מזל טוב אלינורה!

המואר

New member
מזל טוב אלינורה! ../images/Emo65.gif

אלינורה! הרשי לי לברך אותך בהמון מזל טוב לרגל יום הולדתך הקרב ובא (שמיני לחודש אם אני לא טועה...) ולאחל לך שכל משאלות לבך תתגשמנה במהרה בימינו ונאמר אמן. המון תודות על אור אין קץ, מי יתן ואורך ימשיך להאיר את חיינו בבריאות אושר ואושר עד 120. למרות שמעולם לא הכרנו רשמית, אין לי ספק כי אין זו מקריות שיום האישה חל ביום הולדתך... כל המזל טוב שבעולם, אין כמוך! המואר

../images/Emo51.gifריגשת אותי מאדדדדדדדדדדדדדדדד

ברכות ושלומות למואר מזה זמן רב שלא ראיתי אותך גולש בפורומים הנפלאים שלנו מקווה שאצלך הכל נפלא ואמור לי איך איך איך ידעת שיום הולדתי חל בשמיני למרץ- ביום האישה הבינלאומי? איך-מואר-איך? בכל אופן תודתי- ונכון גאווותי על כך שיהיה לך המשך מאושר ומואר ושוב תודתי עד אין גבול אביגיל

mga-abir

New member
אביגיל שנת אושר אור ואהבה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

../images/Emo51.gifמקרב../images/Emo23.gifאביר../images/Emo140.gif

תודתי כפולה ומכופלת על האיחולים הלבבים ליום הולדתי ועל החומר המואר והמדהים שאתה כותב ומעביר לכל קוראי הפורומים עלה והצלח- והעיקר תמשיך להאיר לנו מאורך ולידע אותנו מהידע שלך תבורך ושוב אינסוף תודה אביגיל

קרנוש20

New member
מזל טוב ויומולדת שמח!../images/Emo151.gif

אני מברכת אותך באינספור ברכות ואיחולים ואמן אמן כל משאלות ליבך יתגשמו... ואכן כמו שהמואר אומר גם לי אין ספק כי אין זו מיקריות שיום האישה חל ביום הולדתך... מזל טוב והמון אור ואהבה!

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gifקרנושה המתוקה

יקירתי קרן אור את ומשב רענן של כח העידן החדש אני גאה לראות איך את עושה דרך מיישמת משתדלת וצועדת לעוצמה הנכונה בסבלנות והתמדה תבורכי יקירתי ותודתי העמוקה על איחולייך הלבביים שמחתי גם לקרוא את שכתבת בנוגע לזה שהפורום נותן לך פורום להמשיך כן- הידע עוזר למודעות ואת כנראה תלמידה מצויינת -שממשיכה ללמוד מי יתן שכל האור שבך ולך יועבר לסביבתך ויעזור גם לאחרים להתעורר אוהבת- ומעריכה בגדול אביגיל

למעלה