מזל בתולה

anatrony

New member
מזל בתולה

ערב טוב, רציתי לדעת אם יכולה להיות התאמה בין בני זוג ששניהם בני מזל בתולה ונולדו באותו יום היא - 7/9/73 בשעה 10:30 בבוקר, הוא 7/9/73 בשעה 7:00 בבוקר. ועוד שאלה, האם למזל בתולה היתה תקופה לא טובה בשנה האחרונה, כי משום מה חיי שהיו מאורגנים להפליא התהפכו לגמרי ואני לא ממש מבינה למה. תודה ענת

השאלה הקלאסית

האם מזל הזה והזה מתאים למזל הזה והזה? אז לכל קשר יש את היתרונות והחסרונות שלו.. ככה זה.. אם אוהבים אז צריך להשקיע גם בדברים השליליים בקשר - ולעבוד על זה.. אם יש רצון, אז זה ממש לא משנה מה המזל או שהם נולדו באותו יום.. למרות שהעובדה שהם נולדו באותו יום יכולה אולי להראות על איזה קשר קרמתי מיסטי.. אולי... אבל הם יכולים להצליח או לא בדיוק כמו כל זוג אחר לאור ההיסטוריה, ולא משנה מה המזל שלהם או של הזוגות בהיסטוריה... בקשר לתהפוכות הגורל אצלך... קשה לבתולה לקבל כל תהפוכה בחיים, אה? אבל תירגעי, תנשמי עמוק... כבתולה את תצליחי לעשות סדר גם בבלאגן החדש, תאמיני לי שבי

anatrony

New member
תודה

תודה על תשובתך,האמת היא שדעתי היא כדעתך, אבל כשהמצב קצת קשה, מחפשים תשובות במקומות אחרים מאשר הרציונל האישי. בקשר לתהפוכות בחיי, הפעם הזו, דווקא קבלתי אותן בהבנה, לא ברור לי למה הן קרו, אבל הבנתי שמשהו בבחירה שלי לא היה נכון, אולי. תודה על העידוד. ואם אפשר עוד שאלה, האם יש קשר/התאמה מסויימת (או קצת אחרת מכל מזל אחר) בין מזל בתולה לבין מזל שור?

בתולה ושור

מכירה את השיר: ``לי יש מזל של שור ולך של בתולה, אז בואי נא אליי, אליי כלה..``? שור ובתולה נמצאים בזווית של 120 מעלות אחד מהשני, וזו זווית של משיכה טבעית, הרמונית.. אבל שור ובתולה הם שניהם מיסוד האדמה... וקשר בין השניים יכול להיות חומרי מדי... במקרה של שור ובתולה אולי גם עצלן מידי.. שבי

anatrony

New member

תודה, אולי בגלל זה חברי הטובים ביותר הם במזל שור. :)

LIORSHEM_TOV

New member
שור ובתולה אהה...

מניסיון שור ובתולה רק ההתחלה ניראית מבטיחה והקטע ההוא... נישאר מוצלח. לי ניראה ששור ובתולה רק קשריי ידידות יצליחו ולא יותר רציני מזה. עצה משור תמשיכי הלאה.

נכון...

ככה זה בין מזלות שנמצאים במרחק של 120 מעלות..., נראה שמשיכה ואהבה אמיתית נמצאים בין המזלות שמרוחקים 60 מעלות אחד מהשני... ומשיכה מינית, פיסית ואולי אף מיסטית חזקה יש כאשר יש זווית של 150 מעלות. זווית של 90 מרמזת על סכסוכים ומריבות...אפילו תחרותיות. הזווית של ה- 180 מרמזת על האיזון - פה נמצאים המזלות הקוביים - שלפי האסטרולוגיה הם המתאימים ביותר כי הם משלימים אחד את השני. אבל הכל כאן בעירבון מוגבל... התאמה אמיתית באה מהלב - לא מהכוכבים שבי

anatrony

New member
ליאור

היי ליאור, ציינתי את העובדה שרוב חבריי הטובים הם במזל שור, לא אמרתי שאני מאוהבת במישהו שהוא בן מזל שור. וצודק אתה בטענתך, שרק ההתחלה יכולה להיות מוצלחת בין בני זוג שאחד במזל שור והשניה במזל בתולה - נסיון של לפני 6 שנים בערך. :)

למעלה