מזלינו שהמפגש בתל אביב,מי יודע

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
מזלינו שהמפגש בתל אביב,מי יודע

אם הירושלמים היו מצליחים לארגן מפלסת שלג......או שמא לארח את כולנו לליל קפוא....עם מרק שעועית ופלצ"ינטה ועוד שכאלה מטעמים..... מדובר על שלג בהרים רבותי ברק ! מדברים על יום חמישי כמדומני.

ברק 188

New member
לא עד כמה שידוע לי שלג צפוי...

לרדת בין ליל שבת וראשון אולי גם בירושלים. אבל נכון בלילה קר אין כמו מרק עם ברק!

ברק 188

New member
לא חרק לא בוסר ולא בושר רק אושר..

במרק של ברק, כצמחוני (יאני חנוני) המרק על טהרת ירקות בלבד בריא,חמים וטעים)

B T1

New member
../images/Emo3.gifאם המרק עליך....

תשתדלי עד הערב להתיבש.

orlu

New member
BT1 בתקווה שכך יהייה,לך אני

מיעדת לא סור ולא סיר כוס או כוסית יספקו אותך?

B T1

New member
ושר האוצר היה אומר:

למי שאין כסף ללחם, שיוכל וידאו או פריג'ידר אותם הוזלנו לרווחת העניים. (זה שהוא הדיוט אמרו כבר?) (צר לי, הסמיילים של תפוז בשביתת הזדהות עם עובדי הראשויות המקומיות)

ברק 188

New member
../images/Emo123.gif ואותי זה מרגיז

אכן לחלק מהעם (למי שיש)יופי של דבר הוא הורדת מסי הקניה. אפשר לאמר מהפך אבל אלו המסכנים אלו שאין ימשכומהפח,והחנוך,הבריאות עוד לקצץ?. למה רק לפני זמן קצר העלה את מס ערך נוסף ל-18% כדי להוריד חזרה 17% מזכיר את הבדיחה על היהודי שבא לרב והתלונן שבית קטן וצר, והרבי עונה תכניס 10 כבשים לבית היהודי נדהם אבל הרבי אומר אין ברירה, כך עשה ומידי יום הרב היה מצווה להוציא כבשה אחת מחוץ לבית,ביום האחרון לאחר שהוציא את הכבשה האחרונה שואל הרב את היהודי נו...ואיך עכשיו? עונה היהודי "ברוך השם יש הרבה מקום בבית"- זהו רבותי זה נתניהו שלנו.

B T1

New member
אתה לא לבד, הבעיה היא....

הזכרון הקצר של הבוחרים. אתם זוכרים שקראו לו הקוסם? קוסם הגון מודה שאין קסמים רק אחיזת עיניים. שיילך לקרקס שם הוא יכול לעשות להטוטים כמה שיירצה מבלי להזיק לכלכלת המדינה.

עב

New member
העיקר שיהיה בידור להמונים ../images/Emo46.gif

וחשוב שהם יישארו בורים. קיצוץ בחינוך = הרס המדינה.

למעלה