מזללל טובב לג'ארדדדדדדד !

AlmogiToMars

New member
מזללל טובב לג'ארדדדדדדד !

מזללל טובבב עד 120 !!! הבן אדם כבר זקן כזהה חחח בן 37 ! אבל שיהיה הרבה אושר ועושרררררר ובריאות והצלחה עם הדיסק החדש של הלהקה ... ואין לי עוד מה לאחל ! מזללל טובבבבבבבבב !

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג| מזל טוווווווווב D:

הייתי כותבת פה מגילה אבל זה לא שווה כי הוא לא יראה את זה >< אבל בכל מקרה מזלל טוווווווווווווווווווווווווווווווווב DDDDDDDDDDDDDDDDD: וכל מה שאת איחלת לו D:. הוא כזה זקנקניי שקסעיי D: צריך לשלוח לו בתור מתנה צבע לשיער וסכין וקצף גילוח|שפה| למישהו יש ת'כתובת שלו ? XD

מזל טוב! ../images/Emo9.gif

חח שוב מקדימים אותי! אבל באמת, מזל טוב לבן אדם המשוגע הזה. שמתנהג יותר כמו ילד בן 7 מאשר בן אדם מבוגר (יחסית) בן 37. תודה לאל שתמיד נותנים לו לפחות 10 שנים פחות בגלל המראה. אני מאחלת לו שזה ישאר ככה.

SIVAN95

New member
מזל טובבבב...!! ../images/Emo13.gif

מזלל טובב עד 120 .!!! ג'ארד בן 37 שיהיה לו הרבה אושר ועושר והצלחה בחיים מאחלת לו רק טוב...!!

Rock Terri

New member
3333> omedeto!!!!!

ג'ארד הכפרה! מזל טוב! בן 37? חח הזמן עובר מהר כשנהנים *מזילה ריר על התמונה שלו* XD מזל טוב 3> ~ויקי

What If I

New member
מזללללללללל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

כפרה על הג'ארד הזה
, שיחיה עד 12029458שנה זה מה זה לא ייאמן שהוא בן 37

A Modern Myth

New member
מזלטוב לג'ארד ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לא ייאמן שהוא בן 37... עוד 3 שנים ו40. אבל הוא נראה מקסימום 30 ועם כל השטויות שהוא עושה אני מאמינה שגם בגיל 60 הוא יסע לירח לצלם קליפ
איך מהר עברה שנה

30stm boo

New member
מזל טובבבבבבבבב!!!../images/Emo6.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מלא מלא מלא מזל טוב!!! בהצלחה עם הדיסק החדש!! יוו אני לא מאמינה שהבנאדם בן 37,הוא בגיל של אמא שלי!!!|מלחיץ| למרות הכל הוא עדייין מתנהג כמו ילד בן 6!!
קיצר,המון מזל טוב ושירבו כמותו בעולמינו הקטן!

ShAhArnavonXD

New member
הוו וואו!!! מזל טוב איש גדול!!!

כבר בן 37?!?!?!?!!? אין לי מה לאחל לשמנמן...חוץ מ..הצלחה עם הדיסק החדש ואושר!!!

DarkSecretLove

New member
יאה שכחתי לגמרי!!! ../images/Emo6.gif

קושקושון זקן
אמאלה זה אומר ששאנון יהיה בן 38 !?!@#?#!$?@#%?^?@&^?&*?&%?)?&*? יותר מדי קרוב ל40!! הוא יכול להיות אבא שלי [שניהם יכולים!!] הזוי...

למעלה