מזל טוב באקי צ'אן ליום הולדתך ה14

JeeChan

New member
מזל טוב באקי צ'אן ליום הולדתך ה14

שיהיה לך המון המון מזל טוב :] שתהיה עוד שנה מלאת שונן איי ויאוי ושל כל דבר אחר שאת אוהבת :] את מלאך בעלת לב זהב (ולא אני לא מגזים) :] מתחשבת ונלחמת למען זכויות לחיות, צמחונית ולמעשה בעלת אידיאולוגיה כה משמעותית בגיל כזה צעיר *מוחא כפיים* שיהיה מזל טוב ויום הולדת שמח D: ממני אור :]

RaVeN IYI

New member
X3 בת 14, יא צוציקית!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

באקייייייייי
OMFG!! אתאת XD כל כך קטנה ^^;;;;;;; אפלאפל!! P: את בנאדם כל כך מקסים!! לכל הרוחות>.<;; איפה מייצרים אחד כמוך? אני רוצה שיפוצים לאחי ;; 3: 14.. איזה גיל מחורבן.. מסכנה שלי ~מוחצת~ P: אני מאחלת לך שתגיע השנה הבאה X3 >.> 14 זה מספר זוגי..זה איכס ;; 15 הכי טוב X3 זה כי יש בו 5 P: ואני שוב מדברת על דברים לא קשורים >.> אפלאפל שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוףףףףףףףףף !! ו..ו..ו..יומולדת שמח 3: והרבה יאוי *-* ו..ו.. P: תמצאי הרבה דוג'ינשים מאגניבים מוות XP ו..אממ.. >.> לא לשכוח את האנשים הקטנים שהביאוך עד הלום. P: ואלו אנחנו אזאז.. 3: לא לשכוח שיומולדת זה פעם בחיים וכבר עברת את הפעם הזאתי, ואת צריכה להזכיר לי להודות על זה לאמא שלך P: ושתמשיכי להיות מקסימה כמו שאתתתתתתתת ;; כיכי אין עוד באקי ;; יש רק מסתננים P: אזאז X3 שיהיה לך יומולדת שמח ותקבלי הרבה מתנות P: ואולי גם חתולע ג'ינג'ע *-* ולא לשכוח שגם תרנגולת היא אפרוח או משהו כזה X3 אוהבת אותך המונהמונהמוווווווווווווון
ניא~ 3: ותמונע במיוחד בשבילך P:

Kakashi Sensei

New member
אני יכול להגיד את אותו הדבר לגביךXD

בכל מקרה! מזל טוב!!! כיוון שאני לא מקורי בקטעים הללו, אז "מה שהם אמרו"!

מזל טוב!!! ^^

איזה יופי! עכשיו סוף סוף את יכולה לעלות במעלית לבד בלי לעבור על החוק XDD וכנ"ל לגבי לשבת בכיסא הקדמי באוטו ^_____________^ אז שיהיה לך המון המון מזל טוב ^___^ ושתקבלי את המתנות הכי שוות בעולם!! ושכל מה שתרצי יתגשם לטובה D: ושתדעי שגם לחברה שלי יש יומולדת היום ^^ אז זה יום אפילו יותר מאושר D: וסתם זה מגניב P:

Ichimaru Gin

New member
אתה גונב את כל המקומות לפתוח לה

שרשור יומולדת באקיייייייייייייייייייייייי מזל טוב ~! אני אוהבת אותך נשמע ~

../images/Emo15.gif שוק באקי יא גמדה!

את יותר צעירה מאלינה נה צ'אן! ד"א- את יודעת מה אני רוצה לאחל לך. המוהמון יאוי. אז תתני לי ת'מסבן ואני אתן לך פיק יאוי כבד במיוחד בשיפ איה/שיגורה

glanda

New member
למה? גיל 14 זה לא גיל צעיר! וחוץ

מזה- יום הולדת שמח!!!!!!!!! תהני!!!!!!!!!!

keep smiling

New member
באקיייי [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שוב מזלטוב ^^ [פעם שלישית, אני חושבת. XD] והמונמון אושראושראושר ו...אושר. [: שיהיה לך רק טוב בחיים, בלי סבל, שנאה וכל הפיכ הזה. אוהבת אותך כלכך הרבה...[: קיפי.

Jifannit

New member
מזעל טובבב!../images/Emo65.gif

כוסע שלי, מזלטוב לך;;.. אומשהו :p המוןהמון מזל טוב, ואני לאהוב אותך הרבה-הרבה אני לאהוב אותך [וקיארע ואנבי, ואולי גם אור, יבינו. אלא אם כן הם עילגים^^]! ^O^ את נורא קטנה. Oס את רק בכיתה ט' Oס איזו קטנהההה! XDDDDDDDDD אני זקנה, בת 12.7. T^T המפ, אז מזלטוב, ולפני שההודעה הזאת הולכת להפוך לזיבול אחד גדול [או שכבר ככה היא כזאת], חיבוקע, נשיקע, ואני רוצה את השיער שלך;.;. אוהבת המון, נהמע ^^ |תמונהשרייבןשמהבברכהשליכיהיאממשנסגדת|

karyn

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

זהו יש ביננו הבדל של שנה? חשבתי שאני צוציקית XD |בלי להעליב או אומשו
|

shui chan

New member
מזל"ט [;

את צריכה לבקר כאן יותר ^___^ עד 120 ואושר ואושר והרבה הרבה אושר [; כי זה הכי חשוב P;

Envious

New member
האהא ../images/Emo99.gif

ידעתי שכולם יתמכרו רנג'יביאקויה *_*

השפעת יתר של מלפפוני??

המלפפוני הזו. םם; אל תכנסו למערות עבשות ומפופקות. במיוחד אם נובע מהן "מעיינות", הדגש על המרחאות. זה היה זרזיף מי מסכן... עלאק מעייינות! לקחו צינור גינה ושמו אותו שם >> [זה לא יועיל לבריאותכם הנפשית. [תראו אותי.P:] חייבת ללכת לישון >>; אחרת אני עלולה להתקל בעוד אנשים >>;; וגורלם מר

למעלה