|מזלט ושאלה

Gal isr

New member
|מזלט ושאלה

סוף סוף יש פה פורום למישהו איכותי (
)\ מקווה שמישהו יענה לי על זה. לפני כמה שנים שמעתי שיאיר שיחק בכמה סרטי קולנוע.. מה שמם של הסרטים? ואיפה אוכל למצוא אותם? חוץ מזה- יאיר הוציא ספרים? גם את זה שמעתי ממישהו.. תודה

מילי17

New member
תשובה

יאפ שמועה נכונה.. :) שני הסרטים שיאיר שחק בהם ה "שירת הסירנה" של ינקול ועירית לינור ו"מעבר לים" של ינקול גולדווסר. (הם היו חברים.... ולכן יאיר הסכים). את הסרטים תוכל להשיג בספריות וידאו רגילות (בלוקבסטר, ענק הוידיאו) אני יודעת שניתן גם לקנות את שירת הסירנה... ספרי המבוגרים שכתב יאיר: הראש הכפול (זמורה ביתן.1989) הצגת יחיד (כתר1993 ) החידה השישית(קשת 2002) מחכים להמשך.. ספרים מעולים, אני הכי אוהבת את החידה השישית.. אין הרבה ספרי מתח המשך טובים באמת..... מומלץ בחום. בהצלחה פורום איכותי או לא?...

טוארג

New member
ראסמי פורומשינה בהתהוות...

אני נכנסתי בשביל איגי ומייקל שמנגנים בלהקה של יאיר לפיד...

טוארג

New member
גל, לי יש את שירת הסירנה

בוידאו... דבר איתי באייסי ואני אעביר לך את זה... ודיר באלאק זה לא חוזר אליי! (אני מדקלם את הסרט הזה, זוכר כל שורה וכל מילה ממנו בע"פ...)

מילי17

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עופר: "אולי תספרי לי קצת על החיים שלך בטבע?" טלילה: "לא". עופר: "למה? לא מתאים לך להיות ביישנית.." טלילה: "אתה יכול לספר לי על חגית דגני?" עופר: "אוקיי. חגית דגני בלונדון ולא נראה לי שהיא חוזרת". טלילה: "חרדת טילים?" עופר: "חרדת חתונה עם עופר... היא אמרה שלחיות איתי זה כמו לגור בבית קברות ואחרי שהיא איתי כמה דקות היא צריכה ללכת להתחמם בפריזר.... משום מה חברו שלי נהיות נורא ליריות שהן זורקות אותי קיבינימט.." שירת הסירנה רולז!!! עופר, טייק מי!!!

טוארג

New member
אני אמשיך: ../images/Emo13.gif |ספויילר|

טלילה: משום מה לא נראה לי שאתה שבור לב עופר: אולי תספרי לי על הפרא האציל? טלילה: אווווו..... אנחנו מקנאים..... עופר: מקנאים? כשאני אמרתי לך שאני לא מתחתן שמעו את אנחת הרווחה שלך עד מזכרת בתיה. באמת, למה את לא במזכרת בתיה?! *אזעקה* סצינה אחרת: טלילה: (לדנה) "אנחנו חייבות לזוז." (לאלונה) "זאת דנה!" אלונה: "הא?!" טלילה: "זאת את מבינה? זאת האקסית המיתולוגית של נוח! העכברה המשעממת הזאת עם ההורים בקומה 11 ושסטינג שר לה באוזן ישר לתוך הלב. החולירע הזאת אומרת לי שהיא נוסעת אליו בסופשבוע לבדוק ת'יחסים... היתה מתה!!!" אלונה: "טלילה את יודעת, אין לך לב, לגרור אישה בחניון הזה.........." טלילה: "ילדים תחפשו מכונית כחולה!!" אלונה: "איזה מכונית כחולה?! חוצמזה זה פלילי זה פשע, מה אני צריכה עכשיו שיעצרו אותנו?!" טלילה: "יואבי, אתה יודע איך נראית איביזה?" יואבי: "כן" טלילה: "אתה ודפי תלכו לשם. אם אתם רואים איביזה כחולה תקראו לי" אלונה: "טלילה מה אני צריכה עכשיו לשבת בכלא עם הילדים?" יואבי: "טלילה מצאתי!" אלונה: "טלילה, אר יו קרייזי? יו וואנ'ה קאט דה ווילס אינפרונט אוף דה צ'ילדרן?! דיס איז נוט חינוכי!" טלילה: "זה גם לא חינוכי להפסיד את נוח לפוסטמה הזאת" &quot

טוארג

New member
תיקון.....

זה כמו שכתבתי בהתחלה, רק אני אתקן את הפיסוק כדי שיהיה ברור: "זאת, את מבינה? זאת האקסית המיתולוגית של נוח"

מילי17

New member
אתה כבר אצלי ברשימה..../images/Emo3.gif

איך? אולי ממשינה? זוכר אותי בכלל...?

שלמונזה

New member
יש פורום שירת הסירנה? ../images/Emo168.gif

איזה אחלה של סרט... ואורלי זילברשץ בנאי! היא קיבלה על זה את האוסקר הראשון שלה. ויאיר לפיד כזה שליטה...!

מילי17

New member
עדיין לא../images/Emo66.gif

אבל אפשר תמיד לפתוח! אביטל דיקר גם ממש חמודה שם..:) אבל אין אין אין על יאיר!!!!!

טוארג

New member
דרך אגב, עוד מעט יצא סרט חדש

בכיכובה של דלית כהן, הלא היא טלילה כץ מ'שירת הסירנה'... קוראים לסרט "ריקי ריקי" והוא יצא לקולנועים ב-13.1.05.

למעלה