מזל טוביםםםםם

inbale

New member
מזל טוביםםםםם ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מזל טופ ליונתן האילתי שלנו . תהנה חומד מהגיל הזה... מזל טופ לדנדוש מנהל פורום מוניאל שעושה שם עבודה ניפלאה ומחר מתחיל הדבר האמיתי.

amitp

New member
מזל טוב! ../images/Emo22.gif

ובשביל להיות פולני - "עד מאה ועשרים!" :)...

Action force

New member
תודה רבה...

זה השבועיים של המזל טובים שלי... השבוע עברתי תאוריה, היום (יום שישי) יום הולדתי ה-17. ושבוע הבא ביום שישי טסט! הלוואי! משאלתי: הלוואי ואביא אותה, במזדה, 323, שנת 92, מנוע 1600, ידני, הכה כוח, מזגן... החלום שלי...

../images/Emo49.gif היום ../images/Emo8.gif

הבהצלחה בטסט! הכל עניי של מזל בטסט אז אם כבר יש לך אותו אז מין הסתם הוא ימשיך לעזור לך! וכמובן- אושר, עושר, בריאות וכושר. ותמיד חיוך על הפנים!

מזל"ט ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מזל - טוב והמון בהצלחה בטסט ! לא לישכוח מראות :)

paradan

New member
../images/Emo49.gif ולא פחות חשוב>

לא לשכוח לעצור להולכי רגל...

מה שמזכיר לי ../images/Emo104.gif

הוציאו היום אמבולנס להולך רגל שהתנגש ברכב חונה... וזה נחשב תאונת דרכים המון המון מזל טוב ובהצלחה

paradan

New member
ומה שמזכיר לי>../images/Emo101.gif

פעם הייתי במקרה של ילדה כבת שבע שהתנגשה עם אופניים בעמוד תאורה בעת שנסעה בירידה... לא תאמינו אבל הילדה נפצעה קשה - פגיעת ראש. פונתה בנט"ן וקיבלה טובוס במיון... לא נעים.

Action force

New member
מה שמזכיר לי

שאחי בגיל 4, נסע בירידה על הבית, והתנגש במכונית. שבר רגל.... או שאני במהלך אימון אופניים על אספלט שפשפתי את כל הפנים...

למעלה