מזל גדי

לטלי במזל גדי

אלה לא ימים קלים לגדיים, בטח לא עד יום ראשון, אז השמש יוצאת מהזוית עם כוכב שבתאי, והתחושה תהיה קלה יותר. ולגבי האהבה - כל אחד והסיפור שלו. וכל הנושא של האהבה שלך הוא להחלטתך - ובשליטתך, אז.. טפלי בו.

טלי29

New member
ליאיר מטלי

האמת, שאלו באמת ימים לא קלים ואפילו חודשים, אבל האם באמת עניין האהבה תלוי אך הרק בנו?

לצערי, כן..

ואני אומר לצערי, כי גם אני הייתי רוצה שתהיה מן נוסחת פלא כוכבית כזו או אחרת שתעזור לנו לשפר את חיי האהבה שלנו והחיים בכלל, אך לצערי.. מצד שני, אולי אסביר יותר : תראי, רוב המעשים שלנו קורים לא במודע, וכנ`ל הצד הרגשי שלנו שהוא בעצם זה שקובע את הצרכים האמיתיים שלנו בקשרים, לטוב ולרע. אולם החלק הזה רובו אינו מודע, ומורכב מחוויות רגשיות עמוקות מהילדות, והקוד הרגשי הפנימי שלנו שאת חלקו אפשר לראות באמת במפת הלידה. הקוד הזה מביא איתו צורך במינונים מאוד מדוייקים במערכות יחסים, כדי שחוויית הקשר תשלים את חוויית ה`אני` שלנו, ותאפשר בעתיד צמיחה בצורה טובה יותר, תוך שהיא - החווייה - חווה שוב ופותרת בעיות שמפריעות לנו, כמו חרדות נטישה למשל. כדי שנוכל לפגוש חוויות אלה, אני מזמנים לנו בני ובנות זוג באופן לא מודע, שבעיותיהן דומות לשלנו, או משלימות את שלנו. ברור שאנחנו פוגשים כל הזמן הרבה אנשים, אבל אלה שאנחנו בוחרים להשאר אתם ולנסות לממש קשרים, הם אלה שמתאימים לנו מבחינת ה`קוד`. על כן, לאו דווקא אלה שאיתם נחמד כיף וטוב לנו נשארים שם, אלא בעיקר אלה שמתאימים לעשות איתם עבודה רגשית כזו או אחרת, לטוב ולרע.. ומהמקום הזה, נשאר רק להבין את מה אנחנו פוגשים דרך מי, ולקלוט איזו סוג של עבודה אנחנו מנסים לעשות. מהמקום הזה, ה`איך` יהיה כבר עם הזמן קל יותר..

למעלה