מזל טוב איש יקר שלי

*יערית

New member
מזל טוב איש יקר שלי../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif

לחגוג איתך את יום הולדת ה-....מי סופר בכלל
באת לי בזמן שלא חיכיתי ולא ביקשתי...
הוספת פרחים וחן לחיי ולחיי ילדי,
התעקשת שהנכון לעשות זה להיות ביחד
כי נועדנו ליחד הזה...
מזל טוב נסיך האושר שלי ,זהו עוד יום שבו נניף את דגל החברות שלנו ואיתה אהבה גדולה, {אני לפעמים תוהה מתי יישבר לך ממני....אך בתוך תוכי רוצה שלעולם לא תפסיק לאחוז בסירה המשותפת שלנו} רוצה לאחל לך שכל חלומותייך ימשיכו להתגשם להם, שהאיש הזקן מהחלום לעולם לא יפסיק לבקר אותך שם הוא למעשה שומר עלינו,שנגשים ביחד עוד חלום קטן וכ"כ גדול משותף לנו,שאהבה ובריאות תשכון ביננו וביחד למרות הקשיים למרות ההבדלים למרות ה-כל ניצלח נעבור את המשוכות אל עתיד של חירות, חברות,משפחה,ואהבה שלא באה בגלל אלא בזכות!!!!! אוהבת אותך איש יקר ומדהים...וזה מה שבא לי לשיר לך ליום הולדתך......{ואני ישיר לך בלילה אחרי כמה כוסיות קטנות}
לאלף נמר
מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין כשהאצבעות שלו עברו עלי טיפות טיפות והאוויר ריחף והתהפך, הוא אמר - את הכנפיים היפות שלך אסור לך ללכלך אבל אצלי אלה בכלל ידיים בוערות מאהבה ועבודה קשה אני מוצאת בבוץ זכויות זוהרות ומתנצנצת בלי בושה ואיתו אני נושמת הכי עמוק שאני יכולה ואיתו אני מתרוממת לשמש האפלה כשהוא שתה אותי מהשפתיים לנצח מתמתח או לדקה רכה וארוכה הוא אמר - מי שמכיר את שני פני הירח יכול גם להרוג בנשיקה אבל אני לא נהרגת כל כך בקלות ובטח לא כל כך מהר כמעט הכל מבהיל ואהבה זה לא פשוט זה קצת כמו לאלף נמר ואיתו אני נושמת הכי עמוק שאני יכולה ואיתו אני מתרוממת לשמש האפלה ואיתו אני מסתכלת במראה הכי צלולה כי הסוף נמצא איתנו ישר מהתחלה אמן אמן אמן אמן!

למעוף ולאישה היקרה שאיתו

מזל טוב לך ולך
אלפי ברכות לאושר אהבה ושמחה שכל הבקשות של יערית יתגשמו וכל חלומותיך יהפכו מציאות מכל הלב רק טוב והרבה
יונה לבנה

עלמה 3

New member
יש פה יום הולדת , השמחה רבה../images/Emo65.gif

מעוף מזל - טוב, בבולדת שמח

rolan

New member
מ ז ל ט ו ב ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

הרבה שנים מאושרות לך מעוף ושתמשיכו להינות יחד

ע י ן

New member
מליון מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo127.gif

מזל טוב מאוד מאוד מעוף יקר ! שתדע אושר ,חיוך, שמחה ואהבה עוד המון המון שנים.... שיהיה לכם יחד מעניין...מפרגן...ומחבק
יומולדת שמח

sugar7

New member
../images/Emo49.gif חם ומחבק למעוף

האיש בעל החזון והמעוף.

maof

New member
תודה רבה אנשים .....קצת באיחור../images/Emo9.gif

אני מצטער על האיחור אבל תודה לכולם...... תרשו לי להיתיחס באותה היזדמנות זו לנושא אחר במיקצת אולי בת זוגתי טוענת שדעתי קצת משוחדת
אבל לא !! למרות שאני בדעה שלה ...... לא המנהל/ים הם שבונים את הפורום אלה האנשים שכותבים בו אולי קצת מיסתכלים על הדשא של השכן וזה חבל..... לכל פורום יש את היחודיות שלו והדינמיקה שלו...... אולי לחלק מהאנשים שמבקרים כאן הנושאים קצת כבדים ואולי לחלק מהם אין בדיוק ניסיון בנושא כזה או אחר נכון שרצוי שיהיו יותר אנשים ויותר תגובות אבל זה המצב שהדברים מיתנהלים בצורה יותר איטית במיקצת אם נחשוב לרגע בצורה אוביקטיבית ניראה ....... שלמעשה הפורום לפני זמן די קצר עלה לאוויר .... חלק מהאנשים שכותבים כאן שומרים במיקצת על הפרטיות שלהם ולא רוצים לשתף בכל דבר שעובר בחיים הפרטים (וזה זכותו של כל אחד) הודעה שנירשמה לפני זמן מה עלתה בקשה בפני המנהלת שתימחק אז אני מבין שיש היתמרמרות מסוימת שהפורום לא סוחף אנשים נוספים אבל סבלנות זו מעלה ולא מיגרעה
אני לא חושב שברגע שאדם מעלה את הרגשתו שזה דבר לגיטימי צריך "להיכנס" בו (עלמה חסר לך אם את בורחת לנו
) אולי קצת לנסות להבין למה כתב אותו אדם את מה שהוא כתב ואולי גם קצת להישתדל ולנסות לשנות .......דברים על עצמי אני יכול לומר שיש הודעות מאוד ארוכות ואני קצת מאבד את הסבלנות ליקרוא אותם....... בנוסף לזה במהלך חודש מרץ הפסדתי במישקל שלי 5 קילו לצערי ובגלל זה כל השבועים האחרונים הייתי עסוק באכילה
מה לעשות בת זוגתי הכריחה אותי
לאכול ולא היה לי זמן להיות באינטרנט וליגלוש......... את רואה עלמה יש לי תירוץ טוב
את רוצה שאני ילווה לך תרוץ
אז בלי עצבים
מרוקאים הם לא אנשים עצבנים !!!!!!! הבעיה היא שאחרים מעצבנים אותם
מעוף

למעלה