מזל טובבב ליובללל!!!!!!!!!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
מזל טובבב ליובללל!!!!!!!!! ../images/Emo140.gif

*מקווה שהפעם המחשב לא יתקע ושההודעה תישלח* אז בנוסף לברכות מהאייסי, שיהיה לך יומולדת באאאאנזונה, ושתהנה מהחיים..שיהיה לך הכי מצחיק שיש ומלא קיציס ופרידמן, ותישאר הזקן החביב שלנו.. ושתדע שאין לך מושג כמה אני מעריכה ועדיין חושבת כללללללל יום על הטלפון ההוא מפרידמן, עשיתם לי תיוומלדת של החיים..ואנלא שוכחת לכם.. אז במת שיהיה לך אחלאאוווו..הפי בירסדיי!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיובאאאאל!!!../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב!!!
יומולדת שמח!!! הרבה הרבה בריאות, אושר והצלחה בהכללל!! שיהיה רק רק טוב ו...שוב, יומולדת שמח!!!

Yuvalenko

New member
תודה רבית!!!

את צריכה לשנות ת'חתימה שלך - "רוית קיציס המלכה".

Yuvalenko

New member
תודההה!!! ../images/Emo68.gif

את כבר עשית לי ת'יומולדת באאאנזונה, כי אמרת שאת כל הזמן זוכרת אותי בגלל הטלפון ההוא..
זה באמת עושה כיף כזה.. עכשיו דיר בלק את לא מגיעה למפגש!

mati88

New member
יובלנקו../images/Emo70.gif

אמרתי לך כבר באיסי, אבל שוב- מלא מלא מלא מלא מזל טוב, תהנה, תבלה, ותראה מיכאלה כאילו אין מחר! והלוואי שמשה יחיה! (אבל זה לא קשור לכאן) אז תהנה המון המון כל הזמן, ותזכור שהחיים קצרים, וכבר עברת רבע מהם, אז תתחיל לנצל אותם
אוהבת באמת! ונדב, אם אתה קורא (אני מניחה שאתה קורא
) אז אני מאחלת גם לך, באמת מכל הלב, המון מזל טוב ליומולדת

NadavG

New member
הי תודה רבה מתי88 ../images/Emo13.gif

אבל אני חוגג לפי לוח השנה המוסלמי (ביסמללה אלרוחמן אלרחים) וחוץ קשה לחגוג כשמושה גוסס.. אממ אממ כלומר מי?? משה?? מי זה?? אמ אמ חייב ללכת בי! (סתם) תודה מתי

Testicles

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

ו...גדלנו בשנה 26... עדיין לא מאוחר להיות מנחה בערוץ הילדים. אבל תמהר, ב-30 כבר אי אפשר, זו פריווילגיה שנותנים רק לעודד מנשה. ומי זה נדב? הוא לא באמת אחיך, נכון?

Yuvalenko

New member
תודה גבר גבר! ו... יובל אמר להרים

ידיים!! ו...... חוף על הקיץ על החוף על הקיץ!!!!

greeneye

New member
מ-ז-ל טוב! ../images/Emo65.gif

אני גם שמחה שאירגנת את הטלפון ההוא למתן. היא מותק, וזה מגיע לה. להבא, תארגן לכל הפורום...
בכל אופן, יומולדת 26 שמח (ואו, זה נשמע המווווון. כשנולדתי היית בן 11! קריפיייייייי), בכל אופן, תמשיך להיות הג'ירף המבוגר של הפורום. כי ככה אוהבים אותך.

Yuvalenko

New member
היא מותק?? את מותק!! ../images/Emo3.gif

תודה רבה.. אגב, כשנולדת, הייתי בן 6 בלבד. פשוט גדלתי מהר יותר... ומי זה קריפי? בן דוד של קיפי?! .. טוב אני הולך לאכול עלים של אקליפטוס.. (יענו ג'ירף).

לוּבּה

New member
יובאאאאאאאל!!

המוני המוני מזל טובים!! שיט. אני לא טובה בדברים האלו. אז.. האפי בירסדיי!!
. ואני מבטיחה לך שיום יבוא ואני באמת אהיה בגראנד!!

Yuvalenko

New member
טחח... ../images/Emo3.gif

תודה רבה!!!!! דווקא מסתבר שאת מצוינת בדברים האלה..
ואל תבטיחי הבטחות שווא! סתם...

שלנג

New member
מותק!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ידעתי שהיום היומולדת שלך!! מצטערת שלא בירכתי אותך היום בטלפון... אבל אני מבטיחה להתקשר בהקדם האפשרי!!!!! בינתיים פה אני אכתוב לך כמה מילים..:) המון המון מזל טוב! שתהיה לך את השנה הכי כיפית בעולם! ואל תעבוד קשה מדיי.. ואתה בן ה - 26 הכי חמוד שאני מכירה..:) וראיתי בני 26..:) בהמון אהבה..:) אני!

Yuvalenko

New member
חחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

אני בטוח שאת מכירה מלא בני 26....
ובקשר לטלפון, זה בסדר! איך יכולת לדעת... המון תודה!!

Kido2222

New member
מזל טוב!!!

המון המון מזל טוב! שיהיה לך עד 120... למרות שכבר עברת די הרבה מזה... :) סתם לא רוצה להפוך אותך לזקן... אני לא פחות צעיר... :) (פשוט אמרו שאני זקן אז אני מתלהב...) דרך אגב... גם לחבר שלי יש יום הולדת... היום... (10.8) מצטער שההודעה לא באותו תאריך... פשוט לא הייתי בבית... בקיצור המון מזל טוב גבר גבר!

למעלה