיות – רונן בן טל ; boom cha ) פורטיסחרוף – נעליים ( לייב, גירסה מוקדמת ) (אוספורטיס - פורטיס ; nana – hed artzi )

למעלה