מזל טוב - אני לא מאמין אני כבר

לוו

New member
מזל טוב - אני לא מאמין אני כבר

בחזרה לשער הפורומים היידה פורום היסטוריה !!!!!!

יונית א

New member
גם מזל טוב- כמה שבועות יש הודעה

בפורומים שונים, תמוהה למדי שנפתח פורום הסטוריה. אין לו אבא ואמא וכתובת ברשימת הפורומים הוא לא מופיע ואני חשבתי שזוהי הזיה פרטית שלי. אבל-בהצצה אקראית שפשפתי את עיניי ובחיי-אני קוראת עיברית ערוץ ההסטוריה. לא סתם פורום ערוץ שלם!! שמחתי לראות. ובאתי לשתות קפה. לא מקצוענית בתחום בכלל,אבל אוהבת הסטוריה, אספנית כפייתית של לינקים ביזארים (הסטורים ,לא מה שעולה לכם בראש) מתה על חידות ושאלות שאין לי תשובה עליהן. ו... זהו. ברכות מאוחרות, כנראה(עמוד 6) אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

ויקי16

New member
באמת מזל טוב !! ושאלה קטנה..

מי מנהל את הפורום? לוו, אתה? כי זה נראה שהמנהלים הכחולים די נטשו אותו...או שאני טועה?

לוו

New member
לא לא אני לא מנהל הפורום

דבר זה מטריד אותי- איפה מנהל הפורום?!?! אולי יש איזה קונספירציה מתחת השלחן ? ! עכשיו רציני להסביר.... אין פה מנהל ישנה תוכנה בדף החלפת השם של המנהל שמחליפה שמות באופן אוטומטי כל כמה ימים, בלי קשר אם יש כזה משתמש או לא את התוכנה הזו שמה הנהלת הפורומים לפורומים שאין בהם מנהלים יש מבין ?

ויקי16

New member
אני מניחה שכן...אז למה שלא

תפנה להנהלת פורומים ותבקש לנהל את הפורום? אתה נראה לי ממש שולט פה על העיניינים! לילה טוב...(למרות שאצלכם זה בטח יום...אז יום טוב...)

לוו

New member
מה איפה את גר ?

מאיפה ידעת שאני גר בחו"ל ? כן אני גר בניו יורק- ארה"ב

ויקי16

New member
הייתי פה בעבר,

בכינוי אחר...(viki2002), והיה פרק זמן שניחסמתי על ידי תפוז...אז החלפתי כינוי ונשארתי ככה... ואתה בעצמך אמרת לי פעם שאתה גר בארה"ב...עם הזיכרון שלי...כל דבר אני זוכרת...גם אם אני רוצה וגם עם לא...ואפילו הדברים הכי שוליים...(חוץ מזה אם אני זוכרת נכון, כתוב לך בכרטיס אישי...) ודרך אגב, האתרים שהבאת לי בזמנו, ממש עזרו...ובזכותך קיבלתי 96 במבחן! אז שוב תודה, ויום נעים...
ויקי

למעלה