מזל דלי באופק עקרב, לבדו....

ozmiri

New member
מזל דלי באופק עקרב, לבדו....

יש לי אח מתוק חכם ויפיוף אבל.....לבד ..(28) מתי כבר תבוא המיוחדת ותקטוף אותו? ראיתי שהבית השביעי שלו עכשיו מאוכלס בהמון כוכבים: שמש יופיטר וסטורן אפילו ג`ונו וכולם בבית 7 מזל טלה והם עושים דוקא היבטים יפים- הרמונים, אבל הירח והונוס לא הרמונים למשך כמה חודשים רבים עוד, אין לי את התוכנת קסיופיה שמראה את נקודת הנישואין..שבי תומר או anybodyשיש לו את התוכנה אשמח לקבל ``התייחסות ספציפית לנושא הזוגיות שלו תאריך הלידה 7.2.1973 שעת לידה 00.30 בבוקר( בין חצות ל-1 בבוקר).

ozmiri

New member
אופק+המעלה הפותחת את בית7-ונוס

אם אני לא טועה זוהי נקודת נישואין לפי ``הנקודות הערביות``- יש נקודת מזל נקודת מוות , נקודת חולי.... קשה לי עם החישוב הזה ...אני יודעת שכוכב במעבר מפעיל נקודה זו..אולי היופיטר? או הונוס? מי שיש לו מידע אשמח לקבל?

Tal_Ya_Tal

New member
חישוב נקודת נישואין B-)

מפה דיורנלית (יום) :ASC-DSC +ונוס מפה נוקטורנלית (לילה):DSC- ASC + ונוס ובמילים פשוטות, כשהשמש מעל האופק: אופק פחות בית 7 פלוס ונוס וכשהשמש מתחת לקו האופק (בתים 1-6): בית שבע פחות אופק פלוס ונוס אז לשם מה לך תכנת מחשב? מספיק מחשבון מדעי ;-) L&L TALYA

אז למה לא אמרת קודם?!

הנקודות הערביות מופיעות גם באסטרולוג 5.40... פשוט לכי ל- chart> arabic parts.... שם תקבלי את כ - ל הנקודות הערביות.. כולל חישוב! (את כל ה- 177!!!) ;-) שבי

Tal_Ya_Tal

New member
היי מירי B-) נקודת נישואין...

מאד רוצה לעזור לך. אולם לא ציינת היכן הוא נולד וגם השעה לא מי יודע מה מדויקת. אז אצלי הוא `יוצא` אופק קשת (שעון ת``א) מעלה 21.55 בקשת ליתר דיוק. ואם כך, נקודת הנישואין שלו היא ב 11.00 בשור. אך כידוע לך, הנקודה תזוז עם כל תזוזה של האופק, היות שהוא נכלל בחישוב. אפרופו נקודות ערביות, ישנן מספר שיטות חישוב. על פי פתולומיואוס, על פי מנילוס ועל פי פרימיכוס.(כן, כן) אני משתמשת בשיטה של יום ולילה (על פי פתולומיאוס. איך לא?!) כלומר, ביום מחשבים כך שמפחיתים את השמש מן הירח ובלילה ----ההיפך אשמח לעזור יותר עם פרטים יותר מדויקים. דבר נוסף.לא הבינותי על מה את מדברת כשאת אומרת שכל הכוכבים עכשיו בבית שבע שלו במזל טלה?!? התכוונת בוודאי לתאומים. לא?!?! או שאת מדברת על קידומים?! ומה זאת אומרת ``הירח והונוס לא הרמונים למשך כמה חודשים רבים``. למי לא הרמוניים?!?!?! זה לזה? או שהם מקבלים היבטים דיס הרמוניים במעברים וממי? ועוד דבר. למה זה מדאיג אותך אם הוא לבד? האם גם הוא דואג? (כי אם הוא דלי עם אופק קשת וירח בטלה, אינני מאמינה שכך הדבר) אם זוהי אכן המפה שלו וכל הכוכבים פרט לסטורן בהמיספרה המזרחית, למה שהוא ירצה בכלל להנשא?!? או אפילו ליצור קשר?! אולי זו משאלת לב שלך?! שימי לב להיבטי שמש פלוטו, שמש ירח וירח פלוטו אצלו ותביני למה הוא אינו ממהר. דבר נוסף. אם שעת הלידה שלו מאוחרת יותר והירח נצמד לו לחירון, (טווח עד10 מע`) יש לו `עבודה` לעשות קודם כל עם הצד הרגשי שלו, או עם אמא שלך, לפני שהוא מוצא בת זוג. ולסיכום מירי, מילת עידוד (או ניחומים) בני הבכור, בגילו של אחיך, נהנה מכל רגע בחיים ולא חושב לרגע לבנות קשר קבוע. יש לו `הבנה` עם כל ידידותיו. כולן חפשיות ועצמאיות וכך גם הוא. ואני מאושרת שהוא מאושר!!! L&L TALYA

ozmiri

New member
tal-tal הוספת שעת לידה ומקום

הי טליה, האופק שלו נפתח ב-20 מעלות עקרב( נולד בחיפה שעה 00:30 ) אמנם ראיתי את המולה של ירח ופלוטו , והיבט בן השמש השנתית לפלוטו? לגבי צמידות ירח כירון( מרחק של 13 מעלות?) ..יש אמת בדבריך .. זה אמנם ה``ילד של אמא`` אבל...ופה האבל הגדול הוא מאוד רוצה זוגיות ...מאוד רוצה כבר מסגרת משלו..והוא אפילו שאל אותי ...``מה אומרים הכוכבים..מתי כבר תבוא הישועה..`` לגבי הונוס השנתי עושה מולה עם אורנוס.. ו ירח בכלל מקבל מכירון וממרס השנתי 90 מעלות, הונוס גם חודש הבא מקבלת 150 ממרקורי ומיופיטר וכן באוגוסט הבטים שלילים מהשמש ומיופיטר..רצתי עם החודשים ולא רואה זויות חיוביות של הירח ולא של ונוס.אשמח שוב תגובתך לאור שעת הלידה ולהוספה הקטנה... הוא מאוד רוצה זוגיות ושואל ...מתי???????

ozmiri

New member
שכחתי להוסיף על 4 הכוכבים שבבית 7

ארבע כוכבים בבית 7- יופיטר סטורן שמש וג`ונו כולם בבית 7 לא מראה על התעסקות בנושא הזוגיות..ועל כניסת ג`ונו לבית 7 לא מראה על כמיהה לכניסת אישה חוקית`` לחייו? מתי לדעתך את חושבת `` שהבחור `` ימצא את זוגתן?

מירי - נקודת הנישואין לא מראה על

מתי האדם יתחתן, אלא על קשרים אפשריים עם כוכבים במפות לידה אחרות שמצליבים אותן. בנוסף, כניסת ג`ונו עם כל הכבוד, עדיין מראה על פוטנציאל, כמו כל כוכב אחר.. לי אישית יש 5 כוכבים בבית 7 כולל ונוס - סו ?.. בקיצור, צריך לשבת על מפת הלידה שלו באופן מעמיק, כדי לראות מה זה נישואין בשבילו, ועוד יותר רצוי - לשבת אישית איתו, כי הדברים בדרך כלל הרבה יותר עמוקים ממה שנראה. לכל אחד יש זמן התפתחותי אחר הקשור לזוגיות - אחרי הכל, להכניס אדם אחר לחייך זה לא תהליך קל, ולמרות הלחץ החברתי - עדיף לעשות את זה ממקום אמיתי, כלומר - במקום לדאוג שיתחתן וכו` כדאי לפתוח עם עצמו דברים ולעשות עבודת עומק, במקום לחפש מישהי שתכנס לשם כשהוא לא מוכן. מה דעתך ?

למעלה