מזל טוב איזה כייף שון ישן כל הלילה

מזל טוב איזה כייף שון ישן כל הלילה../images/Emo6.gif

אז יש שיא חדש במשפחתנו
להזכיר ששון בן שנה ו- 5 ועד לפני שבוע בדיוק אני עדיין מתעוררת בלילה ב-12.00 או 1.00או 2.00 או 3.00 4.00 ופתאום שבוע שלם אני מתעוררת עם ציוץ הציפורים ולא מאמינה שזה קורה לי... שון אפילו מתעצל לקום בבוקר לגן שבדר"כ היה קם גם בלילה וגם ב6.00 בבוקר כמו
.... רציתי לעודד את סיגל אמא של שגיא
וקבלי ממני
ענק כי אני מבינה אותך הכי בעולם
אני חשבתי שזה לא ייפסק לעולם
בגלל זה אני עכשיו רוצה לתכנון את הילד השני כי אני שפוכה מעייפות וזה כבר מתוך הרגל
בכל מקרה מה אתן אומרות בנות
איזה כייף לי...... שון גם הפסיק לאכול דייסה בלילה מרצונו, מפני שארוחת ערב שאנחנו אוכלים ביחד מספיקה לו, אז נשאר הדייסה בבוקר ו..... הטיטול המעצבן
ויאללה שיהיה גדול ונלך יד ביד לסרטים ולפאבים

רותי ע

New member
נהדר ../images/Emo70.gif סיגל חייבת לקרוא ולהתעודד

כי בסוף זה נגמר (ואז מתחילות צרות אחרות אבל זה כבר להודעה אחרת
).

את לא מתארת לעצמך כמה זה מעודד../images/Emo45.gif

אז נשארו לי 11 חודש למניאק
ברצינות עכשיו. חיוך נמרח לי מאוזן לאוזן למקרא ההודעה. זה מעודד לדעת שיש אור בקצה המנהרה (אבל אור קטן, כדי לא להעיר את הגוזל שלי...). שימשיכו הלילות השלמים והמושלמים, ומאחלת שנראה ממך הודעת-הריון בקרוב. תודה על העידוד. סיגל

ואו! איזה כיף!!!!!! הלואי עלי......

קודם כל, ברכותי - הלואי וזה ימשך ככה תמיד, ושלא יהיה ארוע חד פעמי! תומר קצת חולה אז הוא היה ער המון הלילה, ממש העיר אותנו כל 15-30 דקות, וזה היה קשה.... ואני עכשיו בעבודה - שפוכה לחלוטין. זה הזמן לעשות את הילד הבא, בהחלט! אנחנו מעודדים ילודה כאן בפורום, אז יאללה, בקרוב אחות לשון? כיף כיף לכם!

תודה לכולן על העידוד אבל../images/Emo10.gif

רק אתמול סיפרתי שהיה כייף ששון ישן כל הלילה ואתמול חגגנו יופי בלילה הוא הלך לישון בסדר גמור אחרי אוכל טוב ומקלחת מרעננת.....ואני הספקתי להשוויץ כאן בזמן שישן.....אבל
..... בשעב 1.00 הוא התעורר קודח מחום וצורח נורא ושום דבר לא מרגיע אותו כשיש לו חום, וכולו מזיע
מסכן אני שבורה כשזה קורה לו,, כל כמה שבועות זה חייב להגיע החום המעצבן הזה
כל פעם הולכים לרופא עושים את כל הבדיקות ואין שום דבר ,,אז מה שנשאר להגיד זה - השיניים אוףףףף הוא גם משלשל נורא .... בדיוק לפני שבועיים נדמה לי שסיפרתי לכן שהיה לו חום והייתי בבית יומיים אני מקווה שמחר נחזור לגן
ולא יזעיקו אותי..... והכי חשוב שנמשיך את הלילות השקטים ויפים האלו
שזה באמת
בשבילנו ובשביל כל אמא.... נ.ב.- הייתה אמא שסיפרה שהילדה שלה אוכלת בגיל 4 חוד´ בלילה וזה מרגיז אותה. אז אמא יקרה מה אני יגיד ששון שלי נגמל מאוכל בלילה רק בשבוע האחרון?? (אני מקווה מאד...) והוא בן שנה ו-5 קשה אההההה
תתעודדי
בסוף כולם גדלים...

Penina

New member
דברים כאלה לא מספרים../images/Emo8.gif

אצלי אוריאל ישן כל הלילה והוא בן שמונה חדשים, אבל אני כבר לא מספרת את זה כי למדתי שבאותו יום שאני מספרת הכל נהרס והוא קם בלילה ואז אני צריכה להרגיל אותו מחדש
אז ששון ימשיך כך תמיד

למעלה