אני אמשיך: ../images/Emo13.gif |ספויילר|
טלילה: משום מה לא נראה לי שאתה שבור לב עופר: אולי תספרי לי על הפרא האציל? טלילה: אווווו..... אנחנו מקנאים..... עופר: מקנאים? כשאני אמרתי לך שאני לא מתחתן שמעו את אנחת הרווחה שלך עד מזכרת בתיה. באמת, למה את לא במזכרת בתיה?! *אזעקה* סצינה אחרת: טלילה: (לדנה) "אנחנו חייבות לזוז." (לאלונה) "זאת דנה!" אלונה: "הא?!" טלילה: "זאת את מבינה? זאת האקסית המיתולוגית של נוח! העכברה המשעממת הזאת עם ההורים בקומה 11 ושסטינג שר לה באוזן ישר לתוך הלב. החולירע הזאת אומרת לי שהיא נוסעת אליו בסופשבוע לבדוק ת'יחסים... היתה מתה!!!" אלונה: "טלילה את יודעת, אין לך לב, לגרור אישה בחניון הזה.........." טלילה: "ילדים תחפשו מכונית כחולה!!" אלונה: "איזה מכונית כחולה?! חוצמזה זה פלילי זה פשע, מה אני צריכה עכשיו שיעצרו אותנו?!" טלילה: "יואבי, אתה יודע איך נראית איביזה?" יואבי: "כן" טלילה: "אתה ודפי תלכו לשם. אם אתם רואים איביזה כחולה תקראו לי" אלונה: "טלילה מה אני צריכה עכשיו לשבת בכלא עם הילדים?" יואבי: "טלילה מצאתי!" אלונה: "טלילה, אר יו קרייזי? יו וואנ'ה קאט דה ווילס אינפרונט אוף דה צ'ילדרן?! דיס איז נוט חינוכי!" טלילה: "זה גם לא חינוכי להפסיד את נוח לפוסטמה הזאת" "