מזלללללל טוב ל..

מזלללללל טוב ל..

דנה'לה [JaredsBlackberry] מלאאאאאא מזל טוב! יום הולדת שמח, שתגיעי למאדים! אושר, בריאות, הצלחה שתגשימי את כל חלומותיך ושאיפותך! מתעלייך

LoveYourHate

New member
אני רציתי אני רציתי!!! ../images/Emo6.gif

*חולה עליך סאוסן* מזל טוב לילדה הכי סקסית שיש..!! דנלה אהובתי כל הברכות שבעולם בגלל שאני גרועה בזה כ"כ אני חולה עליך בובה ובאמת מגיע לך את כל הטוב שבעולם כי את שווה את זה
אוהבת אותך המון המון יקירתי!!

LoveYourHate

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

*שרופה לך על התחת סאוסן* בונה ילדה תצלצלי אלי..לא שמעתי ממך שנים!!! [יש לך את המס' נכון?!]

מזל טוב!!!!! ../images/Emo210.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

את כל מה שרציתי להגיד (בערך..) כבר אמרתי בטלפון ככה ש... אני לא אפרט כאן

adiiiXD

New member
ממזל טוב!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

ממלא מזל טוב , עד 120 ושתזכי לשנה נפלאה יקירה (= מחר יש גם לשאנון יומולדת , נכון? ממממממזל טוב לשניכם ! =]

chen krispin

New member
מזל טוב!!../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

happy birth day!!!

TheMarsArmy

New member
לוהטטטת../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

כבר דיברנו, לכן אין לי ממש מה להגיד...חוץ ממזל טוב! אני די גרועה בברכות. בכל אופן, גדלת בשנה!
החחהה חולה עלייך

FFTL

New member
מזל טווווווובQ!#!#^% ../images/Emo13.gif

עד 120 וכל השטויות

my reflection

New member
מזל טוב בובה../images/Emo23.gif

עד 120,שכול משאלותייך יתגשמו ואני גרועה בברכות
ו....עושר,אושר ושתהיי מאושרתD:

yaaruka

New member
מזל"ט ^^

לא ממש הבנתי למי יש יומולדת אבל מזל טובב D: [איזו פטתית אני! -.-]

yaaruka

New member
עכשיו הבנתיי!

עכשיו הנבתי למי יומולדתת! מזל טוב דנהה! את יודעת שיש לי דנה בכיתה!?

כלכך כלכך תודה 33>.

אין דבר יותר כיף מלהכנס לפה ולראות את כל האיחולים שלכם. פשוט מדהימים אתם. היה לי את היום הכי הכי הכי טוב שהיה לי בחיים. 24 שעות נונ-סטופ של פעילות. ראיתי את כל מה שרציתי, קבילתי את כל מה שרציתי (וממש לא מבחינה חומרית) התרגשתי, בכיתי פאק היה לי יום כלכך טוב, ללא ספק היומולדת הכי טובה אי פעם. <: תודה לכולם 333333>.

TheMarsArmy

New member
כזו לוהטטטת!! :)

אני מאושרת שהיה לך את היומולדת הכי טוב שיכולת לקבל :)

למעלה