מזל השמש vs האופק?

פיצי40

New member
מזל השמש vs האופק?

שלום אודי ומזל טוב על הניהול.
יש לי שאלה שמעסיקה אותי די הרבה זמן.
קראתי פעם מאמר על האופק שלי אבל לא ממש הבנתי מזה.
למה אני אמורה להתייחס למזל הרגיל (שמש) שלי או לאופק שלי?
ת'כלס אני מזל סרטן אבל האופק שלי במזל תאומים.
מה אני?

אניה 6

New member
הי פיצי

אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני מתיחסת (אולי את מעדיפה שאודי יתיחס)
האופק הוא הלידה שלנו מכאןמתחילים הבתים שכל אחד מהם מסמל תחום חיים
מיקום האופק הוא כרטיס הביקור שלנו לעולם והשליט שלו -במקרה שלך מרקורי מראה היכן זה יתבטא בעיקר כלומר הרושם שאת עושה הוא תקשורתי,קליל פתוח,וכו'
השמש שלנו מסמלת כיצד אנו שואפים להגשים את עצמנו בסופו של דבר (לרוב קורה ביל 28 בערך) כששבתאי מסיים מעגל השמש מסמלת גם את דמות האב ואצל אישה לעיתים את דמות הבעל

שלום לך פיצי!

הי פיצי, שאלה טובה, אותה בדיוק שאלתי כשעשיתי את צעדיי הראשוניים לפני...מתי?!...אה א...א....הרבה מעל שנות דור, לך... תזכור מתי. לא היית מאמינה, את 'מחזיקה' בתואר הראשונה החונכת את מצעד התשובות שלי בפורטל תפוז.....היית מאמינה?!.....
אז ככה, וקודם כול: 10 גרמי השמיים ...על פי סדר רץ: שמש, ירח, מרקורי, ונוס, מארס, יופיטר, סאטורן נפטון ופלוטו, מהווים את אבני היסוד של האסטרולוגיה. הגדולה מכולם השמש המסמלת את האני- המודע בכול 'התנעה' ואספקט במפת לידה או במפות קידום, מסמלת את מזל השמש שהיא אם לומר בפשטות- המזל שלך. אם כן, אם את רוצה או שלא, השמש במפת הלידה מסמלת אותך. היא הכוח האינדיבידואלי שלך, עוצמתך, חיוניותך, התבטאותך והאני המודע שלך. עם סימן השמש הזה את נולדת וזאת עובדה נצחית, שלך ורק שלך. כול יום כשהשמש נכנסת למזל שלך. אז חוגגים לך יום הולדת- ופתאום שמחה גדולה לך... פיצי הסרטנית! עד לסיבוב השמש השלם של 360 מעלות או לחלופין 365 יום ושוב טא-רא-ראם מסיבת יום הולדת לכבודך, עם העוגה הנרות וכול השאר. אם לא הסקת מסקנה ברורה עד כה, אזי אומר בפשטות מיקום השמש חשוב במכלול החישובים והפרושים בגזרה אחרת במכלול ההסברים, אבל מעניקה לך את סמל המזל כילידת תחומי זמן סרטן על כול הסמלים והתכונות המיוחסים לבני מזל סרטן ככלל. את סמל המזל את מקבלת בתוקף תאריך הלידה שלך כפי שכול בני המזל מיוחסים אליו, לאורך כול תקופת שליטת השמש במזל סרטן. לגבי האופק זה עניין חשוב מאוד במפת הלידה, והוא נקבע בעזרת ובהתאם לשעת הלידה שלך.
היות ולא כול בני מזל סרטן נולדו באותה השעה, להוציא זוג תאומים שנולדו באותה השעה (לכול היותר בהפרשי זמן קצרים במיוחד) - יש באופק העולה חשיבות רבה. חשיבות עליונה ביותר יש לאופק העולה והיא בנקודה בו הוא 'נחתך', שם הוא מתחיל וקובע את סדר הבתים במפת הלידה שלך. הבנתי שהאופק שלך בתאומים, היות וכך, חשיבותו רבה במיוחד שבעצם גילויו והוא כתנאי ראשון בחישובי-גורל ועתיד (מעברים וקידומים) כך שללא ציון נקודת האופק, אי אפשר לחזות אירועים נסיבתיים עתידיים בחייך. בקיצור: נולדת בתאריך מסוים והיישר למזל שלך אם תרצי או לא תרצי- זה המזל שלך. כך גם 'קיבלת את מזל האופק'- החשוב מאוד לנ"ל.

בהקשר לשאלתך...פיצי

הבהרתי לך פיצי - בהרחבה יחסית- שהשמש חשובה ושהיא חלק ממכלול גרמי השמיים הבונים מפת לידה. כול הכוכבים חשובים ובפרפראזה לחשיבות השמש בכלל, אין חיים ללא השמש. ספציפית: השמש חשובה במכלול הנ"ל בהחלט משתמשים בה והיא קובעת את 'חלקה' הנכבד, כך שלא נגרע מכבודה (מומלץ לך לעניין שוב בהסבר הראשוני אותו מסרתי לך) הסברתי גם את 'תפקידו' של האופק שקובע קונספט ערכי ספציפי במפת הלידה, וסייגתי את חשיבותו (שכמובן לא מבטל את חשיבות "השימוש" בשמש במפת לידה) כקו- זינוק או קו סימון סדר התחלת המזלות בסדר 'רץ'- 1,2,3, וכך הלאה. האופק מסמל את מה שאנו משקפים באשיותנו 'החוצה', ובהשוואה (למשל)לציון נקודת ה- MC המשקפת את מה שאנחנו מתאמצים להראות כהצגה אקטיבית-כמעט פרובוקטיבית, לעומת ההצגה הפסיבית 'שרואים עלינו- על אשיותנו בבית מספר 1 מבלי שנשקיע מאמץ מיוחד.

למעלה